Omgeving

WAT IS ER TE DOEN IN LEEUWARDEN EN DE OMGEVING

Je bent op bezoek in de mooie stad Leeuwarden en je wilt iets beleven, kijk dan hieronder eens naar al het tofs wat Leeuwarden te bieden heeft!
Vergeet niet onze agenda te checken op wat er nog meer voor leuks plaatsvindt in Post-Plaza, in Leeuwarden en de omgeving. Veel plezier!

Omgeving
INFORMATIE
MUSEA
MUST SEE & DO
NATUUR
PARKEERGARAGES
BIOSCOPEN
SPORT & BEAUTY
POPPODIA

Miniature people route

"Als je in Leeuwarden een paar mensen naar een piepklein richeltje in de muur ziet staren, heb je grote kans dat daar wat Miniature People verstopt zitten. Wat begon als een kunstzinnige uiting, is onderdeel geworden van de leukste route om te wandelen met de kids: de Miniature People Route. Fotograaf Michel Tilma fotografeerde piepkleine tafereeltjes, van nog geen 2 centimeter hoog, op bijzondere plekken in de stad, om ze er vervolgens achter te laten om gevonden te worden. Totaal zijn er 39 locaties met in totaal 50 taferelen in het centrum van Leeuwarden. Ga jij ze allemaal vinden? De route is bij ons verkrijgbaar.

Friese Food Tour

Wat is er nou leuker dan Leeuwarden verkennen op culinair gebied? Niks natuurlijk! Met deze Friese Food Tour ga je zelf op ontdekkingsreis en word je meegenomen naar de lekkerste en leukste verborgen adresjes. Proef de Friese specialiteiten van het huis. Denk hierbij aan Friese droge worst en de Friese Oranjekoek. Onderweg geniet je ook van de mooie cultuurhistorische schatten die Leeuwarden rijk is. Fryske specialiteiten staan centraal van vroeger naar nu. Deze tour kun je elke dinsdag tot en met zaterdag tussen 10 en 14 uur zelf doen. Lijkt dit jou ook leuk? Loop gerust langs de receptie en daar zijn de tours verkrijgbaar.

Greenjoy | elektrische sloep

Wie wil dat nou niet? Op een mooie dag Leeuwarden vanaf het water bekijken in een te gekke duurzame elektrische Post-Plaza sloep? Varen door de prachtige grachten van Leeuwarden. Wil jij tijdens je verblijf ook genieten van 2 uren sloepvaren door de prachtige grachten van Leeuwarden, neem dan per mail of telefonisch contact met ons op! Wij reserveren graag de sloep voor je.

 

CITY BIKES

Leeuwarden en omgeving is prachtig om met onze city bikes te ontdekken. Wens je liever gebruik te maken van een elektrische fiets dan kennen we genoeg plekken in de stad waar je deze kan huren. 

10% Korting!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting op je eerste hotelovernachting.