Hotel

ÚT VAN Hûs IN POST-PLAZA HOTEL LEEUWARDEN

Over elk detail is nagedacht, van bedlampje, kussen, stopcontact tot televisie. Op de hotelkamers het beste bed, een fantastische regendouche en Wifi. Dat vinden we het allerbelangrijkste! Als je in Post-Plaza overnacht, kom je niet alleen om te slapen maar vooral om de stad Leeuwarden te ontdekken. In een stadshotel wil je niet op je hotelkamer blijven. Zeker niet als je het Grand Cafe van Post-Plaza hebt gezien. 

Slapen is bijzaak
Je kunt kiezen uit 6 kamertypes. Geen 1 kamer is hetzelfde. Dit komt vooral doordat de kamers in 2 monumentale panden zijn gerealiseerd. Dat zorgt ervoor dat overnachten in Post-Plaza altijd een verrassing is, ook als je al een keer bent geweest.
 

Wat moet je weten?

  • Fries praten mag! Oefenwoordjes nodig? Goeiedei, ik fiel my thús, ik ha it nei myn sin, lekker ite.

  • Check-in is vanaf 15.00 uur. Wij zouden het leuk vinden als je eerder komt! Is de kamer nog niet klaar, zet dan de bagage bij de receptie neer.

  • Check-out is tot 11.00 uur (ma t/m vrij) en tot 12.00 uur (zat/zon). Wij snappen dat je liever niet naar huis wilt, voor €17,50 boek je een late checkout, dan mag je twee uur langer gebruik maken van je kamer.

  • Kom je met de auto? Parkeer dan je auto in parkeergarage Zaailand of Hoeksterend. Op de website van de parkeergarages Leeuwarden staan actuele openingstijden en prijzen. 

KAMERS | LOGEREN

Wat leuk dat je bij ons komt logeren! We zien er naar uit je te mogen verwelkomen in Post-Plaza.
Voordat je een reservering maakt vragen we je graag naar het doel van jouw overnachting. Kies op basis daarvan het kamertype dat het beste bij je past. Dan weet je zeker dat je de juiste keuze hebt gemaakt. Twijfel je nog? Neem gerust contact met ons op, wij adviseren je graag over onze kamertypes!

BEKIJK ONZE KAMERTYPES

AANBIEDINGEN | SPECIALS

Uiteraard ben je meer dan welkom om bij ons te komen logeren. Maak je hoofd leeg en zoek de rust in Friesland of ga onze bruisende hoofdstad in. Als Leeuwarders weten wij wat natuurlijk het beste wat er te doen is in de stad. Tips delen wij met alle liefde! #mustsee #mustdo

NAAR ONZE AANBIEDINGEN

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven

en ontvang 10% korting op je eerste hotelovernachting

10% Korting!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting op je eerste hotelovernachting.