GRAND CAFÉ - RESTAURANT IN LEEUWARDEN

WAUW, dat gevoel krijg je als je binnenkomt in ons Grand Café. Het indrukwekkende houtenplafond maakt dat je vooral naar boven kijkt. Mis dan niet de barista’s in de grote centrale bar. Zij heten je van harte welkom!

Uit eten in Leeuwarden

Het allerbelangrijkste los van het interieur en het historische karakter, is de kwaliteit van eten en drinken. Je komt bij ons om goed te eten en niet om te dineren. Als in een klassieke Franse brasserie serveren wij de gerechten op stoere grote plateau’s. Royaal, maar wel op 1 bord. Zonder opsmuk noemen wij dat. De smaak is het allerbelangrijkste!

Wij bieden onze hotelgasten een ontbijt, lunch en diner TO GO aan, vers bereid vanuit onze open keuken. 

#seeyou (soon)

MENUKAART GRAND CAFÉ

MENUKAART GRAND CAFÉ

Een kaart vol met gerechten die je mag verwachten in een goede Franse brasserie. 
Jarst, onze chef, kookt graag met vanuit invloeden van de Europese keuken, waarbij we als team af en toe een uitstapje maken buiten deze grenzen. Met als enige reden dat we gaan voor de lekkerste en allerbeste gerechten! LEKKER ITE

MENUKAART
BOXEN TO GO

BOXEN TO GO

Jarst heeft samen met zijn keukenbrigade een lunchbox en een borrelbox samengesteld. Perfect tijdens een picknick in het park, een fietstocht door het mooie Friese landschap of op het water in een sloep. Te bestellen via onze webshop en af te halen in ons Grand Café.

MEER INFO
TERRAS & BINNENTUIN

TERRAS & BINNENTUIN

We hebben aan de voorzijde van ons Grand Café een heerlijk terras voor een goede kop koffie met wat lekkers of een Kald Kletske biertje met een Brandt & Levie worstje. Onze binnentuin staat klaar voor een uitgebreide lunch. Je kan tussen 12:00 en 18:00 uur langskomen. Je hoeft vooraf niet te reserveren.

 
MEER INFO
CONTACT

CONTACT

Heb je een vraag, wil je een reservering maken of gewoon even bijkletsen? Bel ons op 058-2159317 of stuur een prachtige email naar info@post-plaza.nl. We zien naar je uit!

CONTACT

10% KORTING OP JE VOLGENDE HOTELRESERVERING!

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief en ontvang een kortingscode van 10% voor je volgende reservering.