NIET TE KOPIËREN | POST-PLAZA

Van Post-Plaza is er maar 1. Niets is standaard en over elk detail hebben we nagedacht. Bij ons gaat het om het verhaal en de beleving. Als je onze gast bent geweest willen we namelijk dat je het thuisfront niet alleen laat weten hoe gaaf de stad Leeuwarden is, maar juist ook dat je in Post-Plaza bent geweest.

ODE AAN DE POSTBODE
In 2015 hebben wij het voormalig Postkantoor van Leeuwarden een 2e leven gegeven als grootstedelijk Grand Café met 42 hotelkamers. Dat het een Postkantoor is geweest zie je terug tot in de kleinste details. Wij vieren de liefde voor de post en de charme van de postbode die iets voor je heeft. Door weer en wind komt hij het bij jou bezorgen.

Door middel van een glazen doorgang is het Postkantoor verbonden met het Bankgebouw met nog 40 hotelkamers en de Front Office. Dé plek om in te checken, vragen te stellen en ons uit te zwaaien als je hebt gelogeerd.

Bij ons werken meer dan 100 bijzondere karakters. 1 ding hebben we echter allemaal gemeen; we zijn ondernemers met passie voor gastvrijheid. Authenticiteit is het allerbelangrijkste! Fouten maken mag, een beslissing nemen moet. Door de verantwoordelijkheid daar neer te leggen waar hij hoort, zijn wij anders. Een wakker bedrijf dat kan inspelen op nieuwe trends en ontwikkelingen. Het enthousiasme spat er van af! Wij zijn Post-Plaza!

WAT DOEN WIJ?

WAT DOEN WIJ?

Wij staan niet stil! Dat kan ook niet als je het beste en leukste Hotel & Grand Café van Friesland wilt zijn. Wij willen blijven innoveren en elkaar uitdagen.

WAT DOEN WIJ?
WAT ZOEKEN WE?

WAT ZOEKEN WE?

We hebben maar 1 doel en dat is gasten ontzorgen en laten genieten. WOLKOM laten voelen! We nemen geen genoegen met ‘just the ordinary’ maar gaan alleen voor de allerbeste.

WAT ZOEKEN WIJ?
VIDEO POST-PLAZA

VIDEO POST-PLAZA

Onze medewerkers vertellen waarom Post-Plaza eigenlijk zo'n uniek bedrijf is. Bekijk hier de video van Post-Plaza.

BEKIJK VIDEO
CONTACT

CONTACT

Heb je een vraag, wil je een reservering maken of gewoon even bijkletsen? Bel ons op 058-2159317 of stuur een prachtige email naar info@post-plaza.nl. We zien naar je uit!

CONTACT

10% KORTING OP JE VOLGENDE HOTELRESERVERING!

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief en ontvang een kortingscode van 10% voor je volgende reservering.