Menukaart

LEKKER ITE & DRINKE | POST-PLAZA

Een kaart vol met gerechten die je mag verwachten in een goede Franse brasserie. Jarst, onze chef, kookt graag met invloeden vanuit de Europese keuken, waarbij we als team af en toe een uitstapje maken buiten deze grenzen.
Met als enige reden dat we gaan voor de lekkerste en allerbeste gerechten!

 

We zijn sinds 2021 aangesloten bij Dutch Cuisine. Opgezet door een aantal topchefs en andere professionals uit de foodsector die de Nederlandse eetcultuur op de kaart willen zetten. Met smaak, gezond en verantwoord koken vanuit onze creativiteit en eigenzinnigheid, altijd vanuit het principe: less is more.

Een heerlijk verblijf bij Post-Plaza toegewenst!

Jarst Bekius - Chef Kok   |    Emanuel Rocha - Food & Beverage Manager

Brunch & lunch

Naast onze All Day kaart kun je tussen 12 en 16 uur ook nog kiezen uit deze lunch gerechten in ons Grand Café.

Bekijk kaart

Diner | All Day

Een All Day kaart vol met gerechten die je mag verwachten in een goede Franse brasserie. Niet alleen voor in avonduren maar ook overdag kan je genieten van lekker en goed eten!

Bekijk kaart

 

Koffie & gebak

Ontzettend uniek! Een Grand Café dat z'n eigen koffiebonen brandt. Wij zijn dan ook de enige die dat doet in heel Europa. Weet je wat er lekker bij is? Onze Friesche oranjekoek.
 

Bekijk kaart

Borrel & drinks

Een goed glas wijn of een verfrissend biertje. Mogen we er wat lekkers bij serveren?

Bekijk kaart

SPECIAL GRAND CAFÉ

Naast onze kaart hebben wij de special pompoenmuffin met fregola, grapefruit en geroosterde pompoen en de special ossenstaartbouillon met prei, ravioli met eekhoorntjesbrood en Madeira.