AMBACHT | KOFFIE | BIER | POST-PLAZA

Ontzettend uniek! Een Grand Cafe dat z’n eigen koffiebonen brandt. Wij zijn dan ook de enige die dat doet in heel Europa.

Onze ontdekkingstocht begon begin 2015, toen we midden in de conceptfase zaten van het nieuwe Post-Plaza. Gedachten als 'wat maakt ons nu uniek', 'waarin kunnen we eigen kwaliteit toevoegen', maar we waren vooral op zoek naar beleving binnen het nieuwe Grand Café. Moeten we zelf bier gaan brouwen of onze eigen moestuin aanleggen. Totdat we op een horecabeurs de mannen van Giesen Coffee Roaster tegen het lijf liepen. Dit moest het worden! We gaan onze eigen koffiebonen branden. Maar hoe doe je dat?

Na veel proeven en testen hebben we onze eigen Post-Plaza koffie. Onze koffiebrander is verantwoordelijk voor het brandproces en hij zorgt ervoor dat elk kop koffie hetzelfde smaakt. Het voordeel van zelf branden is dat je veel controle over de kwaliteit hebt en deze dus ook hoog houdt. Hij brandt meer dan 5000 kilo koffiebonen per jaar. Dit niet alleen voor onszelf, maar ook voor andere hotels, bedrijven en voor onze gasten. In de winkel van het Grand Café kan je onze koffiebonen kopen per 250 gram of per kilo.

Een heerlijke herinnering aan je verblijf bij ons!

KOFFIE WORKSHOP | MASTERCLASS
En nu kan je ook nog een fantastische workshop volgen! In deze koffie workshop komen alle basisvaardigheden aan bod die nodig zijn om op de juiste manier met je apparatuur en koffie om te gaan. We nemen je mee in de wondere wereld van onze koffie, onze bonen maar vooral in de wereld van onze koffiebrander Wesley. Hij ademt koffie! 

 

KOFFIE WORKSHOP

KOFFIE WORKSHOP

Maak tijdens deze workshop kennis met de wereld van koffie bij branderij 'Post-Plaza' onder leiding van onze koffie expert. Neem een kijkje in de branderij, leer over koffie van bes tot gebrande boon en proef de verschillende lekkere koffie creaties. Een unieke beleving rond om het zwarte goud!

 

STUUR MIJ MEER INFORMATIE
MENUKAART GRAND CAFÉ

MENUKAART GRAND CAFÉ

Een kaart vol met gerechten die je mag verwachten in een goede Franse brasserie. 
Jarst, onze chef, kookt graag met vanuit invloeden van de Europese keuken, waarbij we als team af en toe een uitstapje maken buiten deze grenzen. Met als enige reden dat we gaan voor de lekkerste en allerbeste gerechten! LEKKER ITE

MENUKAART
GRAND CAFÉ

GRAND CAFÉ

Stoer, grootstedelijk en the place to be! Dé plek voor koffie, een borrel, diner of een avond uit #seeyou

Vanaf woensdag 15 december 2020 bieden wij voor onze hotelgasten een ontbijt, lunch en diner TO GO aan. 

GRAND CAFÉ
CONTACT

CONTACT

Heb je een vraag, wil je een reservering maken of gewoon even bijkletsen? Bel ons op 058-2159317 of stuur een prachtige email naar info@post-plaza.nl. We zien naar je uit!

CONTACT

10% KORTING OP JE VOLGENDE HOTELRESERVERING!

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief en ontvang een kortingscode van 10% voor je volgende reservering.

CLOSE X

WELKOM IN POST-PLAZA

Beste vriend van Post-Plaza,

We hadden het jaar zo graag anders willen afsluiten met elkaar. Eigenlijk precies op de manier zoals wij zijn. Informeel maar met op en top Friese gastvrijheid.
Om nu wederom de deuren te sluiten van ons Grand Café doet ons ontzettend veel verdriet. Niet alleen voor jou, onze gast, maar ook voor onze medewerkers die zich altijd erg verheugen om jou een geweldige tijd te bezorgen.  

Als je bij ons komt logeren in de komende periode heb jij waarschijnlijk 1 belangrijk vraag; kan ik nog wel bij jullie eten? Ons antwoord daarop is JA! 
Onze ontbijt-, lunch- en dinerkaart is beschikbaar en vanuit onze open keuken kan je de gerechten komen ophalen. Kijk, zo doen wij dat! #lekkerite

Herman Schreuder, Annelies Douwstra en alle medewerker van Post-Plaza.

Bekijk onze kamers