AMBACHT | KOFFIE | BIER | POST-PLAZA

Ontzettend uniek! Een Grand Cafe dat z’n eigen koffiebonen brandt. Wij zijn dan ook de enige die dat doet in heel Europa.

Onze ontdekkingstocht begon begin 2015, toen we midden in de conceptfase zaten van het nieuwe Post-Plaza. Gedachten als 'wat maakt ons nu uniek', 'waarin kunnen we eigen kwaliteit toevoegen', maar we waren vooral op zoek naar beleving binnen het nieuwe Grand Café. Moeten we zelf bier gaan brouwen of onze eigen moestuin aanleggen. Totdat we op een horecabeurs de mannen van Giesen Coffee Roaster tegen het lijf liepen. Dit moest het worden! We gaan onze eigen koffiebonen branden. Maar hoe doe je dat?

Na veel proeven en testen hebben we onze eigen Post-Plaza koffie. Onze koffiebrander is verantwoordelijk voor het brandproces en hij zorgt ervoor dat elk kop koffie hetzelfde smaakt. Het voordeel van zelf branden is dat je veel controle over de kwaliteit hebt en deze dus ook hoog houdt. Hij brandt meer dan 5000 kilo koffiebonen per jaar. Dit niet alleen voor onszelf, maar ook voor andere hotels, bedrijven en voor onze gasten. In de winkel van het Grand Café kan je onze koffiebonen kopen per 250 gram of per kilo.

Een heerlijke herinnering aan je verblijf bij ons!

KOFFIE WORKSHOP

KOFFIE WORKSHOP

Maak tijdens deze workshop kennis met de wereld van koffie bij branderij 'Post-Plaza' onder leiding van onze koffie expert. Neem een kijkje in de branderij, leer over koffie van bes tot gebrande boon en proef de verschillende lekkere koffie creaties. Een unieke beleving rond om het zwarte goud!

 

STUUR MIJ MEER INFORMATIE
WINKEL VAN POST-PLAZA

WINKEL VAN POST-PLAZA

In onze webshop verkopen wij diverse producten van Post-Plaza, onder andere onze huisbubbels, onze boxen to go en natuurlijk onze zelfgebrande koffiebonen. Alle producten zijn ook te koop in het Grand Café, maar je kan ze hier ook online bestellen.

BEZOEK DE WINKEL
GRAND CAFÉ

GRAND CAFÉ

Stoer, grootstedelijk en the place to be! Dé plek voor koffie, een borrel, diner of een avond uit. Als je bij ons logeert ben je welkom in het Grand Café voor het ophalen van onze Take Away gerechten en dranken, welke je op je kamer mag nuttigen. Op zaterdag en zondag staat onze voordeur open voor iedereen die Food & Drinks To Go wil afhalen. #wijdenkenookaanalles #seeyou

GRAND CAFÉ
CONTACT

CONTACT

Heb je een vraag, wil je een reservering maken of gewoon even bijkletsen? Bel ons op 058-2159317 of stuur een prachtige email naar info@post-plaza.nl. We zien naar je uit!

CONTACT

10% KORTING OP JE VOLGENDE HOTELRESERVERING!

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief en ontvang een kortingscode van 10% voor je volgende reservering.