Trouwfeest

WEDDING PARTY POST-PLAZA

Hoera! Tijd voor een feest, om te vieren dat jullie voor elkaar hebben gekozen. In zowel de Tuinkamer (incl. binnentuin), de Bodekamer als de Plugzaal is er ruimte en plek om de dag gezellig met jullie dierbaren af te sluiten. Uiteraard moeten we wel rekening houden met de nachtrust van onze hotelgasten. Maar in overleg is er veel mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan een gezellige receptie met akoestische live muziek. Breng daarna de huwelijksnacht samen door in onze bruidssuite. 

Willen jullie een knalfeest, waar jullie gasten nog jaren over napraten? Opzoek naar een unieke locatie voor een spetterend eindfeest? Dan raden wij jullie Saco Velt aan. Saco Velt heeft een fantastische feestzaal en is gevestigd in een voormalige Joodse Synagoge, slechts op 300 meter loopafstand van Post-Plaza. Post-Plaza werkt samen met Saco Velt en gezamelijk helpen we jullie om er een top dag van te maken. Saco Velt heeft een capaciteit vanaf 80 tot en met 250 personen. Meer informatie: www.zaalverhuurleeuwarden.nl

Combineer je huwelijk in Post-Plaza met een einfdfeest bij Saco Velt, oh en weetje wat tof is? Als jullie het trouwfeest bij Saco Velt houden ontvangen jullie een gratis dans privé les om jullie openingsdans voor te bereiden. Na het feest zijn jullie van harte welkom om met z'n tweeën en/of met jullie dierbaren te overnachten in Post-Plaza.

Onze collega Annelotte Huitema helpt jullie graag met het samenstellen van jullie huwelijksdag. Stuur een email naar annelottehuitema@post-plaza.nl of bel met 058-2159317.