GA JE VOOR WOBBE OF TJIPKE? DE KOFFIESOORTEN VAN POST-PLAZA

Ontzettend uniek! Een hotel & Grand Cafe dat z’n eigen koffiebonen brandt. Post-Plaza is de enige die dat doet in heel Europa. Na veel proeven en testen hebben we onze eigen Post-Plaza koffie. Barista Jesse is verantwoordelijk voor het brandproces en hij zorgt ervoor dat elk kop koffie hetzelfde smaakt. Het voordeel van zelf branden is dat je veel controle over de kwaliteit hebt en deze dus ook hoog houdt.

Loop langs de koffiebranderij op de entresol in het Grand Café. Wie weet is Jesse aanwezig, hij deelt graag zijn passie.

Jesse brandt meer dan 2000 kilo koffiebonen per jaar. Dit niet alleen voor Post-Plaza, maar ook voor andere hotels en de webshop. In de online Post-Plaza winkel kun je de koffiebonen kopen, maar ook Post-Plaza Bubbels, snijplank en snoepgoed.

KOFFIE WORKSHOP

KOFFIE WORKSHOP

Maak tijdens deze workshop kennis met de wereld van koffie bij branderij 'Post-Plaza' onder leiding van onze koffie expert Jesse Fennema. Neem een kijkje in de branderij, leer over koffie van bes tot gebrande boon en proef de verschillende lekkere koffie creaties. Een unieke beleving rond om het zwarte goud!

STUUR MIJ MEER INFORMATIE
WINKEL VAN POST-PLAZA

WINKEL VAN POST-PLAZA

In onze web shop verkopen wij diverse producten van Post-Plaza, onder andere onze houten snijplanken, onze huisbubbels en natuurlijk onze zelfgebrande koffiebonen. Alle producten zijn ook te koop in het Grand Café, maar je kan ze hier ook online bestellen.

BEZOEK DE WINKEL
GRAND CAFÉ

GRAND CAFÉ

Stoer, grootstedelijk en the place to be! Dé plek voor koffie, een borrel, diner of een avond uit #seeyou

GRAND CAFÉ
CONTACT

CONTACT

Heb je een vraag, wil je een reservering maken of gewoon even bijkletsen? Bel ons op 058-2159317 of stuur een prachtige email naar info@post-plaza.nl. We zien naar je uit!

CONTACT

10% KORTING OP JE VOLGENDE HOTELRESERVERING!

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief en ontvang een kortingscode van 10% voor je volgende reservering.