Over ons

OVER ONS | SLAPEN IS BIJZAAK

Voordat je bij ons komt ontbijten, dineren of logeren, vertellen wij je graag meer over wie wij zijn. Waarom zijn onze kamers niet extra large, staat er geen tweede stoel op de kamer of waarom is ons personeel altijd "on fleek"?

Juist! Over elk detail is namelijk nagedacht, van theelepel tot bedlampje, van kussen tot koffiekop en van medewerker tot televisie. Op de hotelkamer natuurlijk het beste bed, een fantastische regendouche en Wifi. Dat vinden we het allerbelangrijkste, je bent namelijk in een hotel!

Als je bij ons overnacht kom je vooral voor de stad Leeuwarden. In een stadshotel wil je niet op je hotelkamer blijven. 

Dé plek waar je echt wilt zijn is het Grand Café!

In het Grand Café wordt vanuit de open keuken de hele dag heerlijke gerechten bereid. Van een Fries wentelteefje bij het ontbijt, een Caesar salade tijdens de lunch tot een (h)eerlijke biefstuk of verse oesters tijdens het diner. 

NIET TE KOPIËREN

Van Post-Plaza is er maar 1. Niets is standaard en over elk detail hebben we nagedacht. Bij ons gaat het om het verhaal en de beleving. Als je onze gast bent geweest willen we namelijk dat je het thuisfront niet alleen laat weten hoe gaaf de stad Leeuwarden is, maar juist ook dat je in Post-Plaza bent geweest hét hotel in Leeuwarden.

WIE ZIJN WIJ?

  • NIET TE KOPIËREN

WIJ STAAN NIET STIL!

Dat kan ook niet als je het beste en leukste Hotel & Grand Café van Friesland wilt zijn. Wij willen blijven innoveren en elkaar uitdagen.

Elke medewerker krijgt bij ons de ruimte om ondernemer te zijn en het idee langs de grote Post-Plaza meetlat te houden. Zo zijn er al de mooiste creaties onstaan waar we vandaag de dag nog steeds van genieten. 

Wat doen wij?

Wat zoeken wij?

We hebben maar 1 doel en dat is gasten ontzorgen en laten genieten, WOLKOM laten voelen, onze gasten zo behandelen als je allerbeste vriend of vriendin.

Voor elk probleem is een oplossing, is onze gedachte. Met creativiteit, heel veel humor en aandacht komen wij heel ver. Feedback is altijd welkom. Het liefst tijdens het verblijf, dan kunnen wij er écht iets aan doen. Elke dag proberen wij een beetje beter te worden. Jij kan daar een rol in spelen.

VACATURES

10% Korting!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting op je eerste hotelovernachting.