Zomervakantie Friesland

Simmer yn Fryslân - Zomervakantie in Friesland

Leeuwarden is de perfecte uitvalsbasis om Fryslân in de zomervakantie te ontdekken. Tijdens de zomermaanden is er genoeg te doen. Elke windstreek heeft zijn eigen bijzonderheden en voor elke temperatuur is er wel een activiteit te ontdekken. Denk aan onze Waddenzee wat op de Wereld Erfgoedlijst staan. Rijd, fiets, vaar langs de Friese Elfsteden met de 11 fonteinen. Ga lekker een middag wandelen door het glooiende Gaasterland en geniet van de vergezichten. Stap in een elektrische sloep en vaar door de grachten van Leeuwarden. Wij maken een verblijf tijdens de zomervakantie in Friesland nog aantrekkelijker met onze arrangementen.

Wij hebben unieke arrangementen samengesteld die perfect zijn om Leeuwarden en de omgeving te ontdekken tijdens de zomervakantie. Bekijk onze arrangementen hieronder:
 

In de maanden juni, juli, augustus en september zijn er diverse evenementen in Leeuwarden en Friesland:

 • BOSK - Honderden bomen sieren minimaal 100 dagen van mei tot en met augustus 2022 de straten van het Leeuwarder centrum. 23 mei tot 10 juni zal het bos bij ons in de straat voorbij gaan.
 • Into the Grave - Op 10, 11 en 12 juni wordt er op het Oldehoofsterkerkhof een metalfestival georgineseerd dat jaarlijk veel bezoekers trekt. 
 • City Proms - Het grootste Klassieke festival van het Noorden is van 22 tot en met 26 juni. Het LC Hoofdpodium op het Wilhelminaplein is het kloppend hart van het festival. 
 • Welcome to the Village - Welcome to The Village is het mooiste festivaldorp van Nederland, middenin de zomer. Het tienjarig jubileum vindt dit jaar plaats in het centrum van onze thuisbasis Leeuwarden. 
 • Psy-Fi - 14 tot en met 18 september bij de Groene Ster net buiten Leeuwarden

Ontdek Friesland tijdens de Zomervakantie

Vakantie Special 4=3

De komende maanden is er volop wat te beleven in Leeuwarden en omgeving. Kom 4 nachten bij ons logeren en betaal maar 3 nachten. 

Bekijk dit arrangement

Zomer Special

Dat Friesland weids is, rust biedt en je hoofd leeg maakt is ons geluk. En dat geluk delen we graag. Daarom hebben we voor jou een compleet pakket samengesteld dat aan alle voorwaarden voldoet voor een paar dagen genieten in Leeuwarden.

Bekijk dit arrangement

Sloep special

Ontdek Leeuwarden vanaf het water. Met deze special ga je 2 uren sloepvaren door de grachten van Leeuwarden. Voor onderweg heeft delicatessenwinkel House of Taste een lekkernijenpakket voor je klaargemaakt. 

Bekijk dit arrangement
 

Friese Food Special

Lekker eten en drinken speelt de absolute hoofdrol in deze aanbieding. Tijdens de Friese Food Tour maak je kennis met de eetcultuur van Friesland en ontdek je al lopend onze prachtige hoofdstad. Dubbelop genieten! 

Bekijk dit arrangement

Zomervakantie Friesland

Een zomervakantie in Friesland is veelzijdig en voor iedereen een genot. Ga het water op in de stad met een sloep of fiets naar een van de mooie meren in Friesland. In de avond kun je heerlijk genieten op een terras of op een van de vele evenementen die worden georganiseerd. Een zomervakantie in Friesland zul je nooit meer vergeten.

Boek nu

 • Zomervakantie Friesland bij Post Plaza

"BE GOOD AND LET OTHERS TELL IT"

 • “De suite was geweldig. Het eten voortreffelijk. Het personeel attent en vriendelijk.”


  Hg 17 september 2023 bookingcom

 • “Zeer uitgebreid ontbijt . Comfortabele kamer met fijne douche. Het personeel was heel vriendelijk. Goede locatie, je loopt zo naar het centrum.”


  Hetty 17 september 2023 bookingcom

 • “Supermooi oud pand, geweldige sfeer. Uitstekend ontbijt. Goede kamers, stil, goede bedden en heerlijke douche. Eten in het Grand Cafe is uitstekend. Heel vriendelijk personeel. Airco is wel erg koud in de kamer en het lukte mij niet echt die wat warmer te krijgen. Uitzetten en toen was t prima.”


  Marlies 16 september 2023 bookingcom

 • “Prachtig hotel! Ontzettend leuke ruimte waar de bar en restaurant is. Super vriendelijk personeel en de bedden zijn heerlijk in romantische kamer (oude gedeelte).”


  Jeanette 11 september 2023 bookingcom

 • “Mooie ambiance. Fijne kamers. Aardig personeel. Leuke zomeractie. Vlak bij centrum.”


  Reinoud Rijpkema 5 september 2023 google

 • “Wat een voortreffelijk Grand Café. Voortreffelijke bediening, meer dan heerlijk eten en een voorbeeldige klantgerichtheid. Ik ga zeer zeker nog terug.”


  Frans Mater 4 september 2023 google

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven

en ontvang 10% korting op je eerste hotelovernachting

10% Korting!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting op je eerste hotelovernachting.