Vakantie Special - 3e nacht gratis

Vakantie in Fryslân - 3 nachten - 4 dagen

Kom drie nachten naar Leeuwarden en betaal maar 2 nachten! 

Hier is wat je van de special kunt verwachten:

  • 3 overnachtingen, waarvan de derde nacht gratis! In een Junior Comfort, Comfort, Deluxe of Superior kamer. Je krijgt 33% korting per nacht.
  • Elke ochtend een Fries ontbijt in ons Grand Café tussen 7.00 en 10.00 uur. In het weekend een uur later. Je krijgt 33% korting per nacht.
  • Een Foodvoucher t.w.v. € 27,50 p.p. te besteden aan eten in ons Grand Café. 

Deze special is te boeken vanaf 26/4 tot en met 31/8.
 

Boek dit arrangement

Bij onze arrangementen is annuleren niet meer mogelijk. De reservering kan nog wel gewijzigd worden tot uiterlijk 5 dagen voor de aankomstdatum. 

vanaf € 155 p.p.

MEER SPECIAL DEALS!

Binnenpret

Op vrijdag 31 mei vieren wij het leven in ons Grand Café en organiseren wij de eerste versie van de Leeuwarder Hotelnacht. Een avond gevuld met goede beats van onze DJ, een welkomstcocktail én vier heerlijke gerechten. En dit jaar hoef je niet naar huis want je blijft slapen in Post-Plaza of Vie Via, ons 2e hotel wat naast de deur ligt. Dit wordt een vrijdag die je niet mag missen!

Bekijk dit arrangement

Musical de Tocht Special inclusief ticket!

Beleef de magie van de Elfstedentocht voor het te laat is. Nog te zien t/m juni! Musical ‘De Tocht’ laat de magie van De Elfstedentocht tot leven komen in het speciaal gebouwde Friso Theater met een draaiende ijsvloer van meer dan 2.000m². It giet oan!

Bekijk dit arrangement

Friese Special - 2 dagen - v.a. € 113 p.p.

Een typisch Fries arrangement, het hele jaar beschikbaar. Inclusief overnachting, ontbijt, foodvoucher t.w.v. € 55 en een Fries biertje met uiteraard Friese kaas & worst

Bekijk dit arrangement

Zomer Special - 3 dagen - v.a. € 189 p.p.

Wij hebben voor jou een compleet pakket samengesteld dat aan alle voorwaarden voldoet voor een paar zomerse dagen in Leeuwarden en Friesland. Vanaf € 189 p.p.

Bekijk dit arrangement
10% Korting!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting op je eerste hotelovernachting.