PUBLIEKE - EN EVENTRUIMTES | POST-PLAZA

Al jarenlang zijn het voormalig oude Postkantoor en Bankgebouw van Leeuwarden het decor van bloeiende creativiteit, handel en verbinding leggen. Post-Plaza houdt vast aan deze traditie en is daarmee de perfecte locatie voor uw evenement.

WIJ MAKEN VERBINDING
Voorafgaand aan elk event wordt ieder detail besproken; van a tot z, alles moet kloppen! Je organiseert niet elke dag zoiets bijzonders en wij helpen je daar graag bij. Of het nu gaat om het organiseren van een babyshower, de verjaardag van je partner of een grootste productpresentatie.

Binnen onze twee panden bevinden zich mooie ruimtes die we naar wens kunnen inrichten zodat jij altijd in de lead bent over hoe jij het wil. En juist in combinatie met tips & trics + professionaliteit van onze kant is de verbinding gelegd! See you in Post-Plaza

 

GRAND CAFÉ

WAUW, dat gevoel krijg je als je binnenkomt. Het indrukwekkende houtenplafond maakt dat je vooral naar boven kijkt. Mis dan niet de barista’s in de grote centrale bar. Zij heten je van harte welkom!

De lounge is de plek voor een latte machiato, gin-tonic of een goed boek. Voor meer licht, kun je bij de leestafel gaan zitten. Hier liggen naast diverse tijdschriften niet alleen de Leeuwarder Courant en Friesch Dagblad maar ook een NRC en Telegraaf. Wist je trouwens dat het Grand Café ook de perfect locatie om te flexwerken. Overal zitten stopcontacten, gratis Wifi en natuurlijk vers gebrande eigen koffie. Een win-win situatie. Je flexplek combineren met een zakelijke lunch of kleine bespreking is dan een kleine stap.

Contact opnemen

BODE KAMER - 50m2

Een fantastische ruimte, aan de voorzijde van het hotel, met uitzicht op het Provincie Huis. Op de vloer ligt een antieke parketvloer, de kamer heeft een ornamenten plafond, prachtige moderne lampen en een sfeervolle openhaard. Precies de sfeer die je wil hebben voor een perfect geslaagde lunch of diner voor jouw gezelschap. De Bodekamer is geschikt voor een lunch of diner voor maximaal 26 personen.

Wil je in deze ruimte lunchen of dineren, wees welkom en neem contact met ons op!

 

Contact opnemen

TUIN KAMER - 50m2

De Tuinkamer is ideaal voor een tuinfeestje of een diner tot maximaal 42 personen. Grensend aan de stadstuin van Post-Plaza een fantastische lichte plek om te vertoeven. De Tuinkamer heeft een open karakter en is niet een afgesloten ruimte.

 

Contact opnemen

POST KAMER - 50m2

Een intieme en unieke vergader kamer op de 2e etage van het oude Postkantoor. Deze ruimte straalt in alles de historie van Post-Plaza uit. Maar door het nieuwe meubilair en de perfecte verzorging een heerlijke plek om te vertoeven.

Een intieme ruimte met veel daglicht met een eigen koffiebar en toiletruimte en onder de oude spanten van het Postkantoor. Op verzoek audiovisuele middelen beschikbaar in de Post Kamer.

De ruimte is maximaal geschikt voor;

  • 24 personen in een u-vorm opstelling
  • 40 personen in theater opstelling
Contact opnemen

PLUGZAAL - 140m2

Wauw, de Plugzaal! Deze ruimte, gelegen op de 1e etage, in het hart van het oude Postkantoor, refereert naar de historie van het pand. In deze ruimte zaten vroeger allerlei dames die al het telefoonverkeer van Leeuwarden regelden. Deze prachtige zaal is maximaal geschikt voor:

  • 80 personen diner aan ronde tafels
  • 34 personen in een u-vorm
  • 40 personen in carré vorm
  • 60 personen in een cabaret opstelling
  • 120 personen in theateropstelling
  • 120 personen voor een staande receptie
Contact opnemen
X

Niet gevonden wat je zocht?

Bekijk dan onze arrangementen. Er zit vast iets voor jou bij, tot snel bij Post-Plaza! 

Bekijk onze arrangementen
10% Korting & Gratis Drankje!

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief, ontvang een kortingscode van 10% voor je volgende hotelreservering (op basis van beschikbaarheid) én je krijgt ook nog een drankje aan de bar van ons kado! #tsjoch