Tips & Tricks

De belangrijkste informatie op een rijtje

Graag zetten wij de belangrijkste informatie even op een rijtje, voor een fijn verblijf zonder zorgen. We helpen graag waar nodig. Aarzel daarom ook niet om ons vragen te stellen. Heb je voor je verblijf al een vraag, bekijk dan even deze pagina. Wellicht wordt de vraag hier beantwoord. Zo niet, dan zijn wij te bereiken per telefoon of per mail. 

Goed om te weten: Check in is vanaf 15.00, check-out is om 11 uur ( en in het weekend om 12)

Ontbijt: Ontbijt is doordeweeks tussen 7-10 en in het weekend 8-11 uur

Hieronder is informatie te vinden over parkeergelegeheid in de buurt, ons Grand Café, live muziek, city bikes en elektrische sloepen. 

PARKEREN

Post-Plaza ligt in de binnenstad van Leeuwarden. Parkeren voor de deur is alleen mogelijk bij het in- en uitchecken. Daarna verwijzen we je graag door naar de parkeergarages om ons heen.

Eenmaal weggezet heb je de auto niet meer nodig, alles is lopend of met de huurfiets te bereiken. 

PARKING

Grand Café

In een stadshotel wil je niet op je hotelkamer blijven. Zeker niet als je het Grand Café hebt gezien. De plek waar je de ochtend begint met een goed ontbijt en aan het einde van de dag neerploft op een loungestoel en geniet van een verfrissend biertje. 

Naar het Grand Café

Live muziek

Elke vrijdagavond (en om de week op zaterdagavond) is er Sounds & Bites in het Grand Café. Dit betekent genieten van livemuziek van o.a. Jord Brinkhuis, Marije de Vries, Hester Tadema of andere gave artiesten. Bekijk onze agenda wie er komend weekend speelt!

Bekijk agenda

CITY BIKES

Leeuwarden en omgeving is prachtig om met onze city bikes te ontdekken. Wens je liever gebruik te maken van een elektrische fiets, ook deze kun je bij ons huren!

Reserveer de fietsen bij het maken van je online reservering of bij de receptie. 

Greenjoy | elektrische sloep

Wie wil dat nou niet? Op een mooie dag Leeuwarden vanaf het water bekijken in een te gekke duurzame elektrische Post-Plaza sloep? Varen door de prachtige grachten van Leeuwarden. Wil jij tijdens je verblijf ook genieten van 2 uren sloepvaren door de prachtige grachten van Leeuwarden, neem dan per mail of telefonisch contact met ons op! Wij reserveren graag de sloep voor je.

 

KOFFIE

Wij branden onze eigen koffie. Niet alleen voor in het Grand Café maar ook voor bij jou thuis. We vertellen er vol trots graag meer over. 

POST-PLAZA KOFFIE

10% Korting!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting op je eerste hotelovernachting.