Musical de Tocht Special inclusief ticket!

Tocht Special met eersterangs tickets

Beleef de magie van de Elfstedentocht voor het te laat is. Nog te zien t/m juni! Musical ‘De Tocht’ laat de magie van De Elfstedentocht tot leven komen in het speciaal gebouwde Friso Theater met een draaiende ijsvloer van meer dan 2.000m². It giet oan!

  • Eersterangs tickets voor Musical de Tocht * 
  • 1 overnachting in een Comfort, Deluxe of Superior kamer. 
  • In de ochtend een Fries ontbijt in ons Grand Café tussen 7.00 en 10.00 uur. In het weekend en tijdens de vakanties een uurtje later. 
  • We ontvangen jou met Beerenburg van Boomsma. Over het algemeen wordt het drankje Beerenburg of Berenburg gezien als een Friese vinding. Hoewel de Friezen het populair hebben gemaakt, komt de drank oorspronkelijk uit Amsterdam.
  • Een vroeg diner in ons Grand Café: onze Verdwaalde Postbode diner. Drie gerechten die samen een hoofdgerecht vormen zodat jij optijd komt bij de voorstelling. 
  • Een echte Post-Plaza 'it giet oan' muts, voor als het echt koud wordt
Boek dit arrangement

Dit arrangement is niet annuleerbaar. Wijzigen naar een andere datum is mogelijk tot maximaal 5 dagen voor de aankomstdatum.
* Wij bellen om een datum en tijd af te spreken 

vanaf € 196,50 p.p.

MEER SPECIAL DEALS!

Binnenpret

Op vrijdag 31 mei vieren wij het leven in ons Grand Café en organiseren wij de eerste versie van de Leeuwarder Hotelnacht. Een avond gevuld met goede beats van onze DJ, een welkomstcocktail én vier heerlijke gerechten. En dit jaar hoef je niet naar huis want je blijft slapen in Post-Plaza of Vie Via, ons 2e hotel wat naast de deur ligt. Dit wordt een vrijdag die je niet mag missen!

Bekijk dit arrangement

Friese Special - 2 dagen - v.a. € 113 p.p.

Een typisch Fries arrangement, het hele jaar beschikbaar. Inclusief overnachting, ontbijt, foodvoucher t.w.v. € 55 en een Fries biertje met uiteraard Friese kaas & worst

Bekijk dit arrangement

Vakantie Special - 3e nacht gratis

Kom drie nachten naar Leeuwarden en betaal maar 2 nachten!

Bekijk dit arrangement

Zomer Special - 3 dagen - v.a. € 189 p.p.

Wij hebben voor jou een compleet pakket samengesteld dat aan alle voorwaarden voldoet voor een paar zomerse dagen in Leeuwarden en Friesland. Vanaf € 189 p.p.

Bekijk dit arrangement
10% Korting!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting op je eerste hotelovernachting.