Menukaart

LEKKER ITE & DRINKE | POST-PLAZA

Een kaart vol met gerechten die je mag verwachten in een goede Franse brasserie. 
Jarst, onze chef, kookt graag met invloeden vanuit de Europese keuken, waarbij we als team af en toe een uitstapje maken buiten deze grenzen. Met als enige reden dat we gaan voor de lekkerste en allerbeste gerechten! 
We zijn sinds 2021 aangesloten bij Dutch Cuisine. Opgezet door een aantal topchefs en andere professionals uit de foodsector die de Nederlandse eetcultuur op de kaart willen zetten. Met smaak, gezond en verantwoord koken vanuit onze creativiteit en eigenzinnigheid, altijd vanuit het principe: less is more.

Een heerlijk verblijf bij Post-Plaza toegewenst!

SPECIAL GRAND CAFÉ

Onze special: Zeeuwse mosselen, gegaard in onze eigen Frommes met een venkel-citrussalade, verse frieten en dragonsaus

Diner | All Day

Een All Day kaart vol met gerechten die je mag verwachten in een goede Franse brasserie. Niet alleen voor in avonduren maar ook overdag kan je genieten van lekker en goed eten!

Bekijk kaart

 

Lunch

Naast onze All Day kaart kun je tussen 12 en 16 uur ook nog kiezen uit deze lunchgerechten in ons Grand Café.

Bekijk kaart

Borrel & drinks

Een goed glas wijn of een verfrissend biertje. Mogen we er wat lekkers bij serveren?

Bekijk kaart

Koffie & gebak

Ontzettend uniek! Een Grand Café dat z'n eigen koffiebonen brandt. Wij zijn dan ook de enige die dat doet in heel Europa. Weet je wat er lekker bij is? Onze Friesche oranjekoek.
 

Bekijk kaart

Afternoon

Een lange lazy afternoon met onze High Tea of High Wine tussen 14 - 17 uur in ons Grand Café. Onze High Tea bestaat uit 4 rondes met de heerlijkste koude, warme, hartige en zoete gerechten. € 25 p.p. Onze High Wine bestaat uit 4 heerlijke gerechten van onze All Day Dining kaart met 4 bijpassende wijnen. € 40 p.p.   

10% Korting!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting op je eerste hotelovernachting.