Trouwen

TROUWEN BIJ POST-PLAZA

Post-Plaza is een bruisende trouwlocatie in hartje centrum van Leeuwarden. Een bijzondere plek om de liefde te bezegelen, wij zijn namelijk een officiële trouwlocatie van de Gemeente Leeuwarden. Het postkantoor heeft een rijke historie, inmiddels is het gebouw verworden tot een plek van gezelligheid en romantiek. Een plek waar je je al snel thuis zult voelen. Geef elkaar het JA-woord in de Plugzaal of in de Postkamer. Onze Postkamer biedt plek voor intieme ceremonies tot circa 30 personen. De Plugzaal is geschikt vanaf 30 tot maximaal 120 gasten.

Gaan jullie trouwen? Gefeliciteerd! Wij helpen jullie graag de meest fantastische trouwdag te organiseren. Iedere ceremonie, receptie of huwelijksdiner is uniek en wij begrijpen dat! Daarom bieden wij geen standaard arrangementen maar nodigen wij jullie graag uit voor een persoonlijke kennismaking. Aan de hand van jullie wensen maken wij een op maat gemaakt voorstel.

Onze collegaTessa Bijlsma helpt jullie graag verder. Stuur een email naar tessabijlsma@post-plaza.nl of bel met 058-2159317. Tot snel!

VIER HET KLEIN & INTIEM

Willen jullie de huwelijksdag graag klein en intiem houden met alleen jullie familie en misschien enkele vrienden die dichtbij staan? Wij hebben alvast een programma gemaakt van hoe zo’n dag eruit zou kunnen zien.

MEER INFORMATIE

WEDDING PARTY

Er is maar 1 feest wat je zo goed voorbereidt in je leven en dat is je huwelijksfeest. Een huwelijksfeest moet knallen en ervoor zorgen dat jullie gasten het er nog jaren over hebben.

MEER INFORMATIE

10% Korting!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting op je eerste hotelovernachting.