OVER ONS

Hotel Post-Plaza is er voor iedereen én reserveer je als je echt iets wilt beleven! Ervaar het gevoel dat je logeert bij je allerbeste vriend of vriendin. Een gevoel van thuis komen; dat is overnachten bij Post-Plaza!

Over elk detail is nagedacht, van bedlampje, kussen, stopcontact tot televisie. Op de hotelkamer het beste bed, een fantastische regendouche en Wifi. Dat vinden we het allerbelangrijkste! Als je in Post-Plaza overnacht kom je vooral voor de stad Leeuwarden. In een stadshotel wil je niet op je hotelkamer blijven. Zeker niet als je het Grand Café van Post-Plaza hebt gezien. Daarom is in een groot deel van de kamers een 42-inch televisie verstopt in een antieke kast en hebben wij geen mini-bar op deze kamers geplaatst.

Dé plek waar je echt wilt zijn is het Grand Café Post-Plaza. Hier kom je voor het ontbijt, de huis gebrande koffie en natuurlijk de nu al legendarische vrijdagmiddagborrel met elke 1e en 3e vrijdag singer-songwriter Jord Brinkhuis. Op de 2e en 3e vrijdag speelt er steeds een wisselende artiest. Wie? Dat vind je in de agenda! In het Grand Café wordt vanuit de open keuken de hele dag heerlijke gerechten bereid. Van een Fries wentelteefje bij het ontbijt, een sharing lunch tot een (h)eerlijke boerderij-kip of bijvoorbeeld schelvis tijdens het diner.

Op zondag, doen we het wat rustiger aan met de Lazy Sunday. Elke 2e en 4e zondag nodigen we een singer-songwriter uit voor een ontspannen zondagmiddag.

ZO BEGON HET..

ZO BEGON HET..

Post-Plaza van nu is niet zomaar ontstaan, maar daar zit een heel idee achter!

HET IDEE ACHTER POST-PLAZA
ZO GAAN WIJ VERDER..

ZO GAAN WIJ VERDER..

Post-Plaza staat niet stil. Dagelijkse ontwikkelingen zorgen ervoor dat wij blijven groeien/verbeteren

ONTWIKKELINGEN IN POST-PLAZA
ZO ZIJN WE..

ZO ZIJN WE..

Ontmoet het team van Post-Plaza. Wie zijn de personen die jou welkom heten? Of wil je jezelf toevoegen aan het Post-Plaza team?

TEAM POST-PLAZA
WAT SIZZE SY

WAT SIZZE SY

Wat sizze sy, regelmatig komen er bloggers en/of vloggers bij Post-Plaza overnachten en/of een hapje eten. Lees de ervaringen van deze bloggers!

BLOGS & VLOGS POST-PLAZA

10% KORTING OP JE VOLGENDE HOTELRESERVERING!

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief en ontvang een kortingscode van 10% voor je volgende reservering.