Beoordelingen


bookingcom

Lonneke
Nederland
2021-09-19

Heerlijk verblijf!

De historie van het voormalig postkantoor is voelbaar in het hele hotel. Prachtig en smaakvol in alle details. Het personeel is uiterst vriendelijk met een extra contactmoment voor verblijf. Het ontbijt is erg prijzig, maar wel zeer uitgebreid, lekker en niets is te gek. Wij hebben genoten!

tripadvisor

Nellie
Nederland
2021-09-18

Genieten in het oude postkantoor

Met nog drie vriendinnen heerlijke dagen gehad. Mooi hotel, fijne kamers mooi design met oog voor detail. En vooral met de geschiedenis van het pand. Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Prima restaurant. Volgend jaar komen we terug.

tripadvisor

Anne L
Nederland
2021-07-03

Aanrader!

Top hotel!! Goede locatie. Het is een luxe hotel, maar voor een goede prijs. Mooie kamers, super fijne douche en lekkere bedden. Het ontbijt is hier ook echt heeerlijk. Vooral de wentelteefjes van Fries suikerbrood zijn 100% een aanrader. Net zoals het hotel, 100% een aanrader!

website

Wendy Latupeirissa
nederland
2021-06-26

Superservice!

Lang zussenweekend met z'n drieën. Superservice, prachtige ruime suite, late check out een aanrader, groot en mooi ingericht hotel met oude elementen, gezellig en behulpzaam personeel, heerlijk gegeten en geborreld. wij komen terug!