Gym

NEW GYM OPEN in hartje Leeuwarden - PERSONAL PLAZA

Wij houden van het leven, van onze stad en van onze gasten. Bij een Hotel & Grand Café waar we elke dag bezig zijn om onze gasten te verwelkomen en ontzorgen hoort daarom een plek waar je aan jezelf kunt werken. Dat is Personal Plaza: een fitnessruimte voor onze hotelgasten en ieder ander die aan zichzelf wil werken samen met een Personal Trainer (PT).

Voor hotelgasten

Hotelgasten kunnen zich in het weekend inschrijven voor een small group training (max. 4 deelnemers). Kosten: 17,50 euro per sessie. Deze trainingen vinden plaats op zaterdag en zondag van 8.30 tot 9.30 uur. Kijk op de pagina Trainen voor hotelgasten voor meer informatie.

Complete transformatie

Personal Plaza is tevens een private gym. Dé plek voor ieder die voor een complete transformatie gaat. Dat wil zeggen: een traject van 3, 6 of 12 maanden waarin je samen met PT Joost Jesse Visser aan de slag gaat. Ben jij klaar voor verandering? Kijk dan op de pagina Personal Training.

Joost Jesse Visser - Personal Plaza
personalplaza@outlook.com
06 120 11 855

TRAINEN VOOR HOTELGASTEN

Hotelgasten van Post-Plaza kunnen - op basis van afspraak - gebruik maken van de gym en de expertise van Personal Trainer (PT) Joost Jesse Visser.

Inschrijven en betaling voor een training / het gebruik van de fitnessruimte gaat via Joost Jesse; reserveren kan via per mail personalplaza@outlook.com of telefonisch via 06 120 11 855.

Algemene Voorwaarden Personal Plaza

PERSONAL TRAINING

Personal Plaza is geen gewone gym: het is dé plek voor een complete transformatie. In deze private gym werk je aan je fysieke en mentale transformatie. Binnen een traject van 3, 6 of 12 maanden ga je aan de slag met jezelf. Dat betekent oude patronen doorbreken door middel van training en coaching, ook in gedrag. Samen met Personal Trainer (PT) Joost Jesse werk je aan een nieuwe basis voor je verdere leven.

Lees verder

10% Korting!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting op je eerste hotelovernachting.