EVENTS | POST-PLAZA

Al jarenlang is het voormalig oude Postkantoor en Bankgebouw van Leeuwarden het decor van bloeiende creativiteit, handel en verbinding met elkaar leggen. Post-Plaza houdt vast aan deze traditie en is daarmee de perfecte locatie voor elk event.

Wat mag je van ons verwachten?
1. Gedreven personeel tijdens elk event, oprechte Friese gastvrijheid staat bij ons hoog in het vaandel.
2. Kwaliteit in eten en drinken, waarbij smaak het allerbelangrijkste is.
3. Maatwerk, we regelen alles, samen met de beste leveranciers.
4. Unieke grootstedelijke locatie, in historische en bruisende binnenstad van Leeuwarden
5. Persoonlijke aandacht -> voor, tijdens en na elk event door 1 contactpersoon.

Bij elke event, hoe groot of hoe intiem is José Drenth onze expert én adviseur voor groepen. Zij heeft alle ervaring in huis om uw event tot een daverend succes te maken.

LUNCH & DINER

LUNCH & DINER

Bent u opzoek naar een aparte ruimte om heerlijk te eten met familie of vrienden? Of toch liever in het Grand Café, het kan allemaal. Het oude postkantoor gelegen in het centrum van Leeuwarden met zijn sfeervolle ambiance is erg geschikt voor een verjaardag diner of familie diner. Vraag naar de mogelijkheden.

 

CONTACT
ACTIVITEITEN & TEAMBUILDING

ACTIVITEITEN & TEAMBUILDING

Kom je meerdere dagen bij ons vergaderen of overnachten en ben je nog op zoek naar een leuke activiteit voor tijdens je familie of vrienden weekend, personeelsuitje, bijeenkomst of teambuilding?

Wij kennen de leukste plekken van Leeuwarden en omgeving en weten waar jij geweest moet zijn! Onze eventplanner José voorziet je graag van uitgebreid advies zodat alles tot in de puntjes geregeld is.

Meer info activiteiten
RUIMTES

RUIMTES

Een historische pand in de binnenstad van Leeuwarden vraagt natuurlijk om mooie publieke- en eventruimtes. Daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres!

 

BEKIJK DE RUIMTES
CONTACT JOSÉ

CONTACT JOSÉ

José Drenth helpt u graag verder met een borrel, diner, event, vergadering of huwelijk in Post-Plaza. Zij is dé expert en adviseur binnen Post-Plaza voor groepen!

U kunt haar contacteren via josedrenth@post-plaza.nl of via 058-2159317

CONTACT

10% KORTING OP JE VOLGENDE HOTELRESERVERING!

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief en ontvang een kortingscode van 10% voor je volgende reservering.

X

Niet gevonden wat je zocht?

Bekijk dan onze arrangementen. Er zit vast iets voor jou bij, tot snel bij Post-Plaza! 

Bekijk onze arrangementen
10% Korting & Gratis Drankje!

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief, ontvang een kortingscode van 10% voor je volgende hotelreservering (op basis van beschikbaarheid) én je krijgt ook nog een drankje aan de bar van ons kado! #tsjoch