VIER HET GROOT & MEESLEPEND

Kunnen jullie niet kiezen en willen jullie het liefst deze speciale dag vieren met al jullie dierbare vrienden en familie? Dan is het uiteraard ook mogelijk om het groter aan te pakken. Onze weddingplanner heeft alvast een voorbeeld voor jullie op een rijtje gezet. Geschikt voor huwelijken vanaf 50 personen.

12.00 : Indien gewenst is het mogelijk dat de bruid vanaf 12.00 uur in de suite kan inchecken. Daar kunnen de puntjes op de i gezet worden voor het kapsel en de bruidsmake-up. Ook staat daar een tafel klaar met een aantal heerlijke sandwiches.

In de suite kan de jurk aangetrokken worden en kan de bruidegom even later zijn bruid ophalen. Jullie kunnen ervoor kiezen om nog een aantal foto’s te maken in het centrum van Leeuwarden.

15.00 : Inmiddels zijn al jullie gasten aanwezig en hebben zij plaats genomen in de Plugzaal of bij mooi weer in de binnentuin. Geef elkaar het JA-woord tijdens een persoonlijke ceremonie. De tuin kan mooi aangekleed worden met lampionnen, slingers en ballonnen of in de Plugzaal kunnen kandelaren met kaarslicht geplaatst worden. Tijdens de ceremonie kan de muzikant jullie favoriete lovesongs ten gehore brengen.

15.45 : Toost met jullie gezelschap op het huwelijk. Ontkurk een fles Post-Plaza bubbels en breng een toost met elkaar uit. Snij vervolgens de taart aan of pak iets lekkers van de cake-table. Op de achtergrond klinkt de muziek van de muzikant die ook tijdens de receptie romantische muziek zal spelen. Hij of zij zal nog niet vertrekken want na de felicitaties, de toost en de taart gaat de middag over in een uitgebreide borrel wat over zal lopen in het diner. Een gezellige en ongedwongen namiddag met op de achtergrond de klanken van feestelijke muziek. 

17.00 : Ondertussen worden de OFYR BBQ’s warm gemaakt door onze koks en vanaf daar zullen de heerlijkste gerechten bereid worden in combinatie met kleine gerechtjes in walking dinner vorm. Op de tafels plaatsen wij borrelplanken en onze bediening zal de rest van de hapjes uitserveren met daarbij heerlijke wijnsoorten of zomerse speciaal biertjes. 

19.30 : Sluit het diner af met een heerlijk dessert, een grote ijstaart of de lekkerste speciaal koffies. 

Na het diner is er nog de mogelijkheid voor een afsluitende borrel en een dansje. Omstreeks 22.30 zullen jullie je verplaatsen naar de suite. Op het balkon staan candle bags en vanaf daar kunnen jullie afscheid nemen van jullie gasten. Ontkurk een de fles bubbels en spring daarna samen in de jacuzzi om daar de avond romantisch voor te zetten.

Jullie gasten hoeven niet te bobben want zij kunnen voor een speciaal tarief bij ons blijven logeren. Sluit de volgende dag af met jullie familie en vrienden en geniet van een heerlijk ontbijt of brunch. Zelf hoeven jullie pas om 14.00 uur uit te checken. Dus ook nog alle tijd om rustig jullie cadeaus te bekijken.  

Dit zijn een aantal suggesties van hoe een huwelijksdag eruit zou kunnen zien. Na een eerste kennismaking met jullie zal onze weddingplanner jullie wensen inventariseren en een op maat gemaakt programma voor jullie maken.

Willen jullie wel tot in de late uurtjes door feesten? Ook daar is over nagedacht. Op loopafstand van Post-Plaza bevinden zich diverse gave locaties waar wij jullie graag mee in contact brengen. Daar kunnen jullie vervolgens de avond voort zetten om daarna weer terug te keren in onze bruidssuite. 

WEDDING FOOD & DRINKS

WEDDING FOOD & DRINKS

Wil je klein en intiem dineren met je dierbaren of groot en uitbundig met alle gasten? Wij kunnen diners tot circa 100 personen verzorgen. Van een bbq diner tot een 8-gangen diner, wij passen ons aan aan jullie wensen.

 

MEER INFORMATIE
WEDDING PARTY

WEDDING PARTY

Er is maar 1 feest wat je zo goed voorbereidt in je leven en dat is je huwelijksfeest. Een huwelijksfeest moet knallen en ervoor zorgen dat jullie gasten het er nog jaren over hebben.

MEER INFORMATIE
VIER DE LIEFDE - KLEIN & INTIEM

VIER DE LIEFDE - KLEIN & INTIEM

Willen jullie de huwelijksdag graag klein en intiem houden met alleen jullie familie en misschien enkele vrienden die dichtbij staan? Wij hebben alvast een programma gemaakt van hoe zo’n dag eruit zou kunnen zien.

MEER INFORMATIE
CONTACT

CONTACT

Heb je een vraag, wil je een reservering maken of gewoon even bijkletsen? Bel ons op 058-2159317 of stuur een prachtige email naar info@post-plaza.nl. We zien naar je uit!

CONTACT

10% KORTING OP JE VOLGENDE HOTELRESERVERING!

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief en ontvang een kortingscode van 10% voor je volgende reservering.

X

Niet gevonden wat je zocht?

Bekijk dan onze arrangementen. Er zit vast iets voor jou bij, tot snel bij Post-Plaza! 

Bekijk onze arrangementen
10% Korting & Gratis Drankje!

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief, ontvang een kortingscode van 10% voor je volgende hotelreservering (op basis van beschikbaarheid) én je krijgt ook nog een drankje aan de bar van ons kado! #tsjoch