Faciliteiten

WAT JE ALLEMAAL NOG MEER BIJ ONS KAN ONDERNEMEN

In en rondom ons hotel kan je gebruik maken van diverse faciliteiten waar we je graag kennis mee laten maken. 

TIPS & TRICS

  •    Huur onze electrische sloep voor 2 uren en ontdek Leeuwarden vanaf het water. Vergeet niet een lunch- of borrelbox te reserveren!
  •    Na een dagje winkelen is er niets lekkerder dan een uurtje (privé) in de sauna 
  •    Zondagochtend work-out bij onze Personal Trainer Joost Jesse   
  •    Heerlijke massage erna van Beauty specialist Beba

BEAUTY BOUTIQUE BEBA

Mijn naam is Beba, ik heb mijn eigen schoonheidssalon in Post-Plaza. Kernwoorden die bij mij passen zijn klantgericht, professioneel, luisterend oor en ontspannen sfeer. Ik ben een gediplomeerde ANBOS-schoonheidsspecialist.

Reserveer jouw massage of schoonheidsbehandeling via 06-41791576 of klik op onderstaande link voor alle mogelijke behandelingen.
Beba is tot 20 september niet aanwezig. Vanaf 21 september is het weer mogelijk om een reservering te maken.

MEER INFORMATIE

SAUNA & TURKS STOOMBAD

Naast de schoonheidssalon van Beba beschikken wij zelf over een sauna en een Turks stoombad. Deze kan je prive afhuren voor 1 uur à € 12,50. Tussen elke verhuurde sessie maken wij de ruimte grondig schoon. 

Tijdens het maken van een reservering via onze website bieden wij je de optie om dit bij te boeken. Heb je al een kamer gereserveerd dan kan je ons altijd bellen om dit erbij te reserveren. 

TELEFOON

GYM

Wij houden van het leven, van onze stad en van onze gasten. Bij een Hotel & Grand Café waar we elke dag bezig zijn om onze gasten te verwelkomen en ontzorgen hoort daarom een plek waar je aan jezelf kunt werken.

Dat is Personal Plaza: een fitnessruimte voor onze hotelgasten en ieder ander die aan zichzelf wil werken samen met een Personal Trainer (PT).

NAAR DE GYM

PARKEREN

Post-Plaza ligt in de binnenstad van Leeuwarden. Parkeren voor de deur is alleen mogelijk bij het in- en uitchecken. Daarna verwijzen we je graag door naar de parkeergarages om ons heen.

Eenmaal weggezet heb je de auto niet meer nodig, alles is lopend of met de huurfiets te bereiken. 

PARKING

Greenjoy | elektrische sloep

Wie wil dat nou niet? Op een mooie dag Leeuwarden vanaf het water bekijken in een te gekke duurzame elektrische Post-Plaza sloep? Varen door de prachtige grachten van Leeuwarden. Wil jij tijdens je verblijf ook genieten van 2 uren sloepvaren door de prachtige grachten van Leeuwarden, neem dan per mail of telefonisch contact met ons op! Wij reserveren graag de sloep voor je.

 

CITY BIKES

Leeuwarden en omgeving is prachtig om met onze city bikes te ontdekken. Wens je liever gebruik te maken van een elektrische fiets dan kennen we genoeg plekken in de stad waar je deze kan huren. 

CONTACT