Incentives

ACTIVITEITEN & TEAMBUILDING

Kom je meerdere dagen bij ons vergaderen of overnachten en ben je nog opzoek naar een leuke activiteit voor tijdens je familie- of vriendenweekend, directie bijeenkomst of teambuilding? Wij kennen de allerleukste plekken van Leeuwarden en omgeving en weten waar jij geweest moet zijn! Wij voorzien je graag van uitgebreid advies zodat alles tot in de puntjes geregeld is.

Wij hebben alvast een aantal ideeën voor je op een rijtje gezet. Dit zijn natuurlijk nog maar een aantal ideeën, maar op verzoek is er nog veel meer mogelijk. Neem gerust contact op met onze event-adviseur Annelotte om te sparren over jouw unieke uitje.

ZEILEN OP EEN FRYSK SKÛTSJE

Wat dacht je van even heerlijk uitwaaien op het water? Dat kan! Annage beschikt over een schitterende locatie aan het water, gelegen in Earnewâld en is dé specialist op het gebied van skûtsjes. Ga met elkaar het water op met een echt Frysk Skûtsje. Werk actief met elkaar samen en geniet van het Friese landschap. Frieser dan dit kan bijna niet!

NAAR SKÛTSJESILEN

KOFFIE WORKSHOP

Maak tijdens deze workshop kennis met de wereld van koffie bij branderij 'Post-Plaza' onder leiding van onze koffie expert. Neem een kijkje in de branderij, leer over koffie van bes tot gebrande boon en proef de verschillende lekkere koffie creaties. Een unieke beleving rond om het zwarte goud!

naar de workshop

LEEUWARDEN VANAF HET WATER | ELEKTRISCHE SLOEP

Wie wil dat nou niet? Op een mooie zomerdag Leeuwarden vanaf het water bekijken? Varen door de prachtige grachten van Leeuwarden. Greenjoy heeft mooie 8 persoons sloepen met verschillende vaarroutes waarmee u alle hotspots van Leeuwarden vanaf het water kunt bewonderen.

STUUR MIJ MEER INFORMATIE

WADLOPEN

Een uniek een sportieve belevenis, durf jij het aan? Ontdek het uitgestrekte Wad op dé manier. Lekker met je blote voeten in de Fryske klaai. 

STUUR MIJ MEER INFORMATIE