Reviews

Wat vinden zij?

Be good and let others tell it is altijd onze filosofie geweest. Daarom vindt je op deze pagina verschillende reviews van gezelschappen die een bezoek hebben gebracht aan Post-Plaza. 

EVENTS2BE - Jochem Elich | Creator & Sales Manager

“Fantastische locatie in het centrum van Leeuwarden met een heerlijke keuken. We hebben genoten van het verblijf, dankzij de top service in een geweldige ambiance. De gastvrijheid en behulpzaamheid van het personeel zorgen voor de optimale beleving!” 

AFAS SOFTWARE - Danielle de Ridder | Commercieel specialist

Medio september zijn wij met AFAS Software in het Post-Plaza Hotel geweest voor onze inspiratiedagen. En wat een inspiratie hebben wij hier opgedaan! Het oude postkantoor – dat gevestigd is in het centrum van Leeuwarden – is een genot om te verblijven. Het personeel, de kamers, het ontbijt en het diner zijn van hoge kwaliteit. Bovendien was in aanloop naar de inspiratiedagen de communicatie met het hotel prettig. Ze komen hun afspraken na en zijn duidelijk in de communicatie. Kortom, voor ons het hotel meer dan uitstekend bevallen!

ROTARYCLUB VEENENDAAL - GERARD ZOMERS

"Vanaf het eerste contact hebben wij ( Rotary Club Veenendaal Regio) een fantastisch weekend opgebouwd. De bijzondere locatie Post-Plaza biedt een centrale basis om Leeuwarden te ontdekken. Een locatie die zich onderscheidt door betrokken medewerkers en oog voor detail in alle disciplines van het hotel. Post-Plaza ademt een sfeer die als je gast graag ervaart."

stichting Stimuleringsfonds Volkshuisvesting - Daphne Candel | Senior Secretaresse

"Post-Plaza is een prachtige locatie in het centrum van Leeuwarden. In dit voormalige postkantoor zijn interessante elementen uit die tijd bewaard gebleven. Na een stevige lockdown stonden de medewerkers van Post-Plaza met veel plezier voor ons klaar om de draad weer op te pakken. Met ons team hebben wij van een heerlijk diner in de Bodekamer genoten. Wij bedanken de gastvrouwen en de keuken voor hun vriendelijke en professionele ontvangst."

Nielsen Massey

I wanted to send a note of appreciation to you and the team for our event last week. The venue, set up, food and everything was perfect for how we wanted to present our event. The guests all remarked how nice the hotel was, the spaces for the events and the quality of the food. We certainly made the right choice in selecting the Post Plaza. Thank you!

10% Korting!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting op je eerste hotelovernachting.