FOOD & DRINKS | POST-PLAZA!

Ons Grand Café wordt gedragen door ons gedreven personeel, die elk een bijzonder verhaal of talent heeft. Zij zijn onze buitenboordmoter en staan 24 uur per dag voor onze gasten, dus voor jou, klaar! Om het beste uit zichzelf te halen maar vooral om jou een fantastische tijd bij ons te geven. 

Ons eten kenmerkt zich door krachtig, doordachte en toegankelijke smaken. De gerechten worden zonder opsmuk en met veel liefde en ambacht bereid. Als de kwaliteit gelijk is, werken we het liefst met producten uit de regio. Is goed voor het milieu en beter voor de boeren, telers en producenten om ons heen.

Zoals je merkt hebben we werkelijk aan alles gedacht. Daarom ben je ook van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat meer dan welkom in ons Grand Café. Vier de dag met ons! 

 • GRAND CAFÉ

GRAND CAFÉ

Het allerbelangrijkste los van het interieur en het historische karakter, is de kwaliteit van eten en drinken. Je komt bij ons om goed te eten en niet om te dineren. Als in een klassieke Franse brasserie serveren wij de gerechten op stoere grote plateau’s. Royaal, maar wel op 1 bord. Zonder opsmuk noemen wij dat. De smaak is het allerbelangrijkste!

 

Menukaart Grand Café
 • ONTBIJT EN LUNCH
 • ONTBIJT EN LUNCH
 • ONTBIJT EN LUNCH
 • ONTBIJT EN LUNCH

ONTBIJT EN LUNCH

Op maandag tot en met vrijdag serveren wij een heerlijk ontbijt tussen 07.00 en 10.00 uur. En is het weekend is het genieten van het ontbijtbuffet tussen 08.00 en 11.00 uur. In de komende tijd serveren wij het ontbijt in diverse shifts. Bij het maken van een reservering zullen wij naar de voorkeur vragen. 

Naast de All day kaart serveren we ook nog Extra boterhammen en een Postbode lunch tussen de middag. 

 

Bekijk hier de extra's voor de lunch

10% KORTING OP JE VOLGENDE HOTELRESERVERING!

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief en ontvang een kortingscode van 10% voor je volgende reservering.

Pak nu 10% korting!

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief en ontvang direct een kortingscode die 10% korting geeft op je reguliere bezoek.

#seeyou

CLOSE X

Maak je hoofd leeg, kom tot rust en geniet van Friesland!

Beste gast van Post-Plaza,

Maak je hoofd leeg, kom tot rust en geniet van Friesland!
Uiteraard op afstand, zoals het hoort, maar wel even weg! Maak uitstapjes waar je anders geen tijd voor hebt, ontdek de Elfsteden met de auto, huur een elektrische sloep of wandel een historische route.

Dit is je kans om van alle rust en ruimte te genieten. Wij weten jou de mooiste plekjes te vertellen en werken volop samen met de leukste leveranciers en collega's om onze mooie provincie aan jou te laten zien.

We hebben aan alles gedacht en heten jou dan ook van harte welkom in Post-Plaza. 

Wat mag je van ons verwachten

 • Friese gastvrijheid, op 1,5 meter afstand best lastig maar met onze nuchterheid komen we heel ver, zowel in ons Grand Café als in het hotel
 • Desinfecteergel én doekjes in ons Grand Café en bij elke lift.
 • Lekker eten en drinken in ons grootstedelijke Grand Café, welke open is voor iedereen, op basis van reservering.
 • Leukste tips om te ondernemen in onze provincie. Friesland is leuk, voor iedereen!
   

Oant Sjen!
namens het gehele team van Post-Plaza

Herman Schreuder & Annelies Douwstra

Bekijk onze arrangementen