GRAND CAFÉ - RESTAURANT IN LEEUWARDEN

WAUW, dat gevoel krijg je als je binnenkomt in ons Grand Café. Het indrukwekkende houtenplafond maakt dat je vooral naar boven kijkt. Mis dan niet de barista’s in de grote centrale bar. Zij heten je van harte welkom!

Uit eten in Leeuwarden

Het allerbelangrijkste los van het interieur en het historische karakter, is de kwaliteit van eten en drinken. Je komt bij ons om goed te eten en niet om te dineren. Als in een klassieke Franse brasserie serveren wij de gerechten op stoere grote plateau’s. Royaal, maar wel op 1 bord. Zonder opsmuk noemen wij dat. De smaak is het allerbelangrijkste!

Op woensdag 14 oktober 22.00 uur sluiten wij de voordeur van ons Grand Café. Vanaf dan zijn wij enkel voor hotelgasten geopend. 

 • Het Grand Café is aangepast zodat er voldoende afstand tussen de tafels is gegarandeerd.
 • We vragen je vooraf een tafel te reserveren. Je kunt ons bellen voor een reservering; 058 2159317. Je mag ook een e-mail sturen naar info@post-plaza.nl
 • Je mag met 2 personen, of een gezamenlijk huishouden die uit meer personen bestaat, aan 1 tafel zitten. Reserveren voor een gezelschap dat bestaat uit meer dan 4 personen, dat niet uit een huishouden komt, is niet mogelijk.
 • Voordat je aan tafel gaat, hebben we vooraf een gezondheidscheck. Daarna begeleiden we je graag naar de gereserveerde tafel.
 • We serveren het eten en drinken veelal met gebruik van een groots plateau tot aan de tafel en bewaren zo afstand. We vragen jou om het daar zelf vanaf te pakken.

Houd er rekening mee dat we ons houden aan de regelgeving van de overheid en dus met een capaciteit van 30 personen met ruimte werken. De kans bestaat dat jij op de door jou gekozen dag in onze prachtige tuinkamer dineert of jou namiddag borrel bij de openhaard in de bodekamer nuttigt. Zien we je dan?

#seeyou (soon)

MENUKAART GRAND CAFÉ

MENUKAART GRAND CAFÉ

Een kaart vol met Herfst gerechten die je mag verwachten in een goede Franse brasserie. 
Jarst, onze chef, kookt graag met vanuit invloeden van de Europese keuken, waarbij we als team af en toe een uitstapje maken buiten deze grenzen. Met als enige reden dat we gaan voor de lekkerste en allerbeste gerechten! LEKKER ITE

MENUKAART ALL DAY
THUIS UIT ETEN - DO IT YOURSELF

THUIS UIT ETEN - DO IT YOURSELF

Oelala, thuis uit eten was nog nooit zo leuk! Elke week bedenkt Jarst, samen met zijn keukenteam, een drie gangen diner waar je thuis van kunt genieten! Met kraakheldere instructies van Jarst, onze chef, hoef jij alleen nog maar de puntjes op de i te zetten om een fantastisch drie gangen diner op tafel te zetten. Succes en lekker ite! 

MEER INFO
KOFFIE

KOFFIE

Proef de zelf gebrande koffie van Post-Plaza. Ook ontzettend lekker voor thuis, bestel in de webshop of koop het in het Grand Café.

POST-PLAZA KOFFIE
AGENDA

AGENDA

In Post-Plaza en in Leeuwarden is het nooit saai. Er is altijd iets te beleven. Nieuwsgierig? Kijk dan in de agenda, we hebben alvast wat highlights voor je uitgelicht. 

 

AGENDA

10% KORTING OP JE VOLGENDE HOTELRESERVERING!

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief en ontvang een kortingscode van 10% voor je volgende reservering.

Pak nu 10% korting!

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief en ontvang direct een kortingscode die 10% korting geeft op je reguliere bezoek.

#seeyou

CLOSE X

Maak je hoofd leeg, kom tot rust en geniet van Friesland!

Beste gast van Post-Plaza,

Maak je hoofd leeg, kom tot rust en geniet van Friesland!
Uiteraard op afstand, zoals het hoort, maar wel even weg! Maak uitstapjes waar je anders geen tijd voor hebt, ontdek de Elfsteden met de auto, huur een elektrische sloep of wandel een historische route.

Dit is je kans om van alle rust en ruimte te genieten. Wij weten jou de mooiste plekjes te vertellen en werken volop samen met de leukste leveranciers en collega's om onze mooie provincie aan jou te laten zien.

We hebben aan alles gedacht en heten jou dan ook van harte welkom in Post-Plaza. 

Wat mag je van ons verwachten

 • Friese gastvrijheid, op 1,5 meter afstand best lastig maar met onze nuchterheid komen we heel ver, zowel in ons Grand Café als in het hotel
 • Desinfecteergel én doekjes in ons Grand Café en bij elke lift.
 • Lekker eten en drinken in ons grootstedelijke Grand Café, op basis van reservering.
 • Leukste tips om te ondernemen in onze provincie. Friesland is leuk, voor iedereen!
   

Oant Sjen!
namens het gehele team van Post-Plaza

Herman Schreuder & Annelies Douwstra

Bekijk onze arrangementen