WEDDING FOOD & DRINKS

Blijf na de ceremonie en receptie stijlvol dineren. Op jullie huwelijksdag is lekker eten en drinken natuurlijk van essentieel belang. Post-Plaza heeft verschillende privé ruimtes waar je met jouw gezelschap kan eten, drinken en borrelen. Kies bijvoorbeeld voor een drie of vier gangen diner of voor een sharing dinner aan lange of aan ronde tafels. Of geef een informele invulling aan het diner door bijvoorbeeld een walking dinner of zomerse BBQ in onze tuin te geven. Genoeg opties, in overleg met jullie gaan we kijken wat het beste bij jullie past!

Wij kunnen een intiem diner verzorgen voor kleine gezelschappen, maar zijn jullie met een grote groep dan is dat ook geen enkel probleem. Wij kunnen diners tot circa 100 personen verzorgen.

Natuurlijk mag je als bruidspaar altijd komen voorproeven, je wilt tenslotte weten wat je je gasten serveert op dé dag van jullie leven!

WEDDING PARTY

WEDDING PARTY

Er is maar 1 feest wat je zo goed voorbereidt in je leven en dat is je huwelijksfeest. Een huwelijksfeest moet knallen en ervoor zorgen dat jullie gasten het er nog jaren over hebben.

MEER INFORMATIE
VIER DE LIEFDE - KLEIN & INTIEM

VIER DE LIEFDE - KLEIN & INTIEM

Willen jullie de huwelijksdag graag klein en intiem houden met alleen jullie familie en misschien enkele vrienden die dichtbij staan? Wij hebben alvast een programma gemaakt van hoe zo’n dag eruit zou kunnen zien.

MEER INFORMATIE
CONTACT JOSÉ

CONTACT JOSÉ

José Drenth helpt u graag verder met een borrel, diner, event, vergadering of huwelijk in Post-Plaza. Zij is dé expert en adviseur binnen Post-Plaza voor groepen!

U kunt haar contacteren via josedrenth@post-plaza.nl of via 058-2159317

CONTACT
HOTEL POST-PLAZA

HOTEL POST-PLAZA

82 hotelkamers, gerealiseerd in het historische Bankgebouw & monumentale Postkantoor van Leeuwarden. Elke kamer is uniek en geen één is hetzelfde.

HOTEL

10% KORTING OP JE VOLGENDE HOTELRESERVERING!

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief en ontvang een kortingscode van 10% voor je volgende reservering.

X

Niet gevonden wat je zocht?

Bekijk dan onze arrangementen. Er zit vast iets voor jou bij, tot snel bij Post-Plaza! 

Bekijk onze arrangementen
10% Korting & Gratis Drankje!

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief, ontvang een kortingscode van 10% voor je volgende hotelreservering (op basis van beschikbaarheid) én je krijgt ook nog een drankje aan de bar van ons kado! #tsjoch