Menu groepen

MENU GROEPEN

Wij zijn dé locatie in Leeuwarden om een heerlijke lunch of feestelijk diner te organiseren. De hele avond gezellig tafelen in ons Grand Café of in één van onze privé ruimtes. Wij hebben alvast een aantal ideeën op een rijtje gezet voor een fantastische culinaire invulling tijdens jullie meeting, (bedrijfs) borrel of diner!

Voorafgaand aan elk event wordt ieder detail besproken; van a tot z, alles moet kloppen! Je organiseert niet elke dag zoiets bijzonders en wij helpen je daar graag bij. Binnen onze twee panden bevinden zich mooie ruimtes die we naar wens kunnen inrichten zodat jij altijd in de lead bent over hoe jij het wil. En juist in combinatie met tips & trics + professionaliteit van onze kant is de verbinding gelegd! See you in Post-Plaza!

Ontbijt, lunch en high tea

Ontbijten, lunchen of high tea-en met een gezelschap kan ook bij ons. 

Bekijk hier het menu

Sharing dinner & Walking dinner

Kiezen voor een groot gezelschap kan best ingewikkeld zijn. Daarom adviseren wij een Sharing Dinner of een Walking Dinner. 

Bekijk hier het menu

Drie gangen menu

Het drie gangen menu is gebaseerd op onze All Day dining kaart. Een kaart vol met gerechten die je mag verwachten in een goede Franse brasserie. 

Bekijk hier het menu

10% Korting!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting op je eerste hotelovernachting.