Faciliteiten

WAT JE ALLEMAAL NOG MEER BIJ ONS KAN ONDERNEMEN

In en rondom ons hotel kan je gebruik maken van diverse faciliteiten waar we je graag kennis mee laten maken. Dat maakt ons het meest complete hotel in Leeuwarden.

TIPS & TRICS

  •    Huur onze electrische sloep voor 2 uren en ontdek Leeuwarden vanaf het water. Vergeet niet een lunch- of borrelbox te reserveren!
  •    Pak onze electrische fiets en verken Leeuwarden en omgeving
  •    Zondagochtend work-out bij onze Personal Trainer Joost Jesse   

GYM

Wij houden van het leven, van onze stad en van onze gasten. Bij een Hotel & Grand Café waar we elke dag bezig zijn om onze gasten te verwelkomen en ontzorgen hoort daarom een plek waar je aan jezelf kunt werken.

Dat is Personal Plaza: een fitnessruimte voor onze hotelgasten en ieder ander die aan zichzelf wil werken samen met een Personal Trainer (PT).

NAAR DE GYM

Greenjoy | elektrische sloep

Wie wil dat nou niet? Op een mooie dag Leeuwarden vanaf het water bekijken in een te gekke duurzame elektrische Post-Plaza sloep? Varen door de prachtige grachten van Leeuwarden. Wil jij tijdens je verblijf ook genieten van 2 uren sloepvaren door de prachtige grachten van Leeuwarden, neem dan per mail of telefonisch contact met ons op! Wij reserveren graag de sloep voor je.

 

PARKEREN

Post-Plaza ligt in de binnenstad van Leeuwarden. Parkeren voor de deur is alleen mogelijk bij het in- en uitchecken. Daarna verwijzen we je graag door naar de parkeergarages om ons heen.

Eenmaal weggezet heb je de auto niet meer nodig, alles is lopend of met de huurfiets te bereiken. 

PARKING

CITY BIKES

Leeuwarden en omgeving is prachtig om met onze city bikes te ontdekken. Wens je liever gebruik te maken van een elektrische fiets, ook deze kun je bij ons huren!

Reserveer de fietsen bij het maken van je online reservering of bij de receptie. 

10% Korting!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting op je eerste hotelovernachting.