VACATURES | POST-PLAZA

We hebben maar 1 doel en dat is gasten ontzorgen en laten genieten. WOLKOM laten voelen, onze gasten zo behandelen als je allerbeste vriend of vriendin.

Voor elk probleem is een oplossing, is onze gedachte. Met creativiteit, heel veel humor en aandacht komen wij heel ver. Feedback is altijd welkom. Het liefst tijdens het verblijf, dan kunnen wij er écht iets aan doen. Elke dag proberen wij een beetje beter te worden. Jij kan daar een rol in spelen.
De combinatie van professionaliteit en de ‘anders dan anders’ uitstraling, zorgen voor een unieke meerwaarde voor onze gasten. Ons F&B concept staat garant voor iedere culinaire invulling; van geweldige gin-tonic, tot hoofdgerecht én uitgeserveerde diners voor bijzondere gezelschappen. Onze ambitie? Het allerbeste Hotel & Grand Café van Friesland zijn. De plek waar alles klopt en de dingen vanzelf lijken te gaan. Een bedrijf met mensen die passie en bezieling overbrengen, een koploper! Wil jij samen met ons dit doel waarmaken?

Als je bij ons komt werken mag je jezelf zijn, wij hebben echte aandacht voor jou, net als jij dat voor onze gasten hebt. We geven je verantwoordelijkheden waar je mee uitgedaagd wordt, waar je persoonlijk van groeit maar ook als professional. We nemen geen genoegen met ‘just the ordinary’ maar gaan alleen voor de allerbeste. 

Wij willen jou graag ontmoeten!

Zijn er geen vacatures (die bij je passen)? Neem toch contact met ons op! Stuur ons een originele, grappige en / of creatieve brief over waarom wij jou nodig hebben in ons team naar hrm@post-plaza.nl. Stuur het per post als het je niet lukt om het naar ons te e-mailen, we ontvangen graag verrassingen van de postbode.

P.S. aquisitie aan de hand van onderstaande vacatures wordt niet op prijs gesteld.
  • VACATURE - SUPERVISOR BEDIENING - 38 UUR - PER DIRECT

VACATURE - SUPERVISOR BEDIENING - 38 UUR - PER DIRECT

“Per direct zoek ik een Supervisor Bediening die samen met mij de dagelijkse leiding over het Grand Café wil dragen, onze gasten in de watten wil leggen en het team van medewerkers bediening wil coachen en trainen”.

Ons bedieningsteam is een mix van professionele deskundigen die al de nodige ervaring hebben en scholieren en studenten die vol passie de eerste stappen in het horeca vak zetten. Deze balans zorgt voor een betrokken, gedreven en gezellig team. Als supervisor bediening sta je tussen je team en ben je ....

/upload/Vacature%20supervisor%20bediening%202021.pdf

LEES MEER...
  • VACATURE MEDEWERKER (OCHTEND) SCHOONMAAK  -  PER JUNI / JULI

VACATURE MEDEWERKER (OCHTEND) SCHOONMAAK - PER JUNI / JULI

Voor het allerleukste én beste hotel van Leeuwarden zijn we op zoek naar een medewerker kameronderhoud. Schoon is voor jou niet schoon genoeg, het kan altijd beter. Het huishoudingteam van Post-Plaza is verantwoordelijk voor de schoonmaak van alle ruimtes binnen ons bedrijf.

Met een 9,0 op booking.com ligt onze lat hoog en zoeken we gedreven medewerkers die van aanpakken weten en samen met ons deze kwaliteit vast willen houden. De werkzaamheden kunnen bestaan uit; opmaken van de bedden, schoonmaken van kamers, stofzuigen/dweilen, wassen en strijken, schoonmaken van sanitaire ruimtes, etc.

/upload/Vacature%20Medewerker%20kameronderhoud%202021.pdf

LEES VERDER
  • VACATURE - MEDEWERKER BEDIENING - PER DIRECT - OPROEPKRACHT

VACATURE - MEDEWERKER BEDIENING - PER DIRECT - OPROEPKRACHT

Per direct zijn wij op zoek naar horeca toppers die ons bediening team komen versterken. Collega’s die allround inzetbaar zijn in de bar en die een wijk kan draaien op zaterdagavond in het Grand Café. Ons bedieningsteam is een mix van professionele deskundigen die al de nodige ervaring hebben en scholieren en studenten die vol passie de eerste stappen in het horeca vak zetten. Deze balans zorgt ....

/upload/Vacature%20Medewerker%20bediening%202021.pdf

LEES VERDER
  • VACATURE - RESERVERINGEN & REVENU STAGIAIR(E) - PER MEI / JUNI

VACATURE - RESERVERINGEN & REVENU STAGIAIR(E) - PER MEI / JUNI

De afdeling Back Office (reserveringsafdeling) verzorgt en verwerkt alle reserveringen binnen Post-Plaza. Tevens is deze afdeling verantwoordelijk voor alle uitingen binnen het hotel, online en offline zowel beeld, tekst als qua prijsbeleid. Als stagiair(e) verzorg je samen met het team de verkoop en prijsstelling van hotelkamers, vergaderingen en incentives. Je ondersteunt het verkooptraject en werkt intensief samen met alle operationele afdelingen binnen Post-Plaza. Samen staan wij garant voor een succesvolle en optimale uitvoering van het bezoek aan ons hotel door onze gasten.

TAKEN EN VERANTWOORDELIJKHEDEN
Ondersteuning van de Front & Back office Manager en reserveringsafdeling, o.a. in .... 

Stage Reserveringen & Revenue

.

10% KORTING OP JE VOLGENDE HOTELRESERVERING!

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief en ontvang een kortingscode van 10% voor je volgende reservering.