Groepen

VERGADERLOCATIE LEEUWARDEN | POST-PLAZA

Al jarenlang is het voormalig oude Postkantoor en Bankgebouw van Leeuwarden het decor van bloeiende creativiteit en handel. Post-Plaza houdt vast aan deze traditie en is daarmee de perfecte locatie voor elk event.

Bij elke event, hoe groot of hoe intiem staan onze experts én adviseurs klaar voor groepen. Zij hebben alle ervaring in huis om jouw event tot een daverend succes te maken.

Oant Sjen! Tessa Bijlsma
Meeting & Events

Wat mag je van ons verwachten?

  • 156 kamers in de binnenstad van Leeuwarden.
  • Gedreven collega's tijdens elk event, oprechte Friese gastvrijheid staat bij ons hoog in het vaandel.
  • Kwaliteit in eten en drinken, waarbij smaak het allerbelangrijkste is.
  • Maatwerk, we regelen alles, samen met de beste (lokale) leveranciers.
  • Unieke grootstedelijke locatie, in historische en bruisende binnenstad van Leeuwarden.
  • Persoonlijke aandacht voor, tijdens en na elk event door 1 contactpersoon.

Tessa is onze adviseur and expert op gebied van events & incentives. 
 tessabijlsma@post-plaza.nl of bel 058-2159317

 

 

BROCHURE GROEPEN

Een uniek Hotel & Grand Café, gevestigd in het oude Postkantoor van Leeuwarden. Van Post-Plaza is er maar 1. Niets is standaard en over elk detail hebben we nagedacht. Bij ons gaat het om het verhaal en de beleving. Als je onze gast bent geweest willen we namelijk dat je het thuisfront niet alleen laat weten hoe gaaf de stad Leeuwarden is, maar juist ook dat je in Post-Plaza bent geweest.

Lees onze brochure

INCENTIVES - WHEN BUSINESS MEETS PLEASURE

Als echte Leeuwarders weten wij natuurlijk als geen ander wat er te doen is in onze provincie en stad. Wij weten waar je geweest moet zijn. Na een persoonlijk gesprek doen we graag een aantal voorstellen zodat de activiteit precies past bij het doel van jouw bijeenkomst of gezellig samenzijn. 

VOORBEELDEN 

 

MENU KAART VOOR GROEPEN

Voor een groep is Post-Plaza dé plek voor een ontbijt, lunch, high tea of diner. Naast dat we voldoende plek hebben voor iedereen om te blijven slapen is ons Grand Café ook groot genoeg voor elke groep. En als je privé wil zitten kan je gebruik maken van de Bodekamer (max. 24 pers.), Tuinkamer (max 40 pers.) of de Plugzaal (max 100 pers.). 

ETEN & DRINKEN VOOR GROEPEN

EVENT RUIMTES

Een historische pand in de binnenstad van Leeuwarden vraagt natuurlijk om mooie publieke- en eventruimtes. Daarvoor ben je bij ons aan het juiste adres! Wij helpen graag bij het kiezen van de juiste ruimte voor jouw verjaardagsdiner, babyshower, zakelijke productlancering, huwelijksdiner of kwartaalborrel met het MT. 

NAAR DE RUIMTES

10% Korting!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting op je eerste hotelovernachting.