Personal Training

Personal Plaza is geen gewone gym: dit is dé plek voor een complete transformatie. Een private gym waar je gaat werken aan je fysieke en mentale transformatie. Dat betekent oude patronen doorbreken door middel van training en coaching. Samen met Personal Trainer (PT) Joost Jesse werk je aan een nieuwe basis voor je verdere leven. Tijdens dit proces doe je tevens kennis op van voeding. Kennis die je gemakkelijk kunt toepassen in je dagelijks leven zodat het voor jou werkbaar wordt.

Stap voor stap

Bij Personal Plaza werk je aan een vast schema op basis van je doelstellingen. In iedere training zit een opbouw - progressieve overload - waarmee je geleidelijk dichter bij je doelen komt. Zo word je stap voor stap sterker en ga je je steeds beter voelen. Wanneer jij progressie blijft boeken, groeit je zelfvertrouwen. Je krijgt meer energie en daarmee het gevoel de hele wereld aan te kunnen. Als die basis staat, zul je meer willen. Dat motiveert je om door te gaan.

Hoe?

Binnen een traject van 3, 6 of 12 maanden ga je aan de slag met jezelf. Personal training gebeurt 1-op-1, in een trainingssessie met de PT. Samen met je partner, een vriend of vriendin, familielid of collega trainen? Kies dan voor een duotraining. Je traint dan op dezelfde tijd maar werkt beide aan je eigen doelen.  

Wanneer?

Een PT-sessie kan op iedere dag van de week plaatsvinden tussen 7 uur ‘s ochtends en 21 uur ‘s avonds. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een vaste wekelijkse sessie (of sessies) voor de duur van het gekozen traject. Samen met de PT maak je hier afspraken over.

Jouw PT: Joost Jesse Visser

Met 10 jaar ervaring in de fitness, waarvan ruim 3 jaar in personal training, is het tijd voor de volgende stap: een eigen gym. Personal Plaza is mijn eigen private gym, die in principe losstaat van het hotel. Hoewel hotelgasten hier natuurlijk net zo welkom zijn als ieder ander die hier wil trainen. Mijn focus ligt hoe dan ook volledig bij de gym, bij jou dus. Ik coach gericht op training maar ook op voeding en leefstijl. Mijn motto is ‘een leven lang in beweging, want bewegen doet leven’.  

Leefstijl die haalbaar is

Ik zal je op een integere wijze coachen in het behalen van je doelen. We doen het samen. Als het gaat om voeding, geef ik graag mee dat niks ‘fout’ is. Alleen dat je hierin voor jezelf bepaalde keuzes maakt. Bewust of onbewust. Wat eet je op een dag en wat heb je echt nodig? Dit verschilt per persoon en daarom is het vormgeven van een persoonlijk eetpatroon belangrijk. Zo krijg je uiteindelijk, naast het bereiken van je doelen, een leefstijl die haalbaar is én blijft.

Durf je het aan?

Neem gerust contact op met Joost Jesse. Hij staat je met alle liefde te woord.

Joost Jesse Visser - Personal Plaza
personalplaza@outlook.com 
06 120 11 855
Algemene Voorwaarden Personal Plaza