WEDDING FOOD & DRINKS

Blijf na de ceremonie en receptie stijlvol dineren. Op jullie huwelijksdag is lekker eten en drinken natuurlijk van essentieel belang. Post-Plaza heeft verschillende privé ruimtes waar je met jouw gezelschap kan eten, drinken en borrelen. Kies bijvoorbeeld voor een drie of vier gangen diner of voor een sharing dinner aan lange of aan ronde tafels. Of geef een informele invulling aan het diner door bijvoorbeeld een walking dinner of zomerse BBQ in onze tuin te geven. Genoeg opties, in overleg met jullie gaan we kijken wat het beste bij jullie past!

Wij kunnen een intiem diner verzorgen voor kleine gezelschappen, maar zijn jullie met een grote groep dan is dat ook geen enkel probleem. Wij kunnen diners tot circa 150 personen verzorgen.

Natuurlijk mag je als bruidspaar altijd komen voorproeven, je wilt tenslotte weten wat je je gasten serveert op dé dag van jullie leven!

WEDDING PARTY

WEDDING PARTY

Er is maar 1 feest wat je zo goed voorbereidt in je leven en dat is je huwelijksfeest. Laten wij daarvoor nu de ideale locatie én de juiste mensen voor hebben die deze dag voor jou onvergetelijk kunnen maken.

MEER INFORMATIE
VIER DE LIEFDE - KLEIN & INTIEM

VIER DE LIEFDE - KLEIN & INTIEM

Willen jullie de huwelijksdag graag intiem houden met alleen jullie familie en misschien enkele vrienden? Wij hebben alvast een programma gemaakt van hoe zo’n dag eruit zou kunnen zien. Geschikt voor huwelijken tot circa 25 personen.

MEER INFORMATIE
VIER DE LIEFDE - GROOT & MEESLEPEND

VIER DE LIEFDE - GROOT & MEESLEPEND

Kunnen jullie niet kiezen en willen jullie het liefst deze speciale dag vieren met al jullie dierbare vrienden en familie? Dan is het uiteraard ook mogelijk om het groter aan te pakken. Onze weddingplanner heeft alvast een voorbeeld voor jullie op een rijtje gezet. Geschikt voor huwelijken vanaf 50 personen.

MEER INFORMATIE
CONTACT

CONTACT

Heb je een vraag, wil je een reservering maken of gewoon even bijkletsen? Bel ons op 058-2159317 of stuur een prachtige email naar info@post-plaza.nl. We zien naar je uit!

CONTACT

10% KORTING OP JE VOLGENDE HOTELRESERVERING!

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief en ontvang een kortingscode van 10% voor je volgende reservering.