DUTCH CUISINE

5 PRINCIPES WELKE WIJ ONDERSCHRIJVEN

 • CULTUUR   
  Het gerecht vertelt waar en in welk seizoen we ons bevinden

Onze eetcultuur kenmerkt zich door een grote variëteit aan streekproducten en seizoensgerechten. In de basis bepaalt de natuur ons menu. Het gerecht op ons bord moet vertellen waar in Nederland en in welk seizoen we ons bevinden.

 • GEZOND   
  Goed voor ons en onze aarde

We koken en eten gezond en gevarieerd. We gebruiken meer plantaardige producten en minder vlees en vis. Een gezond eetpatroon geeft een goed gevoel; goed voor lichaam, geest én de aarde

 • NATUUR   
  Eerlijk en veelzijdig eten van wat de natuur ons biedt

De biodiversiteit van de natuur geeft aan wat er voorhanden is. Eerlijk en veelzijdig eten van wat het land en de zee ons in de seizoenen aan natuurlijke producten biedt, zonder kunstmatige toevoegingen.

 • KWALITEIT   
  We kopen, koken en eten bewust

We herkennen kwaliteit en smaak! We kopen, koken en eten bewust. We hebben respect voor het ingrediënt, de herkomst, de producent en de mensen die er op deze wijze mee omgaan. We kopen daarom niet alleen op prijs, maar letten ook op kwaliteit.

 • WAARDE   
  We werken aan resultaten voor morgen

We creëren waarde als resultaat van de vorige vier principes, met alleen maar winst: we eten en leven gezonder, we laten de aarde beter achter, we verspillen minder, we gunnen de producent een eerlijke prijs en we zorgen voor meer dierenwelzijn.

Grand Café

In een stadshotel wil je niet op je hotelkamer blijven. Zeker niet als je het Grand Café hebt gezien. De plek waar je de ochtend begint met een goed ontbijt en aan het einde van de dag neerploft op een loungestoel en geniet van een verfrissend biertje. 

Naar het Grand Café

10% Korting!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting op je eerste hotelovernachting.