Meetings & incentives

(ZAKELIJKE) BORREL, DINER OF BIJEENKOMST

Wij halen graag het beste uit iedereen. Niet alleen uit onszelf maar ook uit onze gasten. Waarom dan ook niet uit de zakelijke events & incentives? Denk aan productlanceringen, workshops, informele 'get togethers', het 'belangrijk contract-diner', kwartaalborrels en die maandelijkse MT vergadering. 

Geen standaard ruimtes met een beamer, flip-over en kannen koffie. Onze publieke- en privé ruimtes zijn perfect voor een één, twee of meerdaagse event, helemaal in te delen naar jullie wensen. Natuurlijk met een vleugje kennis en inspiratie van onze kant. We denken graag mee om die WOW-factor te creeëren. 

Kom je meerdere dagen bij ons vergaderen of overnachten en ben je nog opzoek naar een leuke activiteit voor tijdens je familie- of vriendenweekend, directie bijeenkomst of teambuilding? Wij kennen de allerleukste plekken van Leeuwarden en omgeving en weten waar jij geweest moet zijn! Zeilen op een Frysk Skûtsje, met een boswachter op pad door Dark Sky Park, droogvallen op de Waddenzee of paling roken met een echte visserman. Wij voorzien je graag van uitgebreid advies zodat alles tot in de puntjes geregeld is.

Tessa is onze adviseur and expert op gebied van events & incentives. 
 tessabijlsma@post-plaza.nl of bel 058-2159317

EVENT RUIMTES

Een historische pand in de binnenstad van Leeuwarden vraagt natuurlijk om mooie publieke- en eventruimtes. Daarvoor ben je bij ons aan het juiste adres! Wij helpen graag bij het kiezen van de juiste ruimte voor jouw verjaardagsdiner, babyshower, zakelijke productlancering, huwelijksdiner of kwartaalborrel met het MT. 

NAAR DE RUIMTES

INCENTIVES - WHEN BUSINESS MEETS PLEASURE

Als echte Leeuwarders weten wij natuurlijk als geen ander wat er te doen is in onze provincie en stad. Wij weten waar je geweest moet zijn. Na een persoonlijk gesprek doen we graag een aantal voorstellen zodat de activiteit precies past bij het doel van jouw bijeenkomst of gezellig samenzijn. 

VOORBEELDEN 

 

10% Korting!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting op je eerste hotelovernachting.