Reviews

Wat vinden zij?

Be good and let others tell it is altijd onze filosofie geweest. Daarom vindt je op deze pagina verschillende reviews van gezelschappen die een bezoek hebben gebracht aan Post-Plaza. 

EVENTS2BE - Jochem Elich | Creator & Sales Manager

“Fantastische locatie in het centrum van Leeuwarden met een heerlijke keuken. We hebben genoten van het verblijf, dankzij de top service in een geweldige ambiance. De gastvrijheid en behulpzaamheid van het personeel zorgen voor de optimale beleving!” 

AFAS SOFTWARE - Evelien Mulder | Succesmanager

"Bij Post-Plaza denken ze echt met je mee. We kwamen ter oriëntatie langs en er werd direct tijd voor ons gemaakt. We zijn toen echt enthousiast geworden over de klantvriendelijkheid en locatie. Een eerste indruk maak je tenslotte maar één keer. De communicatie daarna was ook erg prettig en vooral heel snel. Op de avond zelf, gedurende ons diner voor ruim 100 man, was alles tot in de puntjes geregeld. En bij vertrek waren zelfs de koffiebekers gepersonaliseerd!"

ROTARYCLUB VEENENDAAL - GERARD ZOMERS

"Vanaf het eerste contact hebben wij ( Rotary Club Veenendaal Regio) een fantastisch weekend opgebouwd. De bijzondere locatie Post-Plaza biedt een centrale basis om Leeuwarden te ontdekken. Een locatie die zich onderscheidt door betrokken medewerkers en oog voor detail in alle disciplines van het hotel. Post-Plaza ademt een sfeer die als je gast graag ervaart."

stichting Stimuleringsfonds Volkshuisvesting - Daphne Candel | Senior Secretaresse

"Post-Plaza is een prachtige locatie in het centrum van Leeuwarden. In dit voormalige postkantoor zijn interessante elementen uit die tijd bewaard gebleven. Na een stevige lockdown stonden de medewerkers van Post-Plaza met veel plezier voor ons klaar om de draad weer op te pakken. Met ons team hebben wij van een heerlijk diner in de Bodekamer genoten. Wij bedanken de gastvrouwen en de keuken voor hun vriendelijke en professionele ontvangst."

10% Korting!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting op je eerste hotelovernachting.

Zomer Special Aanbieding x

Dat Friesland weids is, rust biedt en je hoofd leeg maakt is ons geluk. En dat geluk delen we graag. Daarom hebben we voor jou een bijzonder pakket samengesteld dat aan alle voorwaarden voldoet, maar bovenal zorgt voor een geniet-moment! Samen of met het gezin, er even tussenuit.

Boek arrangement