EVENTS | POST-PLAZA

Vergaderen op 1.5 meter, dat kan! We begrijpen dat jullie elkaar weer live willen zien. We hebben meerdere ruimtes waar jullie met een team kunnen vergaderen op 1.5 meter afstand. Op dit moment even zonder eten en drinken, maar zodra het weer kan hebben wij diverse scenario's klaar liggen om jullie in de watten te leggen tijdens een meeting! Neem gerust contact met ons op. We bespreken graag de mogelijkheden en wensen met je! Oant Sjen! Groet Annelotte Huitema, Meeting & Events.

***

Al jarenlang is het voormalig oude Postkantoor en Bankgebouw van Leeuwarden het decor van bloeiende creativiteit, handel en verbinding met elkaar leggen. Post-Plaza houdt vast aan deze traditie en is daarmee de perfecte locatie voor elk event.

Wat mag je van ons verwachten?
1. Gedreven personeel tijdens elk event, oprechte Friese gastvrijheid staat bij ons hoog in het vaandel.
2. Kwaliteit in eten en drinken, waarbij smaak het allerbelangrijkste is.
3. Maatwerk, we regelen alles, samen met de beste leveranciers.
4. Unieke grootstedelijke locatie, in historische en bruisende binnenstad van Leeuwarden
5. Persoonlijke aandacht -> voor, tijdens en na elk event door 1 contactpersoon.

Bij elke event, hoe groot of hoe intiem is Annelotte Huitema onze expert én adviseur voor groepen. Zij heeft alle ervaring in huis om uw event tot een daverend succes te maken.

GROEPEN LUNCH & DINER

GROEPEN LUNCH & DINER

Opzoek naar een aparte ruimte om heerlijk te eten met familie, vrienden of collega's als het weer kan? Het oude postkantoor gelegen in het centrum van Leeuwarden met zijn sfeervolle ambiance is erg geschikt voor een verjaardags diner, familie diner of zakelijk diner. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

 

CONTACT
VERGADERARRANGEMENT

VERGADERARRANGEMENT

Post-Plaza is dé plek voor een zakelijke meeting, brainstormsessie of netwerkbijeenkomst. Onze publieke- en privé ruimtes zijn perfect voor één, twee of meerdaagse vergadering of event. Laat het jullie aan niets ontbreken en kies voor een compleet vergaderarrangement.

ONZE VERGADERARRANGEMENTEN
RUIMTES

RUIMTES

Een historische pand in de binnenstad van Leeuwarden vraagt natuurlijk om mooie publieke- en eventruimtes. Daarvoor ben je bij ons aan het juiste adres! Wij helpen graag bij het kiezen van de juiste ruimte voor jouw event.

 

BEKIJK DE RUIMTES
CONTACT ANNELOTTE

CONTACT ANNELOTTE

Annelotte Huitema helpt je graag verder met een borrel, diner, event, vergadering of huwelijk in Post-Plaza. Zij is dé expert en adviseur binnen Post-Plaza voor groepen!

Je kunt haar contacteren via annelottehuitema@post-plaza.nl of via 058-2159317

CONTACT

10% KORTING OP JE VOLGENDE HOTELRESERVERING!

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief en ontvang een kortingscode van 10% voor je volgende reservering.