ja-woord

VIER HET KLEIN & INTIEM

Willen jullie de huwelijksdag graag intiem houden met alleen jullie familie en misschien enkele vrienden? Wij hebben alvast een programma gemaakt van hoe zo’n dag eruit zou kunnen zien. Dit is een voorbeeld, jullie mogen natuurlijk de dag invullen zoals jullie het willen.


13.00 : De bruid kan vanaf 13.00 uur in de suite inchecken. Daar kunnen de puntjes op de i gezet worden gezet voor het kapsel en de bruidsmake-up. Vervolgens is het dan eindelijk zover om de jurk aan te trekken.

14.30 : Het moment is aangebroken, jullie zien elkaar voor het eerst! De bruidegom zal zijn bruid ophalen vanuit de suite. De ouders kunnen van dit mooie moment mee genieten of zien jullie later wanneer jullie samen vanaf de trap naar beneden komen.

15.00 : Inmiddels zijn al jullie gasten aanwezig en hebben zij plaats genomen in de ruimte waar de ceremonie plaats vindt. Geef elkaar het JA-woord tijdens een intieme ceremonie.Tijdens de ceremonie kan jullie favoriete muziek afgespeeld worden of kies voor een nog persoonlijkere invulling met live muziek door een muzikant.

15.45 : Toost met elkaar op het huwelijk. Ontkurk een fles Post-Plaza bubbels en breng een toost met elkaar uit. Snij vervolgens de taart aan of pak iets lekkers van de cake-table. Op de achtergrond klinkt de muziek van de muzikant die ook tijdens de receptie romantische muziek zal spelen.

16.30 : Vervolgens kunnen jullie met jullie gasten nog een aantal mooie familie foto’s schieten in of rondom het hotel. 

18.00 : Er staat een gezellige dinertafel klaar wat jullie heerlijk gaan dineren. Voor het diner serveren wij een sharing dinner waarbij wij grote schalen met de heerlijkste gerechten over de tafel verspreiden om met elkaar te delen. Of kies voor een drie of vier gangen keuze diner. Het diner kunnen we serveren in de Bodekamer, een ruimte voor jullie alleen.

20.30 : Na het diner kan er nog na geborreld worden aan de bar of er is de mogelijkheid om nog een clubje vrienden uit te nodigen voor een kleine afterparty met lekkere hapjes en drankjes. Willen jullie het niet te laat maken en samen nog lekker nagenieten van deze bijzondere dag? Dan laten we het bad in jullie suite vollopen waar jullie samen romantisch de dag af kunnen sluiten.

De volgende dag kunnen jullie in alle rust genieten van een ontbijt op bed. Jullie maken deze dag gebruik van een late check-out tot 13.00 uur. Geniet dus nog even van de wellness faciliteiten in de hotelkamer zoals het bad en de sauna of nodig jullie ouders de volgende dag uit voor een afsluitende brunch in het Grand Café.

Onze collega Annelotte Huitema helpt jullie graag met het samenstellen van jullie huwelijksdag. Stuur een email naar annelottehuitema@post-plaza.nl of bel met 058-2159317.