Duurzaamheid

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Verduurzamen wordt steeds belangrijker in bedrijven. Hierom willen wij jullie graag informeren over de voortdurende inspanningen van Post-Plaza met betrekking tot duurzaamheid. Bij Post -Plaza geloven we in de kracht van positieve verandering en de impact die we als organisatie kunnen hebben op het milieu en de gemeenschappen waarin we opereren. 

Voor meer informatie over maatschappelijk verantwoord ondernemen, bekijk ons MVO jaarverslag.

Hotels For Trees

Maak de keuze om het schoonmaken van je kamer een dagje over te slaan. Elke keer wanneer een schoonmaakbeurt wordt overgeslagen, wordt er een boom geplant.

Schoonmaakmiddelen

Wij gebruiken duurzame schoonmaakmiddelen om zo verantwoord jouw kamer schoon te maken.

Fietsen voor gasten

Kies voor een uitstoot neutrale optie om de stad te verkennen en huur een elektrische fiets bij ons.

Lokale producten

Kom in ons Grand Café onze lokale producten en biologische wijnen proeven.

Marie Stella Maris

Op de hotelkamers vindt u de Marie Stella Maris zeep, douchegel en shampoo. Dit bedrijf doneert een deel van hun omzet aan duurzame waterprojecten.

Lokaal ingekocht interieur

Bij het ontwerpen en inrichten van het hotel is er gekozen voor nieuwe meubels maar ook hergebruikte interieur items. In Post-Plaza vinden wij het erg belangrijk dat ons thema ‘’De Postbode’’ terugkomt in de hotelsfeer. Zo zijn er specifieke meubels en andere interieur items opgeknapt en staan ze heel mooit te schitteren in ons Grand Cafe. Zo dragen de items bij aan het verhaal van duurzaamheid en wordt de authentieke Postbode sfeer ook versterkt.

10% Korting!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting op je eerste hotelovernachting.