WELKOM BIJ DE WINKEL VAN POST-PLAZA

Wat ontzettend leuk dat jij de webshop van Post-Plaza bezoekt. Alle producten zijn te koop in het Grand Café, maar je kan ze hier ook online bestellen.

Onze huisgebrande koffiebonen zijn deze maand speciaal geprijsd! Wesley, onze nieuwe koffiebrander, wil graag zijn gebrande koffie aan jou laten proeven. Bestel jij één van onze 4 blends? In Leeuwarden, Goutum en Techum bezorgen wij gratis. Buiten Leeuwarden kost het € 6,25. Voeg het item bezorgkosten toe in je winkelmandje. Je bent natuurlijk ook van harte welkom om dit bij ons af te halen! Als je de bonen liever gemalen ontvangt, geef het dan aan in de opmerkingen. 

 

BORRELBOX TO GO

BORRELBOX TO GO

Onze borrelbox to go bestaat uit droge worst van Spijkerman, belegen Fryske tsiis, verse Bella di Cerignola olijven, Gotje notenmix, crudité en breekbrood met hummus en daslookboter. Deze borrelbox is te bestellen vanaf 2 personen voor € 19,95.  Elke dag vanaf 27 april af te halen in ons Grand Café.

 

BESTEL ONZE BOX
LUNCHBOX TO GO

LUNCHBOX TO GO

Onze lunchbox to go bestaat uit quiche met geitenkaas en gekarameliseerde knoflook, Caesar salade, sandwich met gerookte biefstuk, aardbeien yoghurt met granola, suikerbrood met roomboter, crudité, verse sinaasappelsap en Earth water. Deze lunchbox is te bestellen vanaf 2 personen voor € 39,95. Perfect voor een picknick in het park. Elke dag vanaf 27 april af te halen in ons Grand Café.

 

BESTEL ONZE BOX
TSJOCH BUBBELS

TSJOCH BUBBELS

Het is altijd tijd voor een feestje. Heb jij wat te vieren en wil je dat Post-Plaza stijl doen? Nu verkrijgbaar in onze webshop.

BESTEL TSJOCH
KOFFIEBONEN - WOBBE

KOFFIEBONEN - WOBBE

Een heerlijke hûsblend. Een echte allemans vriend met tonen van zoet, zuur en bitter. Uitermate geschikt voor espresso. Herkomst: Brazilië / Indonesië / Guatemala
 
250 gram à €6,50  
1 kilo à €24

BESTEL WOBBE
KOFFIEBONEN - NYNKE

KOFFIEBONEN - NYNKE

Een milde blend geschikt voor een lekkere koffie uit een volautomaat. Noem het lungo, café creme of gewoon zwarte koffie. Deze blend heeft de juiste medium branding. Herkomst: Brazilië / Indonesië / Guatemala

250 gram à €6,50
1 kilo à €24

BESTEL NYNKE
KOFFIEBONEN - TJIPKE

KOFFIEBONEN - TJIPKE

De krachtige variant van onze hûsblend! Heerlijk om te gebruiken voor je melkvariaties. Herkomst: Brazilië / Indonesië / Guatemala

250 gram à €6,50
1 kilo à €24

BESTEL TJIPKE
KOFFIEBONEN - PROEFPAKKET

KOFFIEBONEN - PROEFPAKKET

Weet jij nog niet welke koffie je het lekkerste vindt of kan je gewoon niet kiezen? We hebben een proefpakket voor je samen gesteld. 250 gram Wobbe, 250 gram Tjipke en 250 gram Nynke.

3 keer 250 gram; Wobbe, Tjipke en Nynke à € 19,50

BESTEL PROEFPAKKET

10% KORTING OP JE VOLGENDE HOTELRESERVERING!

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief en ontvang een kortingscode van 10% voor je volgende reservering.