HOTEL IN LEEUWARDEN

 

OVERNACHTEN IN POST-PLAZA HOTEL LEEUWARDEN | SLAPEN IS BIJZAAK

Over elk detail is nagedacht, van bedlampje, kussen, stopcontact tot televisie. Op de hotelkamers het beste bed, een fantastische regendouche en Wifi. Dat vinden we het allerbelangrijkste! Als je in Post-Plaza overnacht, kom je niet alleen om te slapen maar vooral om de stad Leeuwarden te ontdekken. In een stadshotel wil je niet op je hotelkamer blijven. Zeker niet als je het Grand Cafe van Post-Plaza hebt gezien. 

Je kunt kiezen uit 6 kamertypes. Geen 1 kamer is hetzelfde. Dit komt vooral doordat de kamers in 2 monumentale panden zijn gerealiseerd. Dat zorgt ervoor dat overnachten in Post-Plaza altijd een verrassing is, ook als je al een keer bent geweest.

Wat moet je weten?

  • Fries praten mag! Oefenwoordjes nodig? Goeiedei, ik fiel my thús, ik ha it nei myn sin.
  • Check-in is vanaf 15.00 uur. Wij zouden het leuk vinden als je eerder komt! Is de kamer nog niet klaar, zet dan de bagage bij de receptie neer.
  • Check-out is tot 11.00 uur (ma t/m vrij) en tot 12.00 uur (zat/zon). Wij snappen dat je liever niet naar huis wilt, voor €15 boek je een late checkout.
  • Kom je met de auto? Op loopafstand zijn er 2 parkeergarages; parkeergarage Hoeksterend en parkeergarage Oosterstraat, waar je vanaf € 10 per dag kan parkeren. Voor actuele openingstijden en tarieven van de parkeergarages verwijzen we naar de website van parkeergarages Leeuwarden. 
Kamertypes

Kamertypes

Wat is het doel van jouw overnachting? Kies op basis daarvan het kamertype dat het beste bij je past. Dan weet je zeker dat je de juiste keuze hebt gemaakt

DÉ KAMERTYPES
EVEN ER TUSSENUIT

EVEN ER TUSSENUIT

Het is lekker om soms niet thuis te zijn, even je hoofd leeg te maken en dingen vanuit een ander perspectief te zien. Bekijk het eens vanuit Fries oogpunt, vanuit Leeuwarden en omgeving. Kom tot rust en kom langs! #opavontuurineigenland

BEKIJK ONZE AANBIEDINGEN
GRAND CAFÉ

GRAND CAFÉ

Stoer, grootstedelijk en the place to be! Dé plek voor koffie, lunch, een borrel, diner of een avond uit. Vanaf 5 juni is iedereen weer van harte welkom in ons Grand Café. Zien we je gauw? #seeyou

GRAND CAFÉ
AGENDA

AGENDA

In Post-Plaza en in Leeuwarden is het nooit saai. Er is altijd iets te beleven. Nieuwsgierig? Kijk dan in de agenda, we hebben alvast wat highlights voor je uitgelicht. 

 

AGENDA

10% KORTING OP JE VOLGENDE HOTELRESERVERING!

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief en ontvang een kortingscode van 10% voor je volgende reservering.