BIJEENKOMSTEN BIJ POST-PLAZA

Elke ruimte in Post-Plaza heeft een verhaal, is geen doorsnee ruimte en zeker geen eenheidsworst. Ruimtes waar je met elkaar kan brainstormen, waar je van en met elkaar kan leren en waar je het beste uit jezelf kan halen.

Persoonlijk, accuraat, kwalitatief en korte communicatielijnen, dat is Post-Plaza.

Effectief werken kan alleen onder de juiste omstandigheden, dat begrijpen wij. De gehele dag beschik je dan ook over een persoonlijke vergader assistent. Er is altijd één vaste contactpersoon die voor je klaar staat wanneer dat nodig is! Uiteraard zorgen wij goed voor de innerlijke mens, daar zijn wij goed in! Goed en genoeg eten en drinken vinden wij erg belangrijk. Dat is in alles terug te zien zoals in bijvoorbeeld de eigen gebrande koffie, de uitgebreide verse lunch en top diner in ons Grand Café.

Wij adviseren je graag over een aantal ontspanningsactiviteiten voor binnenshuis of buiten tijdens jullie drukke programma. Meetings in Post-Plaza moeten namelijk voor iedereen een leuk uitje zijn. Kom gerust eens langs en ervaar het Post-Plaza gevoel!

Voorafgaand aan elke meeting, of het nu privé of zakelijk is, wordt elk detail besproken; van a tot z. Jouw contactpersoon voor groepsreserveringen is José Drenth. Zij heeft alle ervaring in huis om jouw bijeenkomst tot een daverend succes te maken. Je kunt haar bereiken via ons contactformulier op onze website, via josedrenth@post-plaza.nl of bel met 058-2159317.

 

LUNCH & DINER

LUNCH & DINER

Ben jij opzoek naar een aparte ruimte om heerlijk te eten met familie of vrienden? Of zit je toch liever in het Grand Café, het kan allemaal. Het oude postkantoor gelegen in het centrum van Leeuwarden met zijn sfeervolle ambiance is erg geschikt voor een verjaardag diner of familie diner. Vraag naar de mogelijkheden.

 

CONTACT
VERGADERARRANGEMENT

VERGADERARRANGEMENT

8 uren vergaderen, 12 uren brainstormen of 2 hele dagen tezamen de schouders eronder zetten. Voor elke groep hebben we een arrangement.  
Wij zijn graag de vertrouwde plek waar iedereen zich thuis kan voelen!

 

BEKIJK DE ARRANGEMENTEN
ZALEN

ZALEN

4 unieke zalen die ervoor zorgen dat jouw bijeenkomst een daverend succes wordt. Dat alle neuzen dezelfde kant op staan of er nieuwe inspiratie is opgedaan. Bij Post-Plaza is over elk detail nagedacht en dat is te zien!

BEKIJK DE ZALEN
CONTACT

CONTACT

Heb je een vraag, wil je een reservering maken of gewoon even bijkletsen? Bel ons op 058-2159317 of stuur een prachtige email naar info@post-plaza.nl. We zien naar je uit!

CONTACT

10% KORTING OP JE VOLGENDE HOTELRESERVERING!

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief en ontvang een kortingscode van 10% voor je volgende reservering.