FOOD & DRINKS | POST-PLAZA!

Ons Grand Café wordt gedragen door ons gedreven personeel, die elk een bijzonder verhaal of talent heeft. Zij zijn onze buitenboordmoter en staan 24 uur per dag voor onze gasten, dus voor jou, klaar! Om het beste uit zichzelf te halen maar vooral om jou een fantastische tijd bij ons te geven. 

Ons eten kenmerkt zich door krachtig, doordachte en toegankelijke smaken. De gerechten worden zonder opsmuk en met veel liefde en ambacht bereid. Als de kwaliteit gelijk is, werken we het liefst met producten uit de regio. Is goed voor het milieu en beter voor de boeren, telers en producenten om ons heen.

Zoals je merkt hebben we werkelijk aan alles gedacht. Daarom ben je ook van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat meer dan welkom in ons Grand Café. Vier de dag met ons! 

MENUKAART GRAND CAFÉ

MENUKAART GRAND CAFÉ

Een kaart vol met gerechten die je mag verwachten in een goede Franse brasserie. 
Jarst, onze chef, kookt graag met vanuit invloeden van de Europese keuken, waarbij we als team af en toe een uitstapje maken buiten deze grenzen. Met als enige reden dat we gaan voor de lekkerste en allerbeste gerechten! LEKKER ITE

MENUKAART
LUNCH

LUNCH

Tussen 12 en 17 uur kun je genieten van deze heerlijke lunch gerechten in onze binnentuin. LEKKER ITE

LUNCH
KOFFIE-GEBAK-BORREL

KOFFIE-GEBAK-BORREL

Een glas wijn, een warme kop koffie of een verfrissend biertje. Mogen we er wat lekkers bij serveren?

 

KOFFIE-GEBAK-BORREL
KOFFIE

KOFFIE

Proef de zelf gebrande koffie van Post-Plaza. Ook ontzettend lekker voor thuis, bestel in de webshop of koop het in het Grand Café.

POST-PLAZA KOFFIE

10% KORTING OP JE VOLGENDE HOTELRESERVERING!

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief en ontvang een kortingscode van 10% voor je volgende reservering.