WEDDING PARTY

Hoera! Tijd voor een feest, om te vieren dat jullie voor elkaar hebben gekozen. In zowel de Tuinkamer (incl. binnentuin), de Bodekamer als de Plugzaal is er ruimte en plek om de dag gezellig met jullie dierbaren af te sluiten. Uiteraard moeten we wel rekening houden met de nachtrust van onze hotelgasten. Maar in overleg is er van alles mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan een gezellige receptie met akoestische live muziek waarbij er ook uiteraard ruimte is voor een gezellig dansje. Breng daarna de huwelijksnacht samen door in onze bruidssuite. 

 

WEDDING FOOD & DRINKS

WEDDING FOOD & DRINKS

Wij kunnen een intiem diner verzorgen voor kleine gezelschappen, maar zijn jullie met een grote groep dan is dat ook geen enkel probleem. Wij kunnen diners tot circa 150 personen verzorgen.

 

MEER INFORMATIE
VIER DE LIEFDE - KLEIN & INTIEM

VIER DE LIEFDE - KLEIN & INTIEM

Willen jullie de huwelijksdag graag intiem houden met alleen jullie familie en misschien enkele vrienden? Wij hebben alvast een programma gemaakt van hoe zo’n dag eruit zou kunnen zien. Geschikt voor huwelijken tot circa 25 personen.

MEER INFORMATIE
VIER DE LIEFDE - GROOT & MEESLEPEND

VIER DE LIEFDE - GROOT & MEESLEPEND

Kunnen jullie niet kiezen en willen jullie het liefst deze speciale dag vieren met al jullie dierbare vrienden en familie? Dan is het uiteraard ook mogelijk om het groter aan te pakken. Onze weddingplanner heeft alvast een voorbeeld voor jullie op een rijtje gezet. Geschikt voor huwelijken vanaf 50 personen.

MEER INFORMATIE

10% KORTING OP JE VOLGENDE HOTELRESERVERING!

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief en ontvang een kortingscode van 10% voor je volgende reservering.