Meetings

(ZAKELIJKE) BORREL, DINER OF BIJEENKOMST

Wij halen graag het beste uit iedereen. Niet alleen uit onszelf maar ook uit onze gasten. Waarom dan ook niet uit de zakelijke events & incentives? Denk aan productlanceringen, workshops, informele 'get togethers', het 'belangrijk contract-diner', kwartaalborrels en die maandelijkse MT vergadering. 

Geen standaard ruimtes met een beamer, flip-over en kannen koffie. Onze publieke- en privé ruimtes zijn perfect voor een één, twee of meerdaagse event, helemaal in te delen naar jullie wensen. Natuurlijk met een vleugje kennis en inspiratie van onze kant. We denken graag mee om die WOW-factor te creeëren. 

Het allerliefste werken we met de beste leveranciers vanuit onze directe omgeving. Deze kennen én vertrouwen we.

Vanuit die samenwerking ontstaan de mooiste events, denk aan een spetterend afsluitfeest in danscentrum Saco Velt, na een ochtend vergaderen in de middag het water op en skutsjesilen met Annage of een fietstocht door onze provincie met heerlijke stops onderweg, door WeAreGrutsk.

Annelotte is onze adviseur en expert op het gebied voor events & incentives. 
annelottehuitema@post-plaza.nl of bel haar via 058-2159317

EVENT RUIMTES

Een historische pand in de binnenstad van Leeuwarden vraagt natuurlijk om mooie publieke- en eventruimtes. Daarvoor ben je bij ons aan het juiste adres! Wij helpen graag bij het kiezen van de juiste ruimte voor jouw verjaardagsdiner, babyshower, zakelijke productlancering, huwelijksdiner of kwartaalborrel met het MT. 

NAAR DE RUIMTES

INCENTIVES - WHEN BUSINESS MEETS PLEASURE

Als echte Leeuwarders weten wij natuurlijk als geen ander wat er te doen is in onze provincie en stad. Wij weten waar je geweest moet zijn. Na een persoonlijk gesprek doen we graag een aantal voorstellen zodat de activiteit precies past bij het doel van jouw bijeenkomst of gezellig samenzijn. 

VOORBEELDEN 

 

10% Korting!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting op je eerste hotelovernachting.