Grand Café

GRAND CAFÉ - RESTAURANT IN LEEUWARDEN

Welkom in het oude Postkantoor van Leeuwarden, de plek waar, los van het interieur en het historische karakter, de kwaliteit van het eten en drinken het allerbelangrijkste is. Je komt bij ons om goed te eten en niet om te dineren. Als in een klassieke Franse brasserie serveren wij de gerechten op grote plateaus. Royaal, maar wel op één bord. Zonder opsmuk noemen wij dat. 

Ook voor onze wijnen hebben we de samenwerking gezocht met een bijzonder bedrijf; Bosman Wijnkopers. Deze wijnen zijn allemaal van eigen import, met áltijd de nadruk op duurzame wijnbouw, zowel biologisch of biodynamisch. Zo worden er geen kunstmest en chemische bestrijdingsmiddelen gebruikt.
Genieten dus!

Nu gelijk een reservering maken? Vul dan je gegevens hieronder in, gemakkelijk en snel.


MENU KAARTEN

Een kaart vol met gerechten die je mag verwachten in een goede Franse brasserie. 
Jarst, onze chef, kookt graag met invloeden vanuit de Europese keuken, waarbij we als team af en toe een uitstapje maken buiten deze grenzen. Met als enige reden dat we gaan voor de lekkerste en allerbeste gerechten! LEKKER ITE

MENUKAART

KOFFIE

Wij branden onze eigen koffie. Niet alleen voor in het Grand Café maar ook voor bij jou thuis. We vertellen er vol trots graag meer over. 

POST-PLAZA KOFFIE

Post-Plaza cadeaubonnen zijn te bestellen via Gifty

Op zoek naar een leuk cadeau voor een vriend, kennis of familielid? De kadokaart van Grand Café Post-Plaza bestel je direct per e-mail of je ontvangt hem binnen 2 werkdagen gedrukt per post.

Bestel een kadobon via Gifty

10% Korting!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting op je eerste hotelovernachting.