Wie zijn wij?

NIET TE KOPIËREN | POST-PLAZA

Van Post-Plaza is er maar 1. Niets is standaard en over elk detail hebben we nagedacht. Bij ons gaat het om het verhaal en de beleving. Als je onze gast bent geweest willen we namelijk dat je het thuisfront niet alleen laat weten hoe gaaf de stad Leeuwarden is, maar juist ook dat je in Post-Plaza bent geweest.

ODE AAN DE POSTBODE

In 2015 hebben wij het voormalig Postkantoor van Leeuwarden een 2e leven gegeven als grootstedelijk Grand Café met 42 hotelkamers. Dat het een Postkantoor is geweest zie je terug tot in de kleinste details. Door middel van een glazen doorgang is het Postkantoor verbonden met het Bankgebouw met nog 40 hotelkamers en de Front Office. Dé plek om in te checken, vragen te stellen en ons uit te zwaaien als je hebt gelogeerd.

Bij ons werken meer dan 130 bijzondere karakters. 1 ding hebben we echter allemaal gemeen; we zijn ondernemers met passie voor gastvrijheid. Authenticiteit is het allerbelangrijkste! Fouten maken mag, een beslissing nemen moet. Door de verantwoordelijkheid daar neer te leggen waar hij hoort, zijn wij anders.

Een wakker bedrijf dat kan inspelen op nieuwe trends en ontwikkelingen. Het enthousiasme spat er van af! Wij zijn Post-Plaza!

WIJ STAAN NIET STIL!

Dat kan ook niet als je het beste en leukste Hotel & Grand Café van Friesland wilt zijn. Wij willen blijven innoveren en elkaar uitdagen.

Elke medewerker krijgt bij ons de ruimte om ondernemer te zijn en het idee langs de grote Post-Plaza meetlat te houden. Zo zijn er al de mooiste creaties onstaan waar we vandaag de dag nog steeds van genieten. 

Wat doen wij?

Wat zoeken wij?

We hebben maar 1 doel en dat is gasten ontzorgen en laten genieten, WOLKOM laten voelen, onze gasten zo behandelen als je allerbeste vriend of vriendin.

Voor elk probleem is een oplossing, is onze gedachte. Met creativiteit, heel veel humor en aandacht komen wij heel ver. Feedback is altijd welkom. Het liefst tijdens het verblijf, dan kunnen wij er écht iets aan doen. Elke dag proberen wij een beetje beter te worden. Jij kan daar een rol in spelen.

VACATURES

10% Korting!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting op je eerste hotelovernachting.