Wat doen wij?

Wij staan niet stil!

Dat kan ook niet als je het beste en leukste Hotel & Grand Café van Friesland wilt zijn. Wij willen blijven innoveren en elkaar uitdagen. Elke medewerker krijgt bij ons de ruimte om ondernemer te zijn en het idee langs de grote Post-Plaza meetlat te houden. Zo zijn er al de mooiste creaties onstaan waar we vandaag de dag nog steeds van genieten. 

POSTBODES STAAN NOOIT STIL

 

 • In 2017 is ‘Knilles’, ons eigen Post-Plaza IPA bier geboren. In 2019 kreeg Knilles een broertje, hij heet Tsjomme! Een dubbel bier gebrouwen met beschuit. In 2022 kwam er een ook nog zusje bij; Frommes. Je spreek het uit als 'From-us' en in het Fries betekent het "vrouw of meid". Een Frysk blond bier.
   
 • Juni 2019, onze eigen duurzame sloep, is te water gelaten. Inmiddels liggen er al meerdere Post-Plaza sloepen in het water. Een te gekke manier om Leeuwarden te ontdekken. 

POSTBODES DENKEN NIET ALLEEN AAN ZICHZELF

Naast goed voor onze gasten en medewerkers te zorgen, zetten we ons ook graag in voor anderen. 

 • Door het organiseren van een Opkikkerdag, zorgt stichting Opkikker ervoor dat een gezin met een langdurig ziek kind even de ziekte kan vergeten. Van elke verkochte fles water doneren wij € 1 aan deze stichting. De teller staat inmiddels al op meer dan € 15.000.
   
 • Wij dragen Cambuur Verbindt een groot en warm hart toe. Eén keer per jaar nodigen wij samen met deze stichting, 20 kinderen uit, die vanwege een gezinssituatie niet op vakantie kunnen. Ook zij willen na de zomervakantie een te gek verhaal kunnen vertellen en daar zorgen wij voor! After Movie 2021
   
 • Water zit ons Friezen in het bloed. Daarom zijn wij trotse vriend van het Ljouwerter Skûtsje.

Postbodes werken graag samen

 • Blooming Bakery is niet zomaar een bakkerij. Ze wordt namelijk gerund door slachtoffers van geweld. De bakkerij is onderdeel van Fier, het landelijke expertise- en behandelcentrum op het terrein van geweld in afhankelijkheidsrelaties. De bakkerij zorgt voor een veilige omgeving waar de vrouwen aan hun toekomst kunnen werken en verborgen talenten ontdekken. Wij zijn trots dat we met hen mogen samenwerken. 
   
 • Hotels For Trees levert een concrete bijdrage aan een groenere hotelwereld. Een hotelwereld waarin er één nieuwe boom geplant wordt voor iedere dag dat een gast er voor kiest de kamerschoonmaak over te slaan.
10% Korting!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting op je eerste hotelovernachting.