WAT SIZZE SY

Ben jij ook zo benieuwd wat anderen over Post-Plaza en/of Leeuwarden vertellen? Regelmatig komen er bloggers en vloggers overnachten en/of een hapje eten in het Grand Café. Vervolgens gaan zij schrijven over hun belevenissen in het hotel & Grand Café. Dit is ontzettend leuk om te lezen en wij vinden het ook erg leuk dat de bloggers bij ons willen komen. Namens het gehele Post-Plaza team willen wij iedereen bedanken die over Post-Plaza heeft geschreven of gevlogd.

Lees hieronder diverse verhalen van bekende bloggers en/of vloggers!

Wat sizze sy!

LISA GOES VEGAN

LISA GOES VEGAN

Lisa heeft een nachtje bij Post-Plaza geslapen in één van onze fantastische hotelkamers in het voormalig postkantoor. Zij heeft een ontzettend leuke blog gemaakt, maar ook een super leuke vlog!

LEES HIER
HIP & HOT

HIP & HOT

Blogster Heleen van Hip & Hot heeft 3 tips gegeven over Leeuwarden, waarvan 1 tip over Post-Plaza gaat. Ben jij benieuwd wat voor tips zij geeft? Lees het dan snel!

LEES HIER
KRIS KOOKT

KRIS KOOKT

De Belgische Kris is ook bij ons langs geweest om een fantastisch verhaal over Post-Plaza en Leeuwarden te schrijven. Ben jij benieuwd naar zijn ervaringen? Lees het dan in z'n blog.

LEES HIER
GO NUTS AND BEANS

GO NUTS AND BEANS

Ilse, van Go Nuts and Beans heeft een hapje gegeten in het Grand Café, maar dan veganitsch. Zij is helemaal enthousiast over de veganistische mogelijkheden bij Post-Plaza. Lees hier haar blog

LEES HIER
WAT ZIJ ZEGT

WAT ZIJ ZEGT

Natasja van Wat Zij Zegt heeft in Post-Plaza een hapje gegeten en zij heeft hier een fantastische blog van gemaakt!

LEES HIER
MIXED GRILL

MIXED GRILL

Marco Démoet is de oprichter van Mixed Grill, een website met alleen bijzonder of origenele onderwerpen. Uiteraard hoort Leeuwarden en ook Post-Plaza hierbij! In deze blog vertelt Marco over zijn ervaringen in de Friese hoofdstad.

LEES HIER
LIBELLE TV

LIBELLE TV

Reisvlogger Bonne Dubois is in Leeuwarden geweest om hier een erg leuke vlog over te maken. In de vlog vertelt zij over de hotspots van Leeuwarden. Het zijn leuke tips voor als je naar Leeuwarden gaat! 

BEKIJK HET HIER
ALGEMEEN DAGBLAD

ALGEMEEN DAGBLAD

Wil jij tips over shoppen in de 11 Friese steden? Hans Avontuur is er geweest en heeft er een fantastische verhaal over geschreven. Ook Post-Plaza zijn ze niet vergeten tijdens deze reis door de elf steden. Het Algemeen Dagblad heeft het ook geplubliceerd in een zaterdag editie, mocht je het niet gelezen hebben dan staat nu ook online.

LEES HIER