2024-01-18

Caravana 2024

Het is weer tijd voor dé kampeerbeurs van Noord-Nederland, Caravana 2024! Vijf dagen lang vind je in het WTC Expo in Leeuwarden alles wat je nodig hebt voor jouw ideale kampeervakantie. Lees verder onder de afbeelding.

Caravana 2024 Hotel

Caravana 2024

Woensdag 24 t/m zondag 28 januari

Het is weer tijd voor dé kampeerbeurs van Noord-Nederland, Caravana 2024! 

Vijf dagen lang vind je in het WTC Expo in Leeuwarden alles wat je nodig hebt voor jouw ideale kampeervakantie. Tijdens een heerlijk dagje uit voor het hele gezin doe je inspiratie op en vind je de nieuwste technieken en trends op kampeergebied. Sluit aan bij één van de vele demonstraties of interessante workshops en je bent helemaal klaar voor je volgende kampeertrip!

Het evenement biedt een uitgebreid overzicht van de nieuwste accessoires en trends omtrent kamperen. Bezoekers krijgen de kans om verschillende campers en caravans te verkennen, van compacte modellen tot luxe voertuigen met innovatieve voorzieningen. 

Naast het bewonderen van kampeeruitrusting, biedt Caravana ook informatie over populaire reisbestemmingen, outdoor-activiteiten en praktische tips voor een geslaagde vakantie. Het is de ideale gelegenheid voor zowel ervaren kampeerders als nieuwkomers om inspiratie op te doen en zich voor te bereiden op het volgende avontuur. 

Bekijk hotelkamers


Volgende blogpost

2024-01-18

Luna 2024 Leeuwarden

Het magische lichtkunstfestival vindt weer plaats in het prachtige centrum van Leeuwarden.

Lees blogpost
10% Korting!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting op je eerste hotelovernachting.