Where business meets pleasure

Zakelijk Overnachten in Leeuwarden

Dé zakelijke accommodatie in het centrum van Leeuwarden, precies waar je wil zijn. Post-Plaza, gelegen aan de Tweebaksmarkt in Leeuwarden, biedt naast een toplocatie ook een geweldige plek om te verblijven aan zakelijke gasten. 

156 comfortabele en moderne kamers
Voor een aangenaam zakelijk verblijf in de hoofdstad van Friesland zijn zowel de comfortabele als de luxe kamers volledig uitgerust. 

Vergaderarrangement
Een compleet verzorgd vergaderarrangement? Dat kan, wij bieden verschillende prachtige vergaderlocaties aan. Kies één van onze arrangementen, volledig verzorgd met lunch of dineruit eigen keuken. Uiteraard regelen wij alles van A tot Z. De zaalhuur is afhankelijk van welke zaal jullie voorkeur heeft. 

EVENT RUIMTES

Een historische pand in de binnenstad van Leeuwarden vraagt natuurlijk om mooie publieke- en eventruimtes. Daarvoor ben je bij ons aan het juiste adres! Wij helpen graag bij het kiezen van de juiste ruimte voor jouw verjaardagsdiner, babyshower, zakelijke productlancering, huwelijksdiner of kwartaalborrel met het MT. 

NAAR DE RUIMTES

INCENTIVES - WHEN BUSINESS MEETS PLEASURE

Als echte Leeuwarders weten wij natuurlijk als geen ander wat er te doen is in onze provincie en stad. Wij weten waar je geweest moet zijn. Na een persoonlijk gesprek doen we graag een aantal voorstellen zodat de activiteit precies past bij het doel van jouw bijeenkomst of gezellig samenzijn. 

VOORBEELDEN 

 

VERGADERARRANGEMENTEN

Post-Plaza is dé plek voor een zakelijke meeting, brainstormsessie of netwerkbijeenkomst. Onze publieke- en privé ruimtes zijn perfect voor één, twee of meerdaagse vergadering of event. Laat het jullie aan niets ontbreken en kies voor een compleet verzorgde bijeenkomst. Benieuwd wat wij voor jullie kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

Neem contact met ons op

Zakelijk Overnachten

Een goed bed, fantastische regendouche en Wifi. Dat is wat je mag verwachten! Als je in Post-Plaza overnacht, kom je niet alleen om te slapen maar vooral om de stad Leeuwarden te ontdekken. In een stadshotel wil je niet op je hotelkamer blijven. Zeker niet als je het Grand Cafe van Post-Plaza hebt gezien. Onze zakelijke gasten bieden wij keuze uit ons comfort of deluxe kamers. 

Bekijk de kamers

10% Korting!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting op je eerste hotelovernachting.