GRAND CAFÉ - RESTAURANT IN LEEUWARDEN

Met ontzettend veel pijn in ons hart sluiten wij de deuren van ons Grand Café voor de komende drie weken. Ons hotel blijft tot nader order open, met gepaste maatregelen uiteraard. Tot na 6 April in het oude postkantoor van Leeuwarden!

***

WAUW, dat gevoel krijg je als je binnenkomt in ons Grand Café. Het indrukwekkende houtenplafond maakt dat je vooral naar boven kijkt. Mis dan niet de barista’s in de grote centrale bar. Zij heten je van harte welkom!

Uit eten in Leeuwarden

Het allerbelangrijkste los van het interieur en het historische karakter, is de kwaliteit van eten en drinken. Je komt bij ons om goed te eten en niet om te dineren. Als in een klassieke Franse brasserie serveren wij de gerechten op stoere grote plateau’s. Royaal, maar wel op 1 bord. Zonder opsmuk noemen wij dat. De smaak is het allerbelangrijkste!

De lounge is de plek voor een latte machiato, gin-tonic of een goed boek. Voor meer licht, kun je bij de leestafel gaan zitten. Hier liggen naast diverse tijdschriften niet alleen de Leeuwarder Courant en Friesch Dagblad maar ook een NRC en Telegraaf.

Een avond uit in Post-Plaza! Ben je gewend als je uit eten gaat om gelijk aan tafel te gaan, dan schoppen wij dit graag in de war. Begin je avond uit met een aperitief in de lounge. Wil je aan tafel geef dit aan bij één van onze medewerkers. Zodra er een plek vrijkomt, kun je aan tafel. Dat je gedurende de avond kunt eten, staat vast!

Mocht je alvast een plek willen reserveren dan kan dat natuurlijk. Via de tool op deze pagina kun je een reservering maken voor een tafel. Uiteraard kun je ons ook bellen voor een reservering; 058 2159317

ELKE VRIJDAG LIVE MUZIEK!
Ja, echt, elke vrijdag hebben wij live muziek vanaf 17.30 uur zodat jij weekend wel heel funky kunt beginnen.

HEERLIJKE PLEK OM JE MAIL BIJ TE WERKEN OF EEN AFSPRAAK TE HEBBEN
Want echt overal zitten stopcontacten, maak je gebruik van ons gratis Wifi en natuurlijk vers gebrande eigen koffie. Een win-win situatie. Je flexplek combineren met een zakelijke lunch of kleine bespreking is dan een kleine stap.

***

Openingstijden Grand Café
Maandag tot en met vrijdag van 07.00 tot 24.00 uur
Zaterdag en zondag van 08.00 tot 01.00 uur

MENUKAART POST-PLAZA

MENUKAART POST-PLAZA

Lekker ite bij Post-Plaza! Bij Post-Plaza maken wij geen verschil tussen lunch en diner. Daarom kun je de gerechten de hele dag kiezen. Wat maken wij voor jou?

MENUKAART
SCHORSENEER & RIBSTUK SPECIALS

SCHORSENEER & RIBSTUK SPECIALS

Schorseneer met vadouvan mayonaise, truffelaardappel en een frisse witlofsalade voor €19
Of
Gebakken ribstuk van het speenvarken met in ganzenvet gegaarde zuurkool en een ketjapjus voor €21

Lekker ite!

RESERVEER EEN TAFEL
KADOBON

KADOBON

Met de Post-Plaza Kadobon stuur je gemakkelijk een kadobon (met de waarde naar jouw keuze) naar je vrienden of familie. Uit te geven in het Grand Café. Lekker ite!

KADOBON BESTELLEN
AGENDA

AGENDA

In Post-Plaza en in Leeuwarden is het nooit saai. Er is altijd iets te beleven. Nieuwsgierig? Kijk dan in de agenda.

 

AGENDA

10% KORTING OP JE VOLGENDE HOTELRESERVERING!

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief en ontvang een kortingscode van 10% voor je volgende reservering.

10% Korting & Gratis Drankje!

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief, ontvang een kortingscode van 10% voor je volgende hotelreservering (op basis van beschikbaarheid) én je krijgt ook nog een drankje aan de bar van ons kado! #tsjoch