ACTIVITEITEN & TEAMBUILDING | POST-PLAZA

Kom je meerdere dagen bij ons vergaderen of overnachten en ben je nog opzoek naar een leuke activiteit voor tijdens je familie- of vriendenweekend, personeelsuitje, bijeenkomst of teambuilding? Wij kennen de allerleukste plekken van Leeuwarden en omgeving en weten waar jij geweest moet zijn! Wij voorzien je graag van uitgebreid advies zodat alles tot in de puntjes geregeld is.

Wij hebben alvast een aantal ideeën voor je op een rijtje gezet. Dit zijn natuurlijk nog maar een aantal ideeën, maar op verzoek is er nog veel meer mogelijk. Neem gerust eens contact op met onze eventplanner José om te sparren over een uniek uitje. Ook denken wij graag mee over de invulling van vrijgezellenfeestjes, tuinfeesten en zomerse BBQ’s.

ZEILEN OP EEN FRYSK SKÛTSJE

ZEILEN OP EEN FRYSK SKÛTSJE

Wat dacht je van even heerlijk uitwaaien op het water? Dat kan in Sneek! Ga met elkaar het water op met een echt Frysk Skûtsje. Werk actief met elkaar samen en geniet van het Friese landschap.

Frieser dan dit kan bijna niet!

STUUR MIJ MEER INFORMATIE
WADDENEILANDEN

WADDENEILANDEN

Heb je meer tijd te besteden? Maak dan ook eens de overtocht naar de mooie Waddeneilanden. Ook daar is van alles te beleven. Of heb je er misschien ook over nagedacht om lopend over het wad naar de eilanden toe te lopen? Lekker met je blote voeten in de Fryske klaai.

STUUR MIJ MEER INFORMATIE
KOFFIE WORKSHOP

KOFFIE WORKSHOP

Maak tijdens deze workshop kennis met de wereld van koffie bij branderij 'Post-Plaza' onder leiding van onze koffie expert Jesse Fennema. Neem een kijkje in de branderij, leer over koffie van bes tot gebrande boon en proef de verschillende lekkere koffie creaties. Een unieke beleving rond om het zwarte goud!

STUUR MIJ MEER INFORMATIE
THEATRALE STADSWANDELING

THEATRALE STADSWANDELING

Tijdens deze theaterwandeling van 90 minuten ontmoet je 12 beroemde Leeuwarders zoals Mata Hari, Jan Jacob Slauerhoff, Maurits Escher, Titia Bergsma, Us Heit, Piter Jelles Troelstra, Peter Stuyvesant en vele anderen. Je wandelt langs hun woning of werk en hier zullen zij vertellen over hun stad en plek. Dit zullen zij doen op cabereteske wijze. Een bijzondere manier om Leeuwarden op een educatieve en interactieve manier te ontdekken!

 

STUUR MIJ MEER INFORMATIE
INTERACTIE & AVONTUUR IN LEEUWARDEN

INTERACTIE & AVONTUUR IN LEEUWARDEN

Voor de echte spel liefhebbers is het mogelijk om een interactieve citygame te organiseren. Door middel van een spel ontdek je van alles van het mooie Leeuwarden. Iets minder mooi weer? Dan is het ook mogelijk om met elkaar de escape room in te gaan. Wij zijn fan van dit spel en doen dit regelmatig als teamuitje, lukt het jullie om de code sneller te kraken dan ons?

STUUR MIJ MEER INFORMATIE
FIETSEND DOOR HET FRIESE LAND

FIETSEND DOOR HET FRIESE LAND

Friesland beschikt over veel mooie fiets routes. Het is mogelijk om via Post-Plaza fietsen te huren. Ook is het mogelijk om elektrische fietsen te huren. Wij voorzien je graag van de mooiste fiets routes. Fiets bijvoorbeeld langs de Dockumer Ee of een deel van de Friese Elfstedentocht! Wil je eens iets heel anders? Wij organiseren ook graag een TukTuk tour voor jullie!

STUUR MIJ MEER INFORMATIE
LEEUWARDEN VANAF HET WATER

LEEUWARDEN VANAF HET WATER

Op een mooie zomerdag Leeuwarden vanaf het water bekijken? Wij reserveren graag een praam voor je! Praamvaren is een unieke activiteit in Friesland en op deze manier zie je Leeuwarden vanaf de mooiste kant. De ervaren gids aan boort verteld je graag over de historie van Leeuwarden.

STUUR MIJ MEER INFORMATIE

10% KORTING OP JE VOLGENDE HOTELRESERVERING!

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief en ontvang een kortingscode van 10% voor je volgende reservering.