Beoordelingen


bookingcom

Nichei
Nederland
2023-02-02

Fantastisch!

Centrale ligging, schone grote kamer, vriendelijke werknemers. Mooie entourage en heerlijk gegeten. Erg leuk hoe er over alles tot in de puntjes is nagedacht, van kaartjes en een boodschappentas op de kamer, maar ook over leuke passende elementen in de gang en in het restaurant!

bookingcom

Cynthia
Nederland
2023-01-08

Geweldig hotel op prima locatie en vriendelijk personeel

Wat een prachtig hotel met super vriendelijk ontvangst. Mooie schone ruime kamer. Hotel ligt op centrale locatie en is goed bereikbaar.

bookingcom

Hellen
Zwitserland
2022-12-04

Eenmaal bezocht, geheid kom je terug.

Het is indrukwekkend omgebouwd tot hotel, trappetje af, trappetje op om op de kamer te komen. De kamer zelf is comfortabel. Wat mij goed beviel aan het hotel is het na de film kunnen binnen lopen en nog veel gezellige bedrijvigheid tegenkomen, wat uitnodigend was nog een drankje te genieten. Het personeel was uiterst opmerkzaam en kwam regelmatig op gepaste afstand even kijken of er nog wensen waren. Receptionisten team is erg vriendelijk en communicatief. Top.

bookingcom

P.
Nederland
2022-11-27

Zeer prettig verblijf in het mooie Leeuwarden !!

Zeer mooi historische locatie. Ontbijt uitstekend en compleet. Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Mooie kamer ,voorzien van alle gemakken. Hotel ligt op loopafstand van centrum.

google

Robin van Munster
Nederland
2022-11-04

De Buma-suite is een "must-do"

Wat een prachtig hotel en restaurant! Overal waar je kijkt zijn mooie en bijzondere details. De oorsprong, het Leeuwardens postkantoor, is overal zichtbaar. Knap staaltje interieurdesign! Service is super en lekker informeel. De Buma-suite is een "must-do".

10% Korting!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting op je eerste hotelovernachting.