GRAND CAFÉ - HÉT RESTAURANT IN LEEUWARDEN

WAUW, dat gevoel krijg je als je binnenkomt. Het indrukwekkende houtenplafond maakt dat je vooral naar boven kijkt. Mis dan niet de barista’s in de grote centrale bar. Zij heten je van harte welkom!

Uit eten in Leeuwarden

Het allerbelangrijkste los van het interieur en het historische karakter, is de kwaliteit van eten en drinken. Je komt in Post-Plaza om te eten en niet om te dineren. Als in een klassieke Franse brasserie serveren wij de gerechten op stoere grote plateau’s. Royaal, maar wel op 1 bord. Zonder opsmuk noemen wij dat. De smaak is het allerbelangrijkste!

De lounge is de plek voor een latte machiato, gin-tonic of een goed boek. Voor meer licht, kun je bij de leestafel gaan zitten. Hier liggen naast diverse tijdschriften niet alleen de Leeuwarder Courant en Friesch Dagblad maar ook een NRC en Telegraaf.

Een avond uit in Post-Plaza! Ben je gewend als je uit eten gaat om gelijk aan tafel te gaan, dan schoppen wij dit graag in de war. Begin je avond uit met een aperitief in de lounge. Wil je aan tafel geef dit aan bij één van onze medewerkers. Zodra er een plek vrijkomt, kun je aan tafel. Dat je gedurende de avond kunt eten, staat vast!

Via onze website kun je een reservering maken voor een tafel. Uiteraard kun je ons ook bellen voor een reservering; 058 2159317

Wist je trouwens dat Grand Café ook de perfect locatie om te flexwerken. Overal zitten stopcontacten, gratis Wifi en natuurlijk vers gebrande eigen koffie. Een win-win situatie. Je flexplek combineren met een zakelijke lunch of kleine bespreking is dan een kleine stap.

***

Openingstijden Grand Café
Zondag tot en met donderdag van 07.00 tot 24.00 uur
Vrijdag & zaterdag van 08.00 tot 01.00 uur

***

Special Royal de Luxe
Tijdens het weekend van 17, 18 en 19 augustus, hebben wij een aangepaste kaart en aangepaste openingstijden vanwege Royal de Luxe, de reuzen die door Leeuwarden lopen. Dit evenement is groter dan groots en wij bieden je daarom het volgende;

- foodtruck op straat waar je lekkere koffie, drankjes en broodjes to go kan kopen. Zo mis je niets van het event.
- ontbijt tussen 07.00 en 10.00 is alleen voor onze hotelgasten. Je kan gerust genieten van een kop koffie én een croissant, maar dan mag je plaats nemen op het terras of in de tuinkamer.
- vanaf 11.00 uur is het Grand Café open voor iedereen en draaien we een speciale reusachtige kaart met de heerlijkste gerechten.

Vragen? bel ons op 058-2159317

KOFFIE

KOFFIE

Proef de zelf gebrande koffie van Post-Plaza. Ook ontzettend lekker voor thuis, bestel in de webshop of koop het in het Grand Café

POST-PLAZA KOFFIE
MENUKAART POST-PLAZA

MENUKAART POST-PLAZA

Lekker ite bij Post-Plaza!
Wat maken wij voor jou?

MENUKAART
AGENDA

AGENDA

In Post-Plaza en in Leeuwarden is het nooit saai. Er is altijd iets te beleven. Nieuwsgierig? Kijk dan in de agenda.

 

AGENDA
CONTACT

CONTACT

Heb je een vraag, wil je een reservering maken of gewoon even bijkletsen? Bel ons op 058-2159317 of stuur een prachtige email naar info@post-plaza.nl. We zien naar je uit!

CONTACT

10% KORTING OP JE VOLGENDE HOTELRESERVERING!

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief en ontvang een kortingscode van 10% voor je volgende reservering.

10% korting op je boeking!

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief en ontvang een kortingscode van 10% voor je volgende hotelreservering (op basis van beschikbaarheid).

Lekker ite & drinke in Post-Plaza Bekijk onze menukaart
Wist je dat je hier ook Post-Plaza koffie kan bestellen? Naar de winkel
Wist je dat Leeuwarden Culturele Hoofdstad van 2018 is? Lees meer
Reviews Post-Plaza

9

9
Hotel Website5/5
Zoover8,5/10
Booking.com9,1/10
TripAdvisor4,5/5
Expedia4,5/5
Bekijk de reviews
X

Niet gevonden wat je zocht?

Bekijk dan onze arrangementen. Er zit vast iets voor jou bij, tot snel bij Post-Plaza! 

Bekijk onze arrangementen
Wij bieden ook diverse koffieaccessoires Bekijk ze hier
Beste gemakkelijk verse koffiebonen in onze webshop Naar de winkel
Reserveer direct!

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief, ontvang een kortingscode van 10% voor je volgende hotelreservering (op basis van beschikbaarheid) én je krijgt ook nog een drankje aan de bar van ons kado! #tsjoch

We zijn op zoek naar Horeca Talent! Kijk snel bij onze openstaande vacatures. Lees meer