TROUWEN BIJ POST-PLAZA

Post-Plaza is een bruisende trouwlocatie in hartje centrum van Leeuwarden. Een bijzondere plek om de liefde te bezegelen, wij zijn namelijk een officiële trouwlocatie van de Gemeente Leeuwarden. Het postkantoor heeft een rijke historie, inmiddels is het gebouw verworden tot een plek van gezelligheid en romantiek. Een plek waar je je al snel thuis zult voelen. Geef elkaar het JA-woord in de Bodekamer, de Plugzaal, of in de Postkamer. Onze Bodekamer en de Postkamer bieden plek voor intieme ceremonies tot circa 40 personen. De Plugzaal is geschikt voor groepen tot wel 100 personen.

Iedere ceremonie, receptie of huwelijksdiner is uniek en wij begrijpen dat! Daarom bieden wij geen standaard arrangementen maar nodigen wij jullie graag uit voor een persoonlijke kennismaking. Aan de hand van jullie wensen maken wij een op maat gemaakt voorstel.

Direct contact opnemen met Nynke? Dat kan, stuur een email naar nynkenicolai@post-plaza.nl of bel met 058-2159317. Tot snel!

 

CONTACT

CONTACT

Heb je een vraag, wil je een reservering maken of gewoon even bijkletsen? Bel ons op 058-2159317 of stuur een prachtige email naar info@post-plaza.nl. We zien naar je uit!

CONTACT
ZO ZIJN WE..

ZO ZIJN WE..

Ontmoet het team van Post-Plaza. Wie zijn de personen die jou welkom heten? Of wil je jezelf toevoegen aan het Post-Plaza team?

TEAM POST-PLAZA
GRAND CAFÉ POST-PLAZA

GRAND CAFÉ POST-PLAZA

Stoer, grootstedelijk en the place to be! Dé plek voor koffie, een borrel of om te eten

GRAND CAFÉ
HOTEL POST-PLAZA

HOTEL POST-PLAZA

82 hotelkamers, gerealiseerd in het historische Bankgebouw & Postkantoor van Leeuwarden. Elke kamer is uniek en geen één is hetzelfde.

HOTEL