HOTEL IN LEEUWARDEN

GASTEN ONTVANGEN IS HET ALLERLIEFSTE WAT WE DOEN! ZE BEHANDELEN ALS ONZE BESTE VRIEND OF VRIENDIN IS NU HELAAS WAT MOEILIJK. MAAR DAAR HEBBEN WE EEN AANTAL OPLOSSINGEN VOOR ZODAT JE NOG STEEDS BIJ ONS OP VISITE KUNT KOMEN. 

 • Vanaf 15 oktober is ons Hotel & Grand Café enkel nog geopend voor onze hotelgasten. 
 • De receptiebalie is aangepast om de check in/check out goed te laten verlopen met een scherm om onze receptiemedewerkers en jou te beschermen. 
 • Betalingen graag alleen per bank of pin.
 • We vragen jou om ook buiten het hotel medewerking te verlenen aan de social distancing richtlijnen zodat we samen kunnen genieten van onze prachtige stad. Er is uiteraard voldoende ruimte op het water, in de stad en op de fietspaden. i
 • Als je gebruik maakt van de lift, reken dan op meer wachttijd. Zolang de lift niet leeg is vragen we je nog even te wachten. Bij elke lift staat desinfectiemiddel en schoonmaakdoekjes voor de knoppen.
 • We hebben de ruimte, maar vanwege de richtlijnen kunnen wij maar een maximaal aantal gasten per keer toelaten in ons Grand Café. Daarom zullen wij met shifts werken zodat iedereen op gepaste afstand het ontbijt en diner kan ophalen. Bij het maken van de reservering zullen wij uitleg geven over de beschikbare tijden voor zowel ontbijt als diner. 

Hygiëne

 • Algemene schoonmaak en desinfectie van contactoppervlakken als liftknoppen en trapleuningen gebeurt meerdere keren per dag.
 • Medewerkers wassen achter de schermen continu de handen met desinfectiezeep.
 • Algemene ruimtes worden extra schoongemaakt en gedesinfecteerd waar nodig.
 • De medewerkers van de huishouding werken met professionele schoonmaakproducten en procedures.


OVERNACHTEN IN POST-PLAZA HOTEL LEEUWARDEN | SLAPEN IS BIJZAAK

Over elk detail is nagedacht, van bedlampje, kussen, stopcontact tot televisie. Op de hotelkamers het beste bed, een fantastische regendouche en Wifi. Dat vinden we het allerbelangrijkste! Als je in Post-Plaza overnacht, kom je niet alleen om te slapen maar vooral om de stad Leeuwarden te ontdekken. In een stadshotel wil je niet op je hotelkamer blijven. Zeker niet als je het Grand Cafe van Post-Plaza hebt gezien.

Je kunt kiezen uit 6 kamertypes. Geen 1 kamer is hetzelfde. Dit komt vooral doordat de kamers in 2 monumentale panden zijn gerealiseerd. Dat zorgt ervoor dat overnachten in Post-Plaza altijd een verrassing is, ook als je al een keer bent geweest.

Wat moet je weten?

 • Fries praten mag! Oefenwoordjes nodig? Goeiedei, ik fiel my thús, ik ha it nei myn sin.
 • Check-in is vanaf 15.00 uur. Wij zouden het leuk vinden als je eerder komt! Is de kamer nog niet klaar, zet dan de bagage bij de receptie neer.
 • Check-out is tot 11.00 uur (ma t/m vrij) en tot 12.00 uur (zat/zon). Wij snappen dat je liever niet naar huis wilt, voor €15 boek je een late checkout.
 • Kom je met het openbaar vervoer, loop dan langs de VVV voor een plattegrond van de stad.
 • Kom je met de auto? Reserveer een parkeerplaats bij Post-Plaza (beperkt beschikbaar) of parkeer in parkeergarage Hoeksterend. Op de website van de parkeergarages Leeuwarden staan actuele openingstijden. 
Kamertypes

Kamertypes

Wat is het doel van jouw overnachting? Kies op basis daarvan het kamertype dat het beste bij je past. Dan weet je zeker dat je de juiste keuze hebt gemaakt

DÉ KAMERTYPES
EVEN ER TUSSENUIT

EVEN ER TUSSENUIT

Het is lekker om soms niet thuis te zijn, even je hoofd leeg te maken en dingen vanuit een ander perspectief te zien. Bekijk het eens vanuit Fries oogpunt, vanuit Leeuwarden en omgeving. Kom tot rust en kom langs! 

BEKIJK ONZE AANBIEDINGEN
GRAND CAFÉ

GRAND CAFÉ

Stoer, grootstedelijk en the place to be! Dé plek voor koffie, een borrel, diner of een avond uit #seeyou

Vanaf woensdag 15 december 2020 bieden wij voor onze hotelgasten een ontbijt, lunch en diner TO GO aan. 

GRAND CAFÉ
AGENDA

AGENDA

In Post-Plaza en in Leeuwarden is het nooit saai. Er is altijd iets te beleven. Nieuwsgierig? Kijk dan in de agenda, we hebben alvast wat highlights voor je uitgelicht. 

 

AGENDA

10% KORTING OP JE VOLGENDE HOTELRESERVERING!

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief en ontvang een kortingscode van 10% voor je volgende reservering.

CLOSE X

WELKOM IN POST-PLAZA

Beste vriend van Post-Plaza,

We hadden het jaar zo graag anders willen afsluiten met elkaar. Eigenlijk precies op de manier zoals wij zijn. Informeel maar met op en top Friese gastvrijheid.
Om nu wederom de deuren te sluiten van ons Grand Café doet ons ontzettend veel verdriet. Niet alleen voor jou, onze gast, maar ook voor onze medewerkers die zich altijd erg verheugen om jou een geweldige tijd te bezorgen.  

Als je bij ons komt logeren in de komende periode heb jij waarschijnlijk 1 belangrijk vraag; kan ik nog wel bij jullie eten? Ons antwoord daarop is JA! 
Onze ontbijt-, lunch- en dinerkaart is beschikbaar en vanuit onze open keuken kan je de gerechten komen ophalen. Kijk, zo doen wij dat! #lekkerite

Herman Schreuder, Annelies Douwstra en alle medewerker van Post-Plaza.

Bekijk onze kamers