AMBACHT | KOFFIE | BIER | POST-PLAZA

Ontzettend uniek! Een Grand Cafe dat z’n eigen koffiebonen brandt. Wij zijn dan ook de enige die dat doet in heel Europa.

Onze ontdekkingstocht begon begin 2015, toen we midden in de conceptfase zaten van het nieuwe Post-Plaza. Gedachten als 'wat maakt ons nu uniek', 'waarin kunnen we eigen kwaliteit toevoegen', maar we waren vooral op zoek naar beleving binnen het nieuwe Grand Café. Moeten we zelf bier gaan brouwen of onze eigen moestuin aanleggen. Totdat we op een horecabeurs de mannen van Giesen Coffee Roaster tegen het lijf liepen. Dit moest het worden! We gaan onze eigen koffiebonen branden. Maar hoe doe je dat? Na een lang opleidingstraject is Jesse Fennema onze eigen koffieroaster geworden.

Na veel proeven en testen hebben we onze eigen Post-Plaza koffie. Jesse is verantwoordelijk voor het brandproces en hij zorgt ervoor dat elk kop koffie hetzelfde smaakt. Het voordeel van zelf branden is dat je veel controle over de kwaliteit hebt en deze dus ook hoog houdt. Jesse brandt meer dan 5000 kilo koffiebonen per jaar. Dit niet alleen voor onszelf, maar ook voor andere hotels, bedrijven en voor onze gasten. In de winkel van het Grand Café kan je onze koffiebonen kopen per 250 gram of per kilo.

Een heerlijke herinnering aan je verblijf bij ons!

KOFFIE WORKSHOP | MASTERCLASS
En nu kan je ook nog een fantastische workshop volgen bij Jesse! In deze koffie workshop komen alle basisvaardigheden aan bod die nodig zijn om op de juiste manier met je apparatuur en koffie om te gaan. We nemen je mee in de wondere wereld van onze koffie, onze bonen maar vooral in de wereld van onze koffiebrander Jesse. Hij ademt koffie! 

Op de volgende data geeft Jesse een mini masterclass met workshop over hoe jij de lekkerste koffie creaties kan maken. Je bent welkom op;
woensdag 6 november (reeds vol) of
woensdag 4 december

Een plek reserveren tijdens één van bovenstaande data? Stuur een email naar jessefennema@post-plaza.nl of bel met 058-2159317.

#SEEYOU #POSTPLAZA #KOFFIE

KOFFIE WORKSHOP

KOFFIE WORKSHOP

Maak tijdens deze workshop kennis met de wereld van koffie bij branderij 'Post-Plaza' onder leiding van onze koffie expert Jesse Fennema. Neem een kijkje in de branderij, leer over koffie van bes tot gebrande boon en proef de verschillende lekkere koffie creaties. Een unieke beleving rond om het zwarte goud!

 

BEKIJK HIER ALLE DATA EN INFO
MENUKAART POST-PLAZA

MENUKAART POST-PLAZA

Lekker ite bij Post-Plaza! Bij Post-Plaza maken wij geen verschil tussen lunch en diner. Daarom kun je de gerechten de hele dag kiezen. Wat maken wij voor jou?

MENUKAART
GRAND CAFÉ

GRAND CAFÉ

Stoer, grootstedelijk en the place to be! Dé plek voor koffie, een borrel, diner of een avond uit #seeyou

GRAND CAFÉ
CONTACT

CONTACT

Heb je een vraag, wil je een reservering maken of gewoon even bijkletsen? Bel ons op 058-2159317 of stuur een prachtige email naar info@post-plaza.nl. We zien naar je uit!

CONTACT

10% KORTING OP JE VOLGENDE HOTELRESERVERING!

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief en ontvang een kortingscode van 10% voor je volgende reservering.

X

Niet gevonden wat je zocht?

Bekijk dan onze arrangementen. Er zit vast iets voor jou bij, tot snel bij Post-Plaza! 

Bekijk onze arrangementen
10% Korting & Gratis Drankje!

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief, ontvang een kortingscode van 10% voor je volgende hotelreservering (op basis van beschikbaarheid) én je krijgt ook nog een drankje aan de bar van ons kado! #tsjoch