WEDDING PARTY

Hoera! Tijd voor een feest, om te vieren dat jullie voor elkaar hebben gekozen. In zowel de Tuinkamer (incl. binnentuin), de Bodekamer als de Plugzaal is er ruimte en plek om de dag gezellig met jullie dierbaren af te sluiten. Uiteraard moeten we wel rekening houden met de nachtrust van onze hotelgasten. Maar in overleg is er veel mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan een gezellige receptie met akoestische live muziek. Breng daarna de huwelijksnacht samen door in onze bruidssuite. 

Willen jullie een knalfeest, waar jullie gasten nog jaren over napraten? Opzoek naar een unieke locatie voor een spetterend eindfeest? Dan raden wij jullie Saco Velt aan. Saco Velt heeft een fantastische feestzaal en is gevestigd in een voormalige Joodse Synagoge, slechts op 300 meter loopafstand van Post-Plaza. Post-Plaza werkt samen met Saco Velt en gezamelijk helpen we jullie om er een top dag van te maken. Saco Velt heeft een capaciteit vanaf 80 tot en met 250 personen. Meer informatie: www.zaalverhuurleeuwarden.nl

Combineer je huwelijk in Post-Plaza met een einfdfeest bij Saco Velt, oh en weetje wat tof is? Als jullie het trouwfeest bij Saco Velt houden ontvangen jullie een gratis dans privé les om jullie openingsdans voor te bereiden. Na het feest zijn jullie van harte welkom om met z'n tweeën en/of met jullie dierbaren te overnachten in Post-Plaza.

Bel of mail José Drenth voor een afspraak zodat José jullie wensen kan bespreken via josedrenth@post-plaza.nl of via 058-2159317

 

WEDDING FOOD & DRINKS

WEDDING FOOD & DRINKS

Wil je klein en intiem dineren met je dierbaren of groot en uitbundig met alle gasten? Wij kunnen diners tot circa 100 personen verzorgen. Van een bbq diner tot een 8-gangen diner, wij passen ons aan aan jullie wensen.

 

MEER INFORMATIE
VIER DE LIEFDE - KLEIN & INTIEM

VIER DE LIEFDE - KLEIN & INTIEM

Willen jullie de huwelijksdag graag klein en intiem houden met alleen jullie familie en misschien enkele vrienden die dichtbij staan? Wij hebben alvast een programma gemaakt van hoe zo’n dag eruit zou kunnen zien.

MEER INFORMATIE
BRUIDSSUITE

BRUIDSSUITE

Na een lange dag met vrienden en familie is het dan eindelijk tijd voor elkaar. Voor de huwelijksnacht hebben wij de bruidssuite voor jullie beschikbaar. En ruime kamer met een tweepersoons bad, douche en sauna. Getrouwd in Post-Plaza? Dan ontvangen jullie korting, een late check-out en ontbijt op bed!

MEER INFORMATIE
CONTACT JOSÉ

CONTACT JOSÉ

José Drenth helpt je graag verder met een borrel, diner, event, vergadering of huwelijk in Post-Plaza. Zij is dé expert en adviseur binnen Post-Plaza voor groepen!

Je kunt haar contacteren via josedrenth@post-plaza.nl of via 058-2159317

CONTACT

10% KORTING OP JE VOLGENDE HOTELRESERVERING!

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief en ontvang een kortingscode van 10% voor je volgende reservering.

Pak nu 10% korting!

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief en ontvang direct een kortingscode die 10% korting geeft op je reguliere bezoek.

#seeyou

CLOSE X

Maak je hoofd leeg, kom tot rust en geniet van Friesland!

Beste gast van Post-Plaza,

Maak je hoofd leeg, kom tot rust en geniet van Friesland!
Uiteraard op afstand, zoals het hoort, maar wel even weg! Maak uitstapjes waar je anders geen tijd voor hebt, ontdek de Elfsteden met de auto, huur een elektrische sloep of wandel een historische route.

Dit is je kans om van alle rust en ruimte te genieten. Wij weten jou de mooiste plekjes te vertellen en werken volop samen met de leukste leveranciers en collega's om onze mooie provincie aan jou te laten zien.

We hebben aan alles gedacht en heten jou dan ook van harte welkom in Post-Plaza. 

Wat mag je van ons verwachten

  • Friese gastvrijheid, op 1,5 meter afstand best lastig maar met onze nuchterheid komen we heel ver, zowel in ons Grand Café als in het hotel
  • Desinfecteergel én doekjes in ons Grand Café en bij elke lift.
  • Lekker eten en drinken in ons grootstedelijke Grand Café, welke open is voor iedereen, op basis van reservering.
  • Leukste tips om te ondernemen in onze provincie. Friesland is leuk, voor iedereen!
     

Oant Sjen!
namens het gehele team van Post-Plaza

Herman Schreuder & Annelies Douwstra

Bekijk onze arrangementen