GRAND CAFÉ - RESTAURANT IN LEEUWARDEN

WAUW, dat gevoel krijg je als je binnenkomt in ons Grand Café. Het indrukwekkende houtenplafond maakt dat je vooral naar boven kijkt. Mis dan niet de barista’s in de grote centrale bar. Zij heten je van harte welkom!

Uit eten in Leeuwarden

Het allerbelangrijkste los van het interieur en het historische karakter, is de kwaliteit van eten en drinken. Je komt bij ons om goed te eten en niet om te dineren. Als in een klassieke Franse brasserie serveren wij de gerechten op stoere grote plateau’s. Royaal, maar wel op 1 bord. Zonder opsmuk noemen wij dat. De smaak is het allerbelangrijkste!

Vanaf 1 juni zijn we weer geopend voor iedereen. Met enkele spelregels, dat wel.

 • Het Grand Café is aangepast zodat er voldoende afstand tussen de tafels is gegarandeerd.
 • We vragen je vooraf een tafel te reserveren, dit kan via de tool op deze pagina. Uiteraard kun je ons ook bellen voor een reservering; 058 2159317.
 • Je mag met maximaal 2 personen, of een gezamenlijk huishouden die uit meer personen bestaat, aan 1 tafel zitten. Wil je graag met 4 personen langskomen, dan reserveren we graag 2 tafels op 1,5 meter afstand van elkaar voor je.
 • Voordat je aan tafel gaat, hebben we vooraf een gezondheidscheck. Daarna begeleiden we je graag naar de gereserveerde tafel.
 • We serveren het eten en drinken veelal met gebruik van een groots plateau tot aan de tafel en bewaren zo afstand. We vragen jou om het daar zelf vanaf te pakken.

Openingstijden Grand Café
Maandag tot en met vrijdag van 07.00 tot 24.00 uur
Zaterdag en zondag van 08.00 tot 01.00 uur

 

AGENDA

AGENDA

In Post-Plaza en in Leeuwarden is het nooit saai. Er is altijd iets te beleven. Nieuwsgierig? Kijk dan in de agenda, we hebben alvast wat highlights voor je uitgelicht. 

 

AGENDA
MOSSELEN - VANAF 21 AUGUSTUS

MOSSELEN - VANAF 21 AUGUSTUS

Vanaf 21 augustus ( de R zit bijna in de maand) hebben we heerlijke verse mosselen van 't wad op de kaart. Gekookt in Affligem Blond en geserveerd met verse friet, een groene salade en een kruidensaus. 

€ 24

RESERVEER EEN TAFEL
MENUKAART GRAND CAFÉ

MENUKAART GRAND CAFÉ

Een nieuwe kaart, en wat voor één! Eén waar we weer ontzettend trots op zijn. Vol met Herfst gerechten die je mag verwachten in een goede Franse brasserie. 

Jarst, onze chef, kookt graag met vanuit invloeden van de Europese keuken, waarbij we als team af en toe een uitstapje maken buiten deze grenzen. Met als enige reden dat we gaan voor de lekkerste en allerbeste gerechten! LEKKER ITE

 

 

MENUKAART ALL DAY
ONTBIJT EN LUNCH

ONTBIJT EN LUNCH

Op dit moment serveren wij alleen ontbijt aan onze hotelgasten tussen 7 en half 11.  Vanaf 10.00 uur gaan onze deuren open voor gasten van buiten het hotel in het Grand Café. Meer dan welkom voor een kop koffie met gebak of geniet vanaf 12 uur van de gerechten van onze lunchaart. Nieuwsgierig wat erop staat, kijk hieronder! 

BEKIJK DE KAART

10% KORTING OP JE VOLGENDE HOTELRESERVERING!

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief en ontvang een kortingscode van 10% voor je volgende reservering.

Pak nu 10% korting!

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief en ontvang direct een kortingscode die 10% korting geeft op je reguliere bezoek.

#seeyou

CLOSE X

Maak je hoofd leeg, kom tot rust en geniet van Friesland!

Beste gast van Post-Plaza,

Maak je hoofd leeg, kom tot rust en geniet van Friesland!
Uiteraard op afstand, zoals het hoort, maar wel even weg! Maak uitstapjes waar je anders geen tijd voor hebt, ontdek de Elfsteden met de auto, huur een elektrische sloep of wandel een historische route.

Dit is je kans om van alle rust en ruimte te genieten. Wij weten jou de mooiste plekjes te vertellen en werken volop samen met de leukste leveranciers en collega's om onze mooie provincie aan jou te laten zien.

We hebben aan alles gedacht en heten jou dan ook van harte welkom in Post-Plaza. 

Wat mag je van ons verwachten

 • Friese gastvrijheid, op 1,5 meter afstand best lastig maar met onze nuchterheid komen we heel ver, zowel in ons Grand Café als in het hotel
 • Desinfecteergel én doekjes in ons Grand Café en bij elke lift.
 • Lekker eten en drinken in ons grootstedelijke Grand Café, welke open is voor iedereen, op basis van reservering.
 • Leukste tips om te ondernemen in onze provincie. Friesland is leuk, voor iedereen!
   

Oant Sjen!
namens het gehele team van Post-Plaza

Herman Schreuder & Annelies Douwstra

Bekijk onze arrangementen