Aanbiedingen

AANBIEDINGEN | POST-PLAZA

Als Leeuwarders weten wij natuurlijk het beste wat er te doen is in de stad en in de omgeving. Dit delen wij graag. Kies één van onze aanbiedingen, er zit vast iets leuks bij voor jou! Klik op jouw favoriet om te boeken of bel met 058 215 93 17 of stuur een mail naar reservering@post-plaza.nl. Bij onze arrangementen is annuleren niet meer mogelijk. De reservering kan nog wel gewijzigd worden tot uiterlijk 5 dagen voor de aankomstdatum. #seeyou

Musical de Tocht Special inclusief ticket!

Beleef de magie van de Elfstedentocht voor het te laat is. Nog te zien t/m juni! Musical ‘De Tocht’ laat de magie van De Elfstedentocht tot leven komen in het speciaal gebouwde Friso Theater met een draaiende ijsvloer van meer dan 2.000m². It giet oan!

Bekijk dit arrangement Boek dit arrangement

Friese Special - 2 dagen - v.a. € 113 p.p.

Een typisch Fries arrangement, het hele jaar beschikbaar. Inclusief overnachting, ontbijt, foodvoucher t.w.v. € 55 en een Fries biertje met uiteraard Friese kaas & worst

Bekijk dit arrangement Boek dit arrangement

Vakantie Special - 3e nacht gratis

Kom drie nachten naar Leeuwarden en betaal maar 2 nachten!

Bekijk dit arrangement Boek dit arrangement

Zomer Special - 3 dagen - v.a. € 189 p.p.

Wij hebben voor jou een compleet pakket samengesteld dat aan alle voorwaarden voldoet voor een paar zomerse dagen in Leeuwarden en Friesland. Vanaf € 189 p.p.

Bekijk dit arrangement Boek dit arrangement

HANDIG OM TE WETEN!

Check-in is vanaf 15.00 uur. Wij zouden het leuk vinden als je eerder komt! Is de kamer nog niet klaar, zet dan de bagage bij de receptie neer. 

 

Fries spreken mag! Graag zelfs.
We zijn trots op onze taal.
Wy sjogge nei dy út!

 

Kom je met de auto? Op loopafstand zijn er 2 parkeergarages; parkeergarage Hoeksterend en parkeergarage Zaailand, waar je vanaf € 10 per dag kan parkeren.

10% Korting!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting op je eerste hotelovernachting.