GRAND CAFÉ - RESTAURANT IN LEEUWARDEN

WAUW, dat gevoel krijg je als je binnenkomt in ons Grand Café. Het indrukwekkende houtenplafond maakt dat je vooral naar boven kijkt. Mis dan niet de barista’s in de grote centrale bar. Zij heten je van harte welkom!

Uit eten in Leeuwarden

Het allerbelangrijkste los van het interieur en het historische karakter, is de kwaliteit van eten en drinken. Je komt bij ons om goed te eten en niet om te dineren. Als in een klassieke Franse brasserie serveren wij de gerechten op stoere grote plateau’s. Royaal, maar wel op 1 bord. Zonder opsmuk noemen wij dat. De smaak is het allerbelangrijkste!

Vanaf 1 juni zijn we weer geopend voor iedereen. Met enkele spelregels, dat wel.

 • Het Grand Café is aangepast zodat er voldoende afstand tussen de tafels is gegarandeerd.
 • We vragen je vooraf een tafel te reserveren, dit kan via de tool op deze pagina. Uiteraard kun je ons ook bellen voor een reservering; 058 2159317.
 • Je mag met maximaal 2 personen, of een gezamenlijk huishouden die uit meer personen bestaat, aan 1 tafel zitten. Wil je graag met 4 personen langskomen, dan reserveren we graag 2 tafels op 1,5 meter afstand van elkaar voor je.
 • Voordat je aan tafel gaat, hebben we vooraf een gezondheidscheck. Daarna begeleiden we je graag naar de gereserveerde tafel.
 • We serveren het eten en drinken veelal met gebruik van een groots plateau tot aan de tafel en bewaren zo afstand. We vragen jou om het daar zelf vanaf te pakken.

Openingstijden Grand Café
Maandag tot en met vrijdag van 07.00 tot 24.00 uur
Zaterdag en zondag van 08.00 tot 01.00 uur

STREETFOOD TERRAS

Ons terras aan de Tweebaksmarkt hebben we vergroot, zodat hier voldoende afstand tussen de tafels is gegarandeerd. Er staat een gave foodtruck waar we verschillende streetfood gerechtjes vanuit serveren. Denk hierbij aan flammkuchen, een brioche bun met varkenswang of sticky toffeepudding. Ook voor dit Streetfood terras kun je reserveren. Dit kan alleen telefonisch; 058 2159317.

Openingstijden Streetfood terras
Maandag tot en met zondag vanaf 11.00 uur

AGENDA

AGENDA

In Post-Plaza en in Leeuwarden is het nooit saai. Er is altijd iets te beleven. Nieuwsgierig? Kijk dan in de agenda.

 

AGENDA
STREETFOOD TERRAS

STREETFOOD TERRAS

Ons terras aan de Tweebaksmarkt hebben we vergroot. Er staat een gave foodtruck waar we verschillende streetfood gerechtjes vanuit serveren. Denk hierbij aan flammkuchen, een brioche bun met varkenswang of sticky toffeepudding. Ook voor dit Streetfood terras kun je reserveren. Dit kan alleen telefonisch; 058 2159317.

 

 

STREETFOOD MENUKAART
MENUKAART GRAND CAFÉ

MENUKAART GRAND CAFÉ

Ons Grand Café is alweer geopend voor onze hotelgasten en vanaf 1 juni voor iedereen. We draaien een iets kleinere kaart maar nog steeds vol met lekkernijen welke aan de Post-Plaza kwaliteitseisen voldoet. #lekkerite

Voor ons Streetfood terras (voorzijde hotel) draaien we vanaf 1 juni een andere kaart.

 

MENUKAART ALL DAY
ONTBIJT EN LUNCH

ONTBIJT EN LUNCH

Op maandag tot en met vrijdag serveren wij een heerlijk ontbijt tussen 07.00 en 10.00 uur. En is het weekend is het genieten van het ontbijtbuffet tussen 08.00 en 11.00 uur. In de komende tijd serveren wij het ontbijt in diverse shifts. Bij het maken van een reservering zullen wij naar de voorkeur vragen. 

Naast de All day kaart serveren we ook nog wat extra boterhammen en een Postbode lunch tussen de middag. 

BEKIJK NU DE KAART

10% KORTING OP JE VOLGENDE HOTELRESERVERING!

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief en ontvang een kortingscode van 10% voor je volgende reservering.

Pak nu 10% korting!

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief en ontvang direct een kortingscode die 10% korting geeft op je reguliere bezoek.

#seeyou

CLOSE X

Maak je hoofd leeg, kom tot rust en geniet van Friesland!

Beste gast van Post-Plaza,

Maak je hoofd leeg, kom tot rust en geniet van Friesland!
Uiteraard op afstand, zoals het hoort, maar wel even weg! Maak uitstapjes waar je anders geen tijd voor hebt, ontdek de Elfsteden met de auto, huur een elektrische sloep of wandel een historische route.

Dit is je kans om van alle rust en ruimte te genieten. Wij weten jou de mooiste plekjes te vertellen en werken volop samen met de leukste leveranciers en collega's om onze mooie provincie aan jou te laten zien.

We hebben aan alles gedacht en heten jou dan ook van harte welkom in Post-Plaza. 

Wat mag je van ons verwachten

 • Friese gastvrijheid, op 1,5 meter afstand best lastig maar met onze nuchterheid komen we heel ver, zowel in ons Grand Café als in het hotel
 • Desinfecteergel én doekjes in ons Grand Café en bij elke lift.
 • Lekker eten en drinken in ons grootstedelijke Grand Café, welke open is voor iedereen, op basis van reservering.
 • Leukste tips om te ondernemen in onze provincie. Friesland is leuk, voor iedereen!
   

Oant Sjen!
namens het gehele team van Post-Plaza

Herman Schreuder & Annelies Douwstra

Bekijk onze arrangementen