TROUWEN BIJ POST-PLAZA

Post-Plaza is een bruisende trouwlocatie in hartje centrum van Leeuwarden. Een bijzondere plek om de liefde te bezegelen, wij zijn namelijk een officiële trouwlocatie van de Gemeente Leeuwarden. Het postkantoor heeft een rijke historie, inmiddels is het gebouw verworden tot een plek van gezelligheid en romantiek. Een plek waar je je al snel thuis zult voelen. Geef elkaar het JA-woord in de Plugzaal of in de Postkamer. Onze  Postkamer biedt plek voor intieme ceremonies tot circa 40 personen. De Plugzaal is geschikt vanaf 30 tot maximaal 100 gasten.

Gaan jullie trouwen? Gefeliciteerd! Wij helpen jullie graag de meest fantastische trouwdag te organiseren. Iedere ceremonie, receptie of huwelijksdiner is uniek en wij begrijpen dat! Daarom bieden wij geen standaard arrangementen maar nodigen wij jullie graag uit voor een persoonlijke kennismaking. Aan de hand van jullie wensen maken wij een op maat gemaakt voorstel.

Onze collega Annelotte Huitema helpt jullie graag verder. Stuur een email naar annelottehuitema@post-plaza.nl of bel met 058-2159317. Tot snel!

VIER DE LIEFDE - KLEIN & INTIEM

VIER DE LIEFDE - KLEIN & INTIEM

Willen jullie de huwelijksdag graag klein en intiem houden met alleen jullie familie en misschien enkele vrienden die dichtbij staan? Wij hebben alvast een programma gemaakt van hoe zo’n dag eruit zou kunnen zien.

MEER INFORMATIE
WEDDING PARTY

WEDDING PARTY

Er is maar 1 feest wat je zo goed voorbereidt in je leven en dat is je huwelijksfeest. Een huwelijksfeest moet knallen en ervoor zorgen dat jullie gasten het er nog jaren over hebben.

MEER INFORMATIE
CONTACT ANNELOTTE

CONTACT ANNELOTTE

Annelotte Huitema helpt je graag verder met een borrel, diner, event, vergadering of huwelijk in Post-Plaza. Zij is dé expert en adviseur binnen Post-Plaza voor groepen!

Je kunt haar contacteren via annelottehuitema@post-plaza.nl of via 058-2159317

CONTACT
GRAND CAFÉ

GRAND CAFÉ

Stoer, grootstedelijk en the place to be! Dé plek voor koffie, een borrel, diner of een avond uit. Als je bij ons logeert ben je welkom in het Grand Café voor het ophalen van onze Take Away gerechten en dranken, welke je op je kamer mag nuttigen. Op zaterdag en zondag staat onze voordeur open voor iedereen die Food & Drinks To Go wil afhalen. #wijdenkenookaanalles #seeyou

GRAND CAFÉ

10% KORTING OP JE VOLGENDE HOTELRESERVERING!

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief en ontvang een kortingscode van 10% voor je volgende reservering.