• POST-PLAZA HOTEL & GRAND CAFÉ LEEUWARDEN

  Op én top Friese gastvrijheid

POST-PLAZA HOTEL & GRAND CAFÉ Leeuwarden

Hartje binnenstad, meer Leeuwarden dan dit wordt het niet. Gelegen aan één van de mooiste straten van de hoofdstad van Fryslân, staat Post-Plaza. Een uniek Hotel & Grand Café, gevestigd in het oude Postkantoor van Leeuwarden.

We zijn natuurlijk erg bevooroordeeld maar hier wil je echt geweest zijn!

Hotel Leeuwarden

"BE GOOD AND LET OTHERS TELL IT"

 • “Centrale ligging, schone grote kamer, vriendelijke werknemers. Mooie entourage en heerlijk gegeten. Erg leuk hoe er over alles tot in de puntjes is nagedacht, van kaartjes en een boodschappentas op de kamer, maar ook over leuke passende elementen in de gang en in het restaurant!”


  Nichei 2 februari 2023 bookingcom

 • “Wat een prachtig hotel met super vriendelijk ontvangst. Mooie schone ruime kamer. Hotel ligt op centrale locatie en is goed bereikbaar.”


  Cynthia 8 januari 2023 bookingcom

 • “ Het is indrukwekkend omgebouwd tot hotel, trappetje af, trappetje op om op de kamer te komen. De kamer zelf is comfortabel. Wat mij goed beviel aan het hotel is het na de film kunnen binnen lopen en nog veel gezellige bedrijvigheid tegenkomen, wat uitnodigend was nog een drankje te genieten. Het personeel was uiterst opmerkzaam en kwam regelmatig op gepaste afstand even kijken of er nog wensen waren. Receptionisten team is erg vriendelijk en communicatief. Top.”


  Hellen 4 december 2022 bookingcom

 • “Zeer mooi historische locatie. Ontbijt uitstekend en compleet. Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Mooie kamer ,voorzien van alle gemakken. Hotel ligt op loopafstand van centrum.”


  P. 27 november 2022 bookingcom

 • “Wat een prachtig hotel en restaurant! Overal waar je kijkt zijn mooie en bijzondere details. De oorsprong, het Leeuwardens postkantoor, is overal zichtbaar. Knap staaltje interieurdesign! Service is super en lekker informeel. De Buma-suite is een "must-do".”


  Robin van Munster 4 november 2022 google

We houden van het leven, van onze gasten én van de historie van onze stad Leeuwarden!

Grand Café

In een stadshotel wil je niet op je hotelkamer blijven. Zeker niet als je het Grand Café hebt gezien. De plek waar je de ochtend begint met een goed ontbijt en aan het einde van de dag neerploft op een loungestoel en geniet van een verfrissend biertje. 

Naar het Grand Café

KAMERS | LOGEREN

Wat leuk dat je bij ons komt logeren! We zien er naar uit je te mogen verwelkomen in Post-Plaza.
Voordat je een reservering maakt vragen we je graag naar het doel van jouw overnachting. Kies op basis daarvan het kamertype dat het beste bij je past. Dan weet je zeker dat je de juiste keuze hebt gemaakt. Twijfel je nog? Neem gerust contact met ons op, wij adviseren je graag over onze kamertypes!

BEKIJK ONZE KAMERTYPES

EVENTS & ACTIVITEITEN


11FOUNTAINS IN FRIESLAND


1 mei 2023 - 31 juli 2023

In 2018 was Leeuwarden-Fryslân de Culturele Hoofdstad van Europa. Sindsdien zijn de Friese elf steden voorzien met unieke fonteinen welke ontworpen zijn door elf internationale kunstenaars.

Aizome


15 mei 2023 - 17 juni 2023

Waan je in de wondere wereld van de aizome. Een bijna verloren Japanse ambacht die door Kim Boske speciaal voor De Utrecht weer tot leven is gewekt. 

FREE TOUR A GUIDE TO LEEUWARDEN


15 mei 2023 - 30 december 2023

De leukste stadswandeling in Leeuwarden

Stadsschouwburg de Harmonie


15 mei 2023 - 30 december 2023

Stadsschouwburg De Harmonie is het toonaangevende theater van Noord-Nederland.

HANDIG OM TE WETEN!

Check-in is vanaf 15.00 uur. Wij zouden het leuk vinden als je eerder komt! Is de kamer nog niet klaar, zet dan de bagage bij de receptie neer. 

Fries spreken mag! Graag zelfs.
We zijn trots op onze taal.
Wy sjogge nei dy út!

 

Kom je met de auto? Op loopafstand zijn er 2 parkeergarages; parkeergarage Hoeksterend en parkeergarage Zaailand, waar je vanaf € 10 per dag kan parkeren.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven

en ontvang 10% korting op je eerste hotelovernachting

10% Korting!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting op je eerste hotelovernachting.