MUSICAL DE TOCHT

1 juni 2024

Dé musical van 2023!

De Tocht gaat over vijf schaatsvrienden die elkaar in de loop der jaren door ruzie en afgunst uit het oog zijn verloren. Maar op jonge leeftijd deden ze elkaar een belofte: "Als de Elfstedentocht ooit terugkomt, doen we het samen". Een belofte kan niet gebroken worden. En omdat een van de vrienden een geheim met zich medraagt, staat er meer op het spel dan alleen het halen van het kruisje... Je rijdt de tocht alleen, maar alleen samen haal je de finish.

Beleef de magie van de Elfstedentocht.

Nog nooit was de Elfstedentocht zo dichtbij. Beleef de magie van de wereldberoemde Tocht der Tochten en ervaar de kracht van ‘samen’. Voor iedereen die ervan droomt om ooit nog een Elfstedentocht mee te maken: ‘It giet oan’! Na de musicalspektakel-successen ‘Soldaat van Oranje’ en ’40-45’ komt deze nieuwe Nederlandse musical ‘De Tocht’ in een speciaal gebouwd theater met een ijsvloer van maar liefst 2.000m2.

Spektakelmusical De Tocht gaat in oktober 2023 in een nieuw te bouwen ijstheater in Leeuwarden in première. De belangrijkste doelstelling van De Tocht is om de herinnering aan De Elfstedentocht voort te laten leven, ook voor de generaties na ‘ons’. Daarnaast wil de organisatie een musical maken om nooit te vergeten, mede door een indrukwekkend verhaal te vertellen en gebruik te maken van de nieuwste theatertechnieken. Meer informatie

Echt genieten van je verblijf in Leeuwarden?

Meer evenementen
10% Korting!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting op je eerste hotelovernachting.