HOTEL IN LEEUWARDEN

OVERNACHTEN IN POST-PLAZA HOTEL LEEUWARDEN, LEKKER SLIEPE!

Over elk detail is nagedacht, van bedlampje, kussen, stopcontact tot televisie. Op de hotelkamers het beste bed, een fantastische regendouche en Wifi. Dat vinden we het allerbelangrijkste! Als je in Post-Plaza overnacht, kom je niet alleen om te slapen maar vooral om de stad Leeuwarden te ontdekken. In een stadshotel wil je niet op je hotelkamer blijven. Zeker niet als je het Grand Cafe van Post-Plaza hebt gezien. Daarom is in een groot deel van de kamers een 42-inch televisie verstopt in een antieke kast en hebben wij geen mini-bar op deze kamers geplaatst.

Je kunt kiezen uit 6 kamertypes. Geen 1 kamer is hetzelfde. Dit komt vooral doordat de kamers in 2 monumentale panden zijn gerealiseerd. Dat zorgt ervoor dat overnachten in Post-Plaza altijd een verrassing is, ook als je al een keer bent geweest.

Wat moet je weten?

  • Fries praten mag! Oefenwoordjes nodig? Goeiedei, ik fiel my thús, ik ha it nei myn sin.
  • Check-in is vanaf 15.00 uur. Wij zouden het leuk vinden als je eerder komt! Is de kamer nog niet klaar, zet dan de bagage bij de receptie neer.
  • Check-out is tot 11.00 uur (maa t/m vrij) en tot 12.00 uur (zat/zon). Wij snappen dat je liever niet naar huis wilt, voor €15 boek je een late checkout.
  • Kom je met het openbaar vervoer, loop dan langs de VVV voor een plattegrond van de stad.
  • Kom je met de auto? Reserveer een parkeerplaats bij Post-Plaza (beperkt beschikbaar) of parkeer in parkeergarage Hoeksterend. Op de website van de parkeergarages Leeuwarden staan actuele openingstijden.
  • Wij zeggen je tegen u! Niet om respectloos te zijn, maar omdat wij graag jouw beste vriend worden.

 

Kamertypes

Kamertypes

Wat is het doel van jouw overnachting? Kies op basis daarvan het kamertype dat het beste bij je past. Dan weet je zeker dat je de juiste keuze hebt gemaakt

DÉ KAMERTYPES
ARRANGEMENTEN

ARRANGEMENTEN

Wil je naast een overnachting, iets beleven in Leeuwarden? Kijk dan bij de arrangementen, wij hebben de beste tips!

BEKIJK DE ARRANGEMENTEN
AGENDA

AGENDA

In Post-Plaza en in Leeuwarden is het nooit saai. Er is altijd iets te beleven. Nieuwsgierig? Kijk dan in de agenda.

 

AGENDA
WAT SIZZE SY

WAT SIZZE SY

Wat sizze sy, regelmatig komen er bloggers en/of vloggers bij Post-Plaza overnachten en/of een hapje eten. Lees de ervaringen van deze bloggers!

BLOGS & VLOGS POST-PLAZA

10% KORTING OP JE VOLGENDE HOTELRESERVERING!

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief en ontvang een kortingscode van 10% voor je volgende reservering.