OVER ONS | SYKJE IT ÚT!

Voordat je bij ons komt ontbijten, dineren of logeren, vertellen wij je graag meer over wie wij zijn. Waarom zijn onze kamers niet extra large, staat er geen tweede stoel op de kamer of waarom is ons personeel altijd "on fleek"?

Juist! Over elk detail is namelijk nagedacht, van theelepel tot bedlampje, van kussen tot koffiekop en van medewerker tot televisie. Op de hotelkamer natuurlijk het beste bed, een fantastische regendouche en Wifi. Dat vinden we het allerbelangrijkste, je bent namelijk in een hotel! Als je bij ons overnacht kom je vooral voor de stad Leeuwarden. In een stadshotel wil je niet op je hotelkamer blijven. Zeker niet als je ons Grand Café hebt gezien.

Dé plek waar je echt wilt zijn is het Grand Café, dé hotspot van Leeuwarden.

In het Grand Café wordt vanuit de open keuken de hele dag heerlijke gerechten bereid. Van een Fries wentelteefje bij het ontbijt, een boerenpathé tijdens de lunch tot een (h)eerlijke biefstuk of verse oesters tijdens het diner. 

#seeyou #postplaza

WIE ZIJN WIJ?

WIE ZIJN WIJ?

Bij ons werken meer dan 100 bijzondere karakters. 1 ding hebben we echter allemaal gemeen; we zijn ondernemers met passie voor onze gasten. Authenticiteit is het allerbelangrijkste! Wij zijn Post-Plaza!

WIE ZIJN WE?
WAT DOEN WIJ?

WAT DOEN WIJ?

Wij staan niet stil! Dat kan ook niet als je het beste en leukste Hotel & Grand Café van Friesland wilt zijn. Wij willen blijven innoveren en elkaar uitdagen.

WAT DOEN WIJ?
WAT ZOEKEN WE?

WAT ZOEKEN WE?

We hebben maar 1 doel en dat is gasten ontzorgen en laten genieten. WOLKOM laten voelen! We nemen geen genoegen met ‘just the ordinary’ maar gaan alleen voor de allerbeste.

WAT ZOEKEN WIJ?
AGENDA

AGENDA

In Post-Plaza en in Leeuwarden is het nooit saai. Er is altijd iets te beleven. Nieuwsgierig? Kijk dan in de agenda, we hebben alvast wat highlights voor je uitgelicht. 

 

AGENDA

10% KORTING OP JE VOLGENDE HOTELRESERVERING!

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief en ontvang een kortingscode van 10% voor je volgende reservering.