Ruimtes

VERGADERZALEN & PRIVÉ RUIMTES | POST-PLAZA

Al jarenlang zijn het voormalige Postkantoor en Bankgebouw van Leeuwarden het decor van bloeiende creativiteit en handel. Post-Plaza houdt vast aan deze traditie en is daarmee de perfecte locatie voor elk event.

Bij elk event, hoe groot of hoe intiem ook, zijn onze experts én adviseurs er voor groepen. Zij hebben alle ervaring in huis om jouw event tot een daverend succes te maken.

WIJ MAKEN VERBINDING

Voorafgaand aan elk event wordt ieder detail besproken; van a tot z, alles moet kloppen! Je organiseert niet elke dag zoiets bijzonders en wij helpen je daar graag bij. Of het nu gaat om het organiseren van een babyshower, de verjaardag van je partner of een grootste productpresentatie.

Binnen onze twee panden bevinden zich mooie ruimtes die we naar wens kunnen inrichten zodat jij altijd in de lead bent over hoe jij het wil. En juist in combinatie met tips & trics + professionaliteit van onze kant is de verbinding gelegd! See you in Post-Plaza!

GRAND CAFÉ

GRAND CAFÉ

WAUW, dat gevoel krijg je als je binnenkomt. Het indrukwekkende houtenplafond maakt dat je vooral naar boven kijkt. Mis dan niet de barista’s in de grote centrale bar. Zij heten je van harte welkom!

Bekijk factsheet Contact opnemen
BODEKAMER - 50m2

BODEKAMER - 50m2

Een historische ruimte, aan de voorzijde van het hotel, met uitzicht op het Provincie Huis. Op de vloer ligt een antieke parketvloer, de kamer heeft een ornamenten plafond, prachtige moderne lampen en een sfeervolle openhaard.

Bekijk factsheet Contact opnemen
TUINKAMER - 70m2

TUINKAMER - 70m2

De Tuinkamer heeft een open karakter en grenst aan onze stadstuin. Is deze ruimte perfect voor jouw event?

Bekijk factsheet Contact opnemen
POSTKAMER - 50m2

POSTKAMER - 50m2

Een intieme en unieke vergader kamer op de 2e etage van het oude Postkantoor. Deze ruimte straalt in alles de historie van Post-Plaza uit. Maar door het nieuwe meubilair en de perfecte verzorging een heerlijke plek om te vertoeven.

Bekijk factsheet Contact opnemen
PLUGZAAL - 140m2

PLUGZAAL - 140m2

Wauw, de Plugzaal! Deze ruimte, gelegen op de 1e etage, in het hart van het oude Postkantoor, refereert naar de historie van het pand. In deze ruimte zaten vroeger wel 30 dames die al het telefoonverkeer van Leeuwarden en omstreken regelden.

Bekijk factsheet Contact opnemen
10% Korting!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting op je eerste hotelovernachting.