Incentives

ACTIVITEITEN & TEAMBUILDING

Kom je meerdere dagen bij ons vergaderen of overnachten en ben je nog opzoek naar een leuke activiteit voor tijdens je familie- of vriendenweekend, directie bijeenkomst of teambuilding? Wij kennen de allerleukste plekken van Leeuwarden en omgeving en weten waar jij geweest moet zijn! Wij voorzien je graag van uitgebreid advies zodat alles tot in de puntjes geregeld is.

Wij hebben alvast een aantal ideeën voor je op een rijtje gezet. Dit zijn natuurlijk nog maar een aantal ideeën, maar op verzoek is er nog veel meer mogelijk. Neem gerust contact op met onze event-adviseurs Nynke of Kirsten om te sparren over jouw unieke uitje.

ZEILEN OP EEN FRYSK SKÛTSJE

In Friesland zijn we maar wat grutsk op ons water. Onze nationale sport is niet voor niets skûtsjesilen. Annage beschikt over een schitterende locatie aan het water, gelegen in Earnewâld en is dé specialist op het gebied van skûtsjes. Ga met elkaar het water op en beman samen een echt Frysk Skûtsje. Dit is een perfect bedrijfsuitje waar plezier, teamwork en communicatie centraal zijn. Én, Frieser dan dit kan bijna niet!

NAAR SKÛTSJESILEN

DE DUISTERNIS VAN FRIESLAND

Bezoek een Dark Sky Park. Een Dark Sky Park is een natuurgebied waar zo weinig lichtvervuiling is dat je bij goed weer de nevel van de Melkweg spot. We hebben er maar twee van in ons land en beide vind je in Friesland. Tijdens een schemertocht wadlopen op de Engelmansplaat zie je de zon opkomen of ondergaan. Of ga met een boswachter op pad door Dark Sky Park Lauwersmeer die je alles vertelt over de sterrenhemel. Kun je vertrouwen op je zintuigen die het overnemen in het donker?

BEKIJK VIDEO

Wijnproeverij Frysling

Tijdens een rondleiding nemen ze je mee tussen de wijnranken en vertellen alles over Nederlandse wijnbouw en onze Frysling wijnen. Je komt meer te weten over de historie van de Frysling en wat hun drijft. En er is genoeg tijd om op al je vragen antwoord te geven! Daarnaast krijg je een proeverij van 4 Frysling wijnen. 
 

DROOGVALLEN OP DE WADDENZEE

Zodra je op de boot stapt, laat je de snelheid van het vaste land achter je om in de wereld van de Waddeneilanden te stappen. Nergens anders vind je zulke grote gebieden die droogvallen bij eb en onderdompelen bij vloed. Dit UNESCO Werelderfgoed is nooit hetzelfde, want met iedere maan verandert het landschap. Voor de sportievelingen onder ons: stap het wad op. Een uniek een sportieve belevenis, durf jij het aan? Ontdek het uitgestrekte Wad op dé manier. Lekker met je blote voeten in de Fryske klaai. 

BEKIJK DE VIDEO

PALING ROKEN

Freerk Visserman (ja, dat is echt zijn achternaam) is één van de veertien laatste beroepsbinnenvissers van Friesland en kan paling vangen en roken als geen ander. De netten zijn uitgezet in het IJsselmeer bij Heeg, van oudsher hét palingdorp. Hier kan je letterlijk het net ophalen. De gerookte paling proef je natuurlijk ook even.

LEEUWARDEN VANAF HET WATER | ELEKTRISCHE SLOEP

Wie wil dat nou niet? Op een mooie zomerdag Leeuwarden vanaf het water bekijken? Varen door de prachtige grachten van Leeuwarden. Greenjoy heeft mooie 8 persoons sloepen met verschillende vaarroutes waarmee u alle hotspots van Leeuwarden vanaf het water kunt bewonderen.

STUUR MIJ MEER INFORMATIE

  • LEEUWARDEN VANAF HET WATER - SLOEP
10% Korting!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting op je eerste hotelovernachting.