2023-12-12

Leeuwarden: De perfecte locatie voor jouw bedrijfsuitje

Geef je team de kans om samen te groeien en onvergetelijke herinneringen te creëren. Ontdek hier enkele van onze suggesties voor een perfect teamuitje.

Leeuwarden: De perfecte locatie voor jouw bedrijfsuitje

Leeuwarden: De perfecte locatie voor jouw bedrijfsuitje

Personeelsuitje met overnachting

Geef je team de kans om samen te groeien en onvergetelijke herinneringen te creëren. Ontdek hieronder enkele van onze suggesties voor een perfect teamuitje.

Vergaderzalen en privéruimtes

Al jarenlang zijn het voormalige postkantoor en bankgebouw het decor van bloeiende creativiteit en handel. Ontdek onze goed uitgeruste vergaderzalen en privéruimtes, waar modern comfort hand in hand gaat met een vleugje historie. De ruimtes zijn flexibel ingericht en voorzien van alle faciliteiten, perfect om te brainstormen, plannen en creëren.

Ontdek de vergaderzalen en privéruimtes

 

Meeting & events Leeuwarden

Voorafgaand aan elk event wordt ieder detail besproken; van a tot z, alles moet kloppen! Je organiseert niet elke dag zoiets bijzonders en wij helpen je daar graag bij. Of het nu gaat om het organiseren van een baby- shower, de verjaardag van je partner, de maandelijkse teamsessie of een productpresentatie. Binnen onze twee panden bevinden zich mooie ruimtes die we naar wens kunnen inrichten zodat jij altijd in de lead bent over hoe jij het wil. En juist in combinatie met tips & tricks + professionaliteit van onze kant is de verbinding gelegd!

Bekijk meetings & events

 

Lekker Ite!

Je komt bij ons om goed te eten en niet om te dineren. Als in een klassieke Franse brasserie serveren wij de gerechten op grote plateaus. Royaal, maar wel op één bord. Zonder opsmuk noemen wij dat. Jarst, onze chef, kookt graag met invloeden vanuit de Europese keuken, waarbij we als team af en toe een uitstapje maken buiten deze grenzen. Met als enige reden dat we gaan voor de lekkerste en allerbeste gerechten!

Bekijk menukaart

 

Wij helpen graag

Onze adviseurs en experts op gebied van events en incentives staan klaar om te helpen. Stuur gerust een mail naar tessabijlsma@post-plaza.nl of bel 058-2159317


Volgende blogpost

2024-01-18

Luna 2024 Leeuwarden

Het magische lichtkunstfestival vindt weer plaats in het prachtige centrum van Leeuwarden.

Lees blogpost

"BE GOOD AND LET OTHERS TELL IT"

 • “We hebben genoten. Ontbijt en diner was fantastisch, personeel behulpzaam en vriendelijk, locatie in de stad”


  Tineke 1 april 2024 bookingcom

 • “Naar Leeuwarden? Verblijf hier! Vriendelijk personeel, mooi hotel, goede locatie.”


  Maeke 31 maart 2024 bookingcom

 • “Heerlijk relaxed hotel in bijzondere ambiance. Ontvangst was hartelijk. Nabellen of de kamer in orde was. Lekker ontbijt met live cooking options. Goed restaurant.”


  Francesca 29 maart 2024 bookingcom

 • “Waanzinnig. Erg aardig personeel, super ontbijt en prachtig hotel.”


  Yvonne 28 maart 2024 bookingcom

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven

en ontvang 10% korting op je eerste hotelovernachting

10% Korting!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting op je eerste hotelovernachting.