HOTEL IN LEEUWARDEN

GASTEN ONTVANGEN IS HET ALLERLIEFSTE WAT WE DOEN! ZE BEHANDELEN ALS ONZE BESTE VRIEND OF VRIENDIN IS NU HELAAS WAT MOEILIJK. MAAR DAAR HEBBEN WE EEN AANTAL OPLOSSINGEN VOOR ZODAT JE NOG STEEDS BIJ ONS OP VISITE KUNT KOMEN. 

 • Vanaf 15 oktober is ons Hotel & Grand Café enkel nog geopend voor onze hotelgasten. 
 • De receptiebalie is aangepast om de check in/check out goed te laten verlopen met een scherm om onze receptiemedewerkers en jou te beschermen. 
 • Betalingen graag alleen per bank of pin.
 • We vragen jou om ook buiten het hotel medewerking te verlenen aan de social distancing richtlijnen zodat we samen kunnen genieten van onze prachtige stad. Er is uiteraard voldoende ruimte op het water, in de stad en op de fietspaden. in de winkels, welke open zijn, is extra aandacht vereist.
 • Als je gebruik maakt van de lift, reken dan op meer wachttijd. Zolang de lift niet leeg is vragen we je nog even te wachten. Bij elke lift staat desinfectiemiddel en schoonmaakdoekjes voor de knoppen.
 • We hebben de ruimte, maar vanwege de richtlijnen kunnen wij maar een maximaal aantal gasten per keer toelaten in ons Grand Café. Daarom zullen wij met shifts werken zodat iedereen op gepaste afstand kan ontbijten of dineren. Bij het maken van de reservering zullen wij uitleg geven over de beschikbare tijden voor zowel ontbijt als diner. 

Hygiëne

 • Algemene schoonmaak en desinfectie van contactoppervlakken als liftknoppen en trapleuningen gebeurt meerdere keren per dag.
 • Medewerkers wassen achter de schermen continu de handen met desinfectiezeep.
 • Algemene ruimtes worden extra schoongemaakt en gedesinfecteerd waar nodig.
 • De medewerkers van de huishouding werken met professionele schoonmaakproducten en procedures.


OVERNACHTEN IN POST-PLAZA HOTEL LEEUWARDEN | SLAPEN IS BIJZAAK

Over elk detail is nagedacht, van bedlampje, kussen, stopcontact tot televisie. Op de hotelkamers het beste bed, een fantastische regendouche en Wifi. Dat vinden we het allerbelangrijkste! Als je in Post-Plaza overnacht, kom je niet alleen om te slapen maar vooral om de stad Leeuwarden te ontdekken. In een stadshotel wil je niet op je hotelkamer blijven. Zeker niet als je het Grand Cafe van Post-Plaza hebt gezien.

Je kunt kiezen uit 6 kamertypes. Geen 1 kamer is hetzelfde. Dit komt vooral doordat de kamers in 2 monumentale panden zijn gerealiseerd. Dat zorgt ervoor dat overnachten in Post-Plaza altijd een verrassing is, ook als je al een keer bent geweest.

Wat moet je weten?

 • Fries praten mag! Oefenwoordjes nodig? Goeiedei, ik fiel my thús, ik ha it nei myn sin.
 • Check-in is vanaf 15.00 uur. Wij zouden het leuk vinden als je eerder komt! Is de kamer nog niet klaar, zet dan de bagage bij de receptie neer.
 • Check-out is tot 11.00 uur (ma t/m vrij) en tot 12.00 uur (zat/zon). Wij snappen dat je liever niet naar huis wilt, voor €15 boek je een late checkout.
 • Kom je met het openbaar vervoer, loop dan langs de VVV voor een plattegrond van de stad.
 • Kom je met de auto? Reserveer een parkeerplaats bij Post-Plaza (beperkt beschikbaar) of parkeer in parkeergarage Hoeksterend. Op de website van de parkeergarages Leeuwarden staan actuele openingstijden. 
Kamertypes

Kamertypes

Wat is het doel van jouw overnachting? Kies op basis daarvan het kamertype dat het beste bij je past. Dan weet je zeker dat je de juiste keuze hebt gemaakt

DÉ KAMERTYPES
HERFST & WINTER AANBIEDING - 3 DAAGS

HERFST & WINTER AANBIEDING - 3 DAAGS

Het is lekker om soms niet thuis te zijn, even je hoofd leeg te maken en dingen vanuit een ander perspectief te zien. Bekijk het eens vanuit Fries oogpunt, vanuit Leeuwarden en omgeving. Kom tot rust en kom langs! 

BEKIJK ONZE AANBIEDINGEN
GRAND CAFÉ

GRAND CAFÉ

Ons Grand Café is geopend voor onze hotelgasten, met enkele spelregels, dat wel! 

Stoer, grootstedelijk en the place to be! Dé plek voor koffie, een borrel, diner of een avond uit #seeyou

GRAND CAFÉ
AGENDA

AGENDA

In Post-Plaza en in Leeuwarden is het nooit saai. Er is altijd iets te beleven. Nieuwsgierig? Kijk dan in de agenda, we hebben alvast wat highlights voor je uitgelicht. 

 

AGENDA

10% KORTING OP JE VOLGENDE HOTELRESERVERING!

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief en ontvang een kortingscode van 10% voor je volgende reservering.

Pak nu 10% korting!

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief en ontvang direct een kortingscode die 10% korting geeft op je reguliere bezoek.

#seeyou

CLOSE X

Maak je hoofd leeg, kom tot rust en geniet van Friesland!

Beste gast van Post-Plaza,

Maak je hoofd leeg, kom tot rust en geniet van Friesland!
Uiteraard op afstand, zoals het hoort, maar wel even weg! Maak uitstapjes waar je anders geen tijd voor hebt, ontdek de Elfsteden met de auto, huur een elektrische sloep of wandel een historische route.

Dit is je kans om van alle rust en ruimte te genieten. Wij weten jou de mooiste plekjes te vertellen en werken volop samen met de leukste leveranciers en collega's om onze mooie provincie aan jou te laten zien.

We hebben aan alles gedacht en heten jou dan ook van harte welkom in Post-Plaza. 

Wat mag je van ons verwachten

 • Friese gastvrijheid, op 1,5 meter afstand best lastig maar met onze nuchterheid komen we heel ver, zowel in ons Grand Café als in het hotel
 • Desinfecteergel én doekjes in ons Grand Café en bij elke lift.
 • Lekker eten en drinken in ons grootstedelijke Grand Café, op basis van reservering.
 • Leukste tips om te ondernemen in onze provincie. Friesland is leuk, voor iedereen!
   

Oant Sjen!
namens het gehele team van Post-Plaza

Herman Schreuder & Annelies Douwstra

Bekijk onze arrangementen