ACTIVITEITEN & TEAMBUILDING | POST-PLAZA

Kom je meerdere dagen bij ons vergaderen of overnachten en ben je nog opzoek naar een leuke activiteit voor tijdens je familie- of vriendenweekend, personeelsuitje, bijeenkomst of teambuilding? Wij kennen de allerleukste plekken van Leeuwarden en omgeving en weten waar jij geweest moet zijn! Wij voorzien je graag van uitgebreid advies zodat alles tot in de puntjes geregeld is.

Wij hebben alvast een aantal ideeën voor je op een rijtje gezet. Dit zijn natuurlijk nog maar een aantal ideeën, maar op verzoek is er nog veel meer mogelijk. Neem gerust eens contact op met onze event adviseur Annelotte om te sparren over een uniek uitje. Ook denken wij graag mee over de invulling van vrijgezellenfeestjes, tuinfeesten en zomerse BBQ’s.

LEEUWARDEN VANAF HET WATER - SLOEP

LEEUWARDEN VANAF HET WATER - SLOEP

Wie wil dat nou niet? Op een mooie zomerdag Leeuwarden vanaf het water bekijken? Varen door de prachtige grachten van Leeuwarden. Greenjoy heeft mooie 8 persoons sloepen met verschillende vaarroutes waarmee u alle hotspots van Leeuwarden vanaf het water kunt bewonderen.

STUUR MIJ MEER INFORMATIE
STADSWANDELING

STADSWANDELING

Gezamelijk de stad Leeuwarden verkennen? Tijdens de stadswandeling van A Guide To Leeuwarden vertellen de lokale gidsen je graag over de verborgen plekken en historie van de stad. Ook zij weten de leukste winkels en mooiste graffiti te vinden. Ga met ze mee en ontdek ’t mooie van Leeuwarden!

 

STUUR MIJ MEER INFORMATIE
ZEILEN OP EEN FRYSK SKÛTSJE

ZEILEN OP EEN FRYSK SKÛTSJE

Wat dacht je van even heerlijk uitwaaien op het water? Dat kan! Annage beschikt over een schitterende locatie aan het water, gelegen in Earnewâld en is dé specialist op het gebied van skûtsjes. Ga met elkaar het water op met een echt Frysk Skûtsje. Werk actief met elkaar samen en geniet van het Friese landschap.

Frieser dan dit kan bijna niet!

STUUR MIJ MEER INFORMATIE
FIETSEND DOOR HET FRIESE LAND

FIETSEND DOOR HET FRIESE LAND

Friesland beschikt over veel mooie fiets routes. Het is mogelijk om via Post-Plaza fietsen te huren. Ook is het mogelijk om elektrische fietsen te huren. Wij voorzien je graag van de mooiste fiets routes. Fiets bijvoorbeeld langs de Dockumer Ee of een deel van de Friese Elfstedentocht!

STUUR MIJ MEER INFORMATIE
WADDENEILANDEN

WADDENEILANDEN

Heb je meer tijd te besteden? Maak dan ook eens de overtocht naar de mooie Waddeneilanden. Ook daar is van alles te beleven. Of heb je er misschien ook over nagedacht om lopend over het wad naar de eilanden toe te lopen? Lekker met je blote voeten in de Fryske klaai.

STUUR MIJ MEER INFORMATIE
KOFFIE WORKSHOP

KOFFIE WORKSHOP

Maak tijdens deze workshop kennis met de wereld van koffie bij branderij 'Post-Plaza' onder leiding van onze koffie expert. Neem een kijkje in de branderij, leer over koffie van bes tot gebrande boon en proef de verschillende lekkere koffie creaties. Een unieke beleving rond om het zwarte goud!

 

STUUR MIJ MEER INFORMATIE
LEEUWARDEN CITY EVENTS

LEEUWARDEN CITY EVENTS

In samenwerking met Leeuwarden City Events zijn wij de kenners van de stad met een passie voor de Friese hoofdstad. Events kunnen op maat gemaakt worden met de leukste activiteiten. Van actief, culinair tot relaxed, noem het maar op! Perfect voor een familie weekend of teambuildingactiviteit.

STUUR MIJ MEER INFORMATIE
ESCAPE ROOM ONTSNAPPEN

ESCAPE ROOM ONTSNAPPEN

Samen de Escape Room ontsnappen? Door rekenkundige puzzels op te lossen, out-of-the box te denken en het nodige speurwerk probeer jij samen met je team binnen een uur uit te ontsnappen. Escape Room 058 zorgt voor een intense en zenuwslopende ervaringen.

STUUR MIJ MEER INFORMATIE

10% KORTING OP JE VOLGENDE HOTELRESERVERING!

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief en ontvang een kortingscode van 10% voor je volgende reservering.