Zomer Special - 3 dagen - v.a. € 189 p.p.

Simmer yn Fryslân - 2 nachten

Wij hebben voor jou een bijzonder pakket samengesteld dat aan alle voorwaarden voldoet, maar bovenal zorgt voor een geniet-moment! Samen of met het gezin, er even tussenuit.

Deze 3 daagse Zomer Special is inclusief

  • 2 overnachtingen in een Junior Comfort, Comfort, Deluxe, Superior, één van de Suites of Familiekamer
  • Beide ochtenden een heerlijk Fries ontbijt in ons Grand Café tussen 7.00 en 10.00 uur. In het weekend en tijdens de vakanties een uur later.
  • Een Foodvoucher t.w.v. € 27,50 p.p. te besteden aan eten in ons Grand Café (dit kan een uitgebreide borrelplank zijn, een lunch of diner)
  • Onze elektrische sloep voor 2 uren
  • én een lekkernijenpakket dat je bij House of Taste kunt ophalen. Lekker voor aan boord of op de fiets.  

Deze aanbieding is geldig van 26 april tot en met 30 september 2024

Boek dit arrangement

Dit arrangement is niet annuleerbaar. Wijzigen naar een andere datum is mogelijk tot maximaal 5 dagen voor de aankomstdatum. 

vanaf € 189 p.p.

MEER SPECIAL DEALS!

Binnenpret

Op vrijdag 31 mei vieren wij het leven in ons Grand Café en organiseren wij de eerste versie van de Leeuwarder Hotelnacht. Een avond gevuld met goede beats van onze DJ, een welkomstcocktail én vier heerlijke gerechten. En dit jaar hoef je niet naar huis want je blijft slapen in Post-Plaza of Vie Via, ons 2e hotel wat naast de deur ligt. Dit wordt een vrijdag die je niet mag missen!

Bekijk dit arrangement

Musical de Tocht Special inclusief ticket!

Beleef de magie van de Elfstedentocht voor het te laat is. Nog te zien t/m juni! Musical ‘De Tocht’ laat de magie van De Elfstedentocht tot leven komen in het speciaal gebouwde Friso Theater met een draaiende ijsvloer van meer dan 2.000m². It giet oan!

Bekijk dit arrangement

Friese Special - 2 dagen - v.a. € 113 p.p.

Een typisch Fries arrangement, het hele jaar beschikbaar. Inclusief overnachting, ontbijt, foodvoucher t.w.v. € 55 en een Fries biertje met uiteraard Friese kaas & worst

Bekijk dit arrangement

Vakantie Special - 3e nacht gratis

Kom drie nachten naar Leeuwarden en betaal maar 2 nachten!

Bekijk dit arrangement
10% Korting!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting op je eerste hotelovernachting.