PUBLIEKE - EN EVENTRUIMTES | POST-PLAZA

Vergaderen op 1.5 meter, dat kan! We begrijpen dat jullie elkaar weer live willen zien. We hebben meerdere ruimtes waar jullie met een team kunnen vergaderen op 1.5 meter afstand. Op dit moment even zonder eten en drinken, maar zodra het weer kan hebben wij diverse scenario's klaar liggen om jullie in de watten te leggen tijdens een meeting! Neem gerust contact met ons op. We bespreken graag de mogelijkheden en wensen met je!

Al jarenlang zijn het voormalig oude Postkantoor en Bankgebouw van Leeuwarden het decor van bloeiende creativiteit, handel en verbinding leggen. Post-Plaza houdt vast aan deze traditie en is daarmee de perfecte locatie voor uw evenement.

WIJ MAKEN VERBINDING
Voorafgaand aan elk event wordt ieder detail besproken; van a tot z, alles moet kloppen! Je organiseert niet elke dag zoiets bijzonders en wij helpen je daar graag bij. Of het nu gaat om het organiseren van een babyshower, de verjaardag van je partner of een grootste productpresentatie.

Binnen onze twee panden bevinden zich mooie ruimtes die we naar wens kunnen inrichten zodat jij altijd in de lead bent over hoe jij het wil. En juist in combinatie met tips & trics + professionaliteit van onze kant is de verbinding gelegd! See you in Post-Plaza!

GRAND CAFÉ

WAUW, dat gevoel krijg je als je binnenkomt. Het indrukwekkende houtenplafond maakt dat je vooral naar boven kijkt. Mis dan niet de barista’s in de grote centrale bar. Zij heten je van harte welkom!

De lounge is de plek voor een latte machiato, gin-tonic of een goed boek. Voor meer licht, kun je bij de leestafel gaan zitten. Hier liggen naast diverse tijdschriften niet alleen de Leeuwarder Courant en Friesch Dagblad maar ook een NRC en Telegraaf. Wist je trouwens dat het Grand Café ook de perfect locatie om te flexwerken. Overal zitten stopcontacten, gratis Wifi en natuurlijk vers gebrande eigen koffie. Een win-win situatie. Je flexplek combineren met een zakelijke lunch of kleine bespreking is dan een kleine stap.

Contact opnemen

BODE KAMER - 50m2

Een fantastische ruimte, aan de voorzijde van het hotel, met uitzicht op het Provincie Huis. Op de vloer ligt een antieke parketvloer, de kamer heeft een ornamenten plafond, prachtige moderne lampen en een sfeervolle openhaard. Precies de sfeer die je wil hebben voor een perfect geslaagde lunch of diner voor jouw gezelschap. Het exacte aantal is afhankelijk van de gezinssamenstellingen.

Wil je in deze ruimte lunchen of dineren, wees welkom en neem contact met ons op! We bespreken graag de wensen en mogelijkheden met je.

 

Contact opnemen

TUIN KAMER - 50m2

Grenzend aan de stadstuin van Post-Plaza een fantastische lichte plek om te vertoeven. De Tuinkamer heeft een open karakter en is niet een afgesloten ruimte. Het exacte aantal is afhankelijk van de gezinssamenstellingen.

Wil je in deze ruimte lunchen of dineren, wees welkom en neem contact met ons op! We bespreken graag de wensen en mogelijkheden met je.

Contact opnemen

POSTKAMER - 50m2

Een intieme en unieke vergader kamer op de 2e etage van het oude Postkantoor. Deze ruimte straalt in alles de historie van Post-Plaza uit. Maar door het nieuwe meubilair en de perfecte verzorging een heerlijke plek om te vertoeven. Een intieme ruimte met veel daglicht met een eigen koffiebar en toiletruimte en onder de oude spanten van het Postkantoor. Op verzoek zijn er audiovisuele middelen beschikbaar in de Postkamer. Deze ruimte is flexibel in te richten op 1.5 meter. Afhankelijk van de gezinssamenstellingen en wensen kunnen we de ruimte klaarzetten in de volgende opstellingen:

- Theateropstelling voor maximaal 20 personen
- U-vorm opstelling voor maximaal 10 personen
- Blokvorm opstelling voor maximaal 10 personen

Wil je in deze ruimte vergaderen, wees welkom en neem contact met ons op! We bespreken graag de wensen en mogelijkheden met je.

Contact opnemen

PLUGZAAL - 140m2

Wauw, de Plugzaal! Deze ruimte, gelegen op de 1e etage, in het hart van het oude Postkantoor, refereert naar de historie van het pand. In deze ruimte zaten vroeger allerlei dames die al het telefoonverkeer van Leeuwarden regelden.

De ruimte is flexibel in te delen op 1.5 meter en afhankelijk van de gezinssamenstellingen en wensen kunnen we de ruimte klaarzetten in de volgende opstellingen:

- Theateropstelling voor maximaal 30 personen
- U-vorm opstelling voor maximaal 20 personen
- Blokvorm opstelling voor maximaal 22 personen
- Dineropstelling voor maximaal 32 personen

Wil je in deze ruimte vergaderen, lunch of diner organiseren, wees welkom en neem contact met ons op! We bespreken graag de wensen en mogelijkheden met je.

Contact opnemen